Şimdi Ara

Çok İyi Video Çeken Ama Tanınmayan Youtuberler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
11
Favori
5.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aylık gelilrleri socialblade yazanlar gibi gerçek mi?
  • pewdiepie
  • CS:GO için TR'de Poi güzel.Gerisi yalan.Güzel diksiyon,küfürsüz hoş yardımsever oyun.Yabancılarda ise compilationlar ile Sparkles güzel
  • %70
  • woozer kullanıcısına yanıt
    Aslında Bu Söylediğiniz Doğru Ama Küfür Etmek İyi Bir Şeymi? Prim Veya Bot Atarak İyice Gelişip Sonra Bu Günlere Ben Tek Başıma Anlımın Teriyle Geldim Demek İyi Bişeymi? Benim Anlatmak İstediğim Konu Aslında Bu...
  • Paranormal Limon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jahrein - vide-oyun üstüne tanımam ama twitchte takılıyorlar

Edit Dat sansür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Constantine -- 24 Ağustos 2015; 23:04:55 >
  • perfect1907fb kullanıcısına yanıt
    güzel rakamlar kazanmasalar video çekmezler heralde
  • benim 60 abonelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi so good -- 24 Ağustos 2015; 23:05:35 >
  • Kimisi Para İçin Video Çeker,Kimisi Hobi Amaçlı Video Çeker Bunu Bilemeyiz :)
  • Mr.Constantine kullanıcısına yanıt
    O Youtube Yi Bıraktımı Çok Merak Ediyorum :)
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    :D:D:D:D
  • :) Bizim Niye İphonemiz Yok
  • youtube olayının bizim millet kadar bokunu çıkaranı yoktur herhalde. Mürit seviyesinde hayranlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

ben abarmıyorum

ve benim abone olduklarım

Burak Ortaç
    Abone olundu

Sen adamın dibisin, orada kendimi de gördüm ( Burak Ortaç )

İyi iş yapmak demek öne çıkmak demek değilmiş cidden ben de bunu gördüm yaptığım/emek harcadığım videolardan sonra. Ama gerçekten iyi iş yaparsanız bir şekilde yükselirsiniz er geç. Buna inanıyorum ben.

Ve yılmamak lazım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerbahçeli Üye -- 25 Ağustos 2015; 13:56:28 >
  • Dost Kayaoğlu, Oyun Portal, İphonedo gerçekten harika kanallar

Bu arkadaşlar da bayağı iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahitder -- 25 Ağustos 2015; 14:13:41 >

• Casthane kanali tabiikide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insurgentdude

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 25 Ağustos 2015; 14:23:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

iPhonedo, adam 100.000 aboneye ulaşmak için çok emek harcadı. Yani videolarıda bugüne kadar izlediğim en kaliteli videolar, çok büyük bir emek var. Burakoyundaymış, murat abiymiş, minecraftmış falan; iPhonedo bu kaliteyle 100.000 aboneye zor geldiyse bu az önce yazdığım isimlerin hepsi botçudan öte degildir.

Ekleme: Aşırı Android fanboyu olmama rağmen iPhonedo'nun videolarını izlemeden duramıyorum. Olurda ilerde bir Apple cihaz sahibi olursam bilin ki sorumlusu iPhonedo'dur

Microsoft fanıyım ve Apple a çok söverim. Ama İphonedo yu her izleyişimde nedensiz bir şekilde iphone mu alsam lan diye düşünmeden duramıyorum
    Adamın mimikleri, esprileri, konuşması gerçek bir samimiyet kurduruyor. Enes Batur falan var belki biliyorsundur, sinirimi bozuyor, komik olmasa bile ettiği küfürler, salak salak esprileri, tavırları...
    Yine dellendim .

• iPhonedo Kesinlikle

Bir de Clash Of Clans Tr Var Hergün Video Koyuyor Ve Kaliteli Videolar Ama Ne Yazık ki 10 Bin Abonesi Var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.