Bildirim
Sizce en iyi müzik seti markası ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abi bende ole icinde degilim olayın ama JVC yada sony marka bi alet aldıgın zaman hep super cıkar
ama illa bisi demem gerekiyosa JVC -
Okunuşu Beng end Olafsen gibi idi sanırım ama yazılışını hatırlamıyorum.Bu marka set bulursan gözü kapalı alabilirsin.Orta düzey olursa Pioneer veya Kenwood öneririm. -
technics..daha çok profesyoneller için ama süperdir yani.. -
Profesyonel bir sistem kuracaksan bende technics'i tavsiye ederim ama daha amatör ev sistemleri için tavsiyem kesinlikle sony'den yana olacaktır ... -
Evet abi profesyonel bişi istiyosan Technics iyidir... Yok fazla para bayilmak istemiyorm diyosan sony'den kesinlikle şaşma. -
tek kelime SONY gerisini boşver -
jvc düttürübutoru CARTEL adlı aşağilık firma oldukça vede idaresinde o samim denen adam oldukça türkiyede JVC alınmaz benim cdplayer 1997den beri bozuk ve bozan da teknik servisleri 6 aylık makinayı 6 yıldır kullanamıyorum -
tape deck mutlaka Technics yada sony olsun sony kayıtta iyidir tec okumada
cd olayını pionner yada philis e bırak yada bula bilirsen denon 2000 ara eskidi artık baya ucuzladı fiyatı
amfi senbilirsin tahminen 5 +1 birşey istersin ondada piyasada bir yığın seçenek var -
SONY, PIONEER, AIWA, SHARP -
SONY RX 88 var bende. güzel ama boş cd leri audio cd yapıp müzik setine takınca cd bölümü bozuldu. sen sen ol SONY alırsan hep orjinal müzik cd leri kullan yoksa naneyi yer:) -
ewt arkadaşlar görüşleriniz için saolun..ew tipi düşünüyorum çok profesyonel deil yani..sony ve jvc arasında kararsızdım ama genel kanı sony yönünde..ama onda da kopya cd okumama problemi var..jvc filan okuyo mu peki kopya cd leri..? -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by simirna</i>
<br />Okunuşu Beng end Olafsen gibi idi sanırım ama yazılışını hatırlamıyorum.Bu marka set bulursan gözü kapalı alabilirsin.Orta düzey olursa Pioneer veya Kenwood öneririm.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Bang&Olufsen, yalnız fiatları azıcık behelidir :) yani uçar. -
sony al -
pioneer ve sony al
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X