Arkadaşlar yine kulaklığım bozulmuş.müzik aletsiz kalmıştım ekonomik krziden dolayı.ipod classic vardı satmıştım.durumlar düzeldi...
yarın iphone 2g 8gb veya ipod touch 3.gen. 16 gb alıcam sabah.(bunda da ne önerirsiniz? müzik kalitesi açısından fark var mı)
sennheiser cx300 sennheiser pxm100 creative ep630 ve son olarak i-grado kullanıp en çok gradodan memnun kalan biri olarak ..üstüne üstlk gradom bozulmuş olup kalın kablı ve altın jack ile modifiyeletmeme rağmen yine bozulduğundan kulaklık tavsiyesi istiyorum (uzmanlardan) gradodan ses olarak çok memnundum.sanırım onun da üstüne çıkabilecek bi model bulabiliriz.
aradığım kriterler : *** i-gradodan daha üstün ses kalitesi olsun *** fiyat olarak 150ye kadar düşünüyorum.200ü asla geçmesin:Dadfasd *** kablo kalitesi çok çok önemli.çok çektim.özellikle i-gradodan *** kulağı rahatsız etmeyen , ENSE TİPLİ (grado ve pxM 1oo gibi) ...
koss pro hödö modeli hariç.tipini hiç mi hiç sevmedim.kulakiçi tercih etmiyorum.kulak sağlığı açısından.
şimdiden teşekkürler.
Öncelikle Touch'ın ses kalitesi iPhone 2Gye göre bariz iyi..
O fiyatlara iGrado gerçekten yeniden iyi bir seçim olur diye düşünüyorum. (PortaPro olmazsa) PX serisini, iGrado yanında kötü kalıyor ses kalitesi açısından.. Yurtdışından almayı düşünürsen güzel öneriler bulunabilir..
hımmm.bozulan kulaklığın aynısından almak adama koyar be=)
Malesef öyle ama Türkiye'de seçenekler çok sınırlı.. Belki Audio Technica ES5 olabilir. thetrooper00 nickli arkadaşın dükkanında var, ama ses rengi uyar mı uymaz mı bir sorabilirsin..
off 20 dakika içinde,yada saat 18.00a kadar almam lazım ki yarın elime geçsin...
tekrar i-grado alasım var ama kablosu çok çok çok çok adi!!!!!!!!!!!!!!!! ... benzer ürünün kaliteli kablolusu var mı? acil öneriler lütfen...