Şimdi Ara

Çok iyi oynayıp da bronzdan çıkamayan arkadaşlara servisimi sunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, aynen başlıktaki gibi arkadaşlar. Çok iyi oynayıp da bronzdan çıkamıyorsanız yardımcı olucam size. Çünkü hepiniz sadece takım nedeniyle elo kasamamaktasınız, biliyorum

Konu hiç bir şekilde troll konusu değildir, şansı yüzünden elo kasamadığını iddia eden arkadaşlara üşenmeyip spec atıcam. Oyun sonu da özellikle kişinin hatalarını göstericem. Eğer ki hatalarınızı kaldıramayacaksanız hiç bulaşmayın ama emin olun oyununu kazanmayı hakketmediğinizi gösteren bir sürü sebep bulabilirim her oyunda.

Bu başlığı açmamın amacı kimseyi küçük düşürmek değil, boş vaktim var ve sıkıntı çeken arkadaşlara hem yardımcı olucak hem de şu "bronzdan takım yüzünden çıkamama" yalanını bir nebze kaldırmak istiyorum.

Sen kimsin diyen olursa, trde 2 tane westte 1 tane elmas hesabım var. Genelde aram/normal felan oynadığım için ligler yüksek değil takılmayın ona, tanıyan tanıyor zaten

Başlığa tepki gelmezse utanmayıp uplarım, ciddi ciddi küçük bir social experiment tadında yapmak istiyorum bunu. hadi bakalım

Başlığın altına nickinizi yazarsanız daha hoş olur, direkt eklediğiniz takdirde göremeyebilirim. arkadaşlık istekleri çok birikti

• Adaniellium kullanıcısına yanıt
    PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 27 Kasım 2013; 14:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

PM
    bence gayet yararlı bir konu iyi düşünmüşsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

PM
    Yararlı olur bronz arkadaşlra fakat ben goldken bile hata yaptıgıma inanıyorum banada bir yardım spec i uzatırmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge My Q -- 27 Kasım 2013; 14:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezeg

bence gayet yararlı bir konu iyi düşünmüşsün

Alıntıları Göster
    Herkes hata yapar dyrus'u izle onunda hataları var.
  • İzmirli Muhasebeci kullanıcısına yanıt
    sen bu başlığı "sadece bronzlar hata yapar" olarak algıladıysan yapacak bir şey yok
  • Burda malum arkadaşlarla attığınız oyunları müsbet menfi sonuçlarının ss sini ve maç hakkında kısa bir özet te gecersen daha da güzel bir topic olabilir. Mesela şu arkadaşla duo girdik. Oynadığımız roller şu şekilde ve early mid late şu şekilde geçti. Malum arkadaş böyle iyi yada böyle hatalar da bulundu vs kazanmamızi sağlayan bu yada kaybetmemizin nedeni bu gibi şeyler de paylasirsan. Elohell deki arkadaşlara katkısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Alıntıları Göster
    Highjack
  • iyi olur valla Tr Nick:Segi
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Aynen iyi fikir, nickleri kapatıp bu tip bir şey yapabilirim.

Yanlız dediğim gibi duo atmıyorum kesinlikle, sadece spec atıcam. Duo atarsam oyun tarzını incelemek için vakit kalmaz zaten.

____

PM atan ve nickini buraya yazan herkesi ekliyorum, ilk arkadaş queueya girdi şu an. onunla başlıyorum
  • silver 3 oynuyorum hatalarimi ogrenmek istiyorum olmaz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Alıntıları Göster
    Bence git iş bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Bence git iş bul

Alıntıları Göster
    PM gümüş V ligindeyim ADC oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 27 Kasım 2013; 15:21:01 >
  • olur

@sir balık

çok boş vaktim var malesef ev arkadaşım da gidiyor iyice işsizim
  • Golddayım, galibiyet başına 25 30 puan geliyor ama oyun atasım yok, bronz arkadaşlara selam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

Golddayım, galibiyet başına 25 30 puan geliyor ama oyun atasım yok, bronz arkadaşlara selam olsun
    aşağı yukarı 10 kişi felan PM attı şu an, tabi herkesi bu akşam izlemem mümkün değil.

1 arkadaşı specledim, bir kaç küçük tüyo verdim. kendisi de hatalarının bazılarının farkındaydı zaten, göremediklerini de ben düzelttim. faydalı olduğuna inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

aşağı yukarı 10 kişi felan PM attı şu an, tabi herkesi bu akşam izlemem mümkün değil.

1 arkadaşı specledim, bir kaç küçük tüyo verdim. kendisi de hatalarının bazılarının farkındaydı zaten, göremediklerini de ben düzelttim. faydalı olduğuna inanıyorum

Alıntıları Göster
    Hocam hemen giricektik silmişsiniz
  • quote:

o arkadaş bendim iyi tüyolar aldım bazı hatalarımıda öğrendim faydası oldu şahsen
  • quote:

quote:

o arkadaş bendim iyi tüyolar aldım bazı hatalarımıda öğrendim faydası oldu şahsen

Alıntıları Göster
    Benide izle

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Çok iyi oynadığımı iddia edemem iyi oynuyor olsam bile bunu söyleyemem silver IV oyuncusuyum, yararlı konu yardım eli uzat bize

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.