Şimdi Ara

ses kalitesi bakımından iyi bir müzik seti tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • piyasadaki ses kalitesi bakımından kaliteli müzik setleri hangileri sony phılıps gibi markaların bir basamak üstü olmasını istiyorum. yamaha -harman kardon -denon gibi markaların 1500-2000 tl civarı sistemlerini düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fourtyfour -- 19 Kasım 2010; 13:26:24 >

• EN GÜZEL SES SİSTEMİ HARMAN KARDONDUR BEN KULLAIYORUM HEM ŞIK HEM DE ÇOK İYİ SES ÇIKARTIO AL A,PARTMAN İLESİN GOP GOP

• En iyi ses sistemi diye birşey yoktur. sadece ne tür müzik dinleyecene bağlıdır. marka konumundan harman kordon range rover mini coppers var araçla ev sistemlerin tek farkı ise omega farkıdır . araçler 4 omg evde 8 omg dır. en iyi marka sıralımaları Jamo,Harman kordon,Alpine ,Focal,audison,Mtx audio ,Yamaha ,
    Pıoneer,Kenwood,Technics,Jbl,İnifinity ,Bose Bu markalar oldukça pahalıdır . ama ses verdiğin paranın hakkını varen sistemlerdir . sunny gibi NONAME ürün alma derim başın ağrır arza sıkıntısından dolay apartmanda oturuyorsan fazla ses açamasın polise şikate ederlerse ceza yersin mukatlar kanudan bile ceza yedimi bile hatırlıyorum .59 tl
  • Arkadaş zaten ihtiyacını belirtmiş, arkadaşın biri de Sunny falan demiş. Biraz ilginç olmuş.

O fiyat aralığında bulabileceğiniz markalar Denon ve Yamaha diyebilirim.

Size birkaç model önerebilirim. Denon'ları dineleme şansı yakaladım. Yeterli kaliteyi sunuyorlar.

DENON RCD-N7
    YAMAHA MCR 840
    MARANTZ M-CR 503
    YAMAHA RX-E810
    DENON RCD-M38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sophones -- 12 Ocak 2011; 0:04:52 >
  • 2000 lirayı müzik setine yatırmak bence çok gereksiz.Onun yerine 2000 tl civarına pekala taminkar bir sistem oluşturabilirsin.

200 tl kablo,500 tl stereo amplifier,1000 tl stereo hoparlör,300 tl audio cd çalar,gibi...

Zaten müzik setlerinin babaları geçmişte kaldı,onları da zaten 2000 liraya zor alırsın.Kenwood'un her kolonu yaklaşık 40 kg'lik, 5 yollu 7 speakerli;set olarak 5 kattan oluşan bir serisi vardı ismini unuttum,bu işin referanslarından idi.

Şimdikilerin esamesi okunmaz bile bunların yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 12 Ocak 2011; 16:33:33 >

• Ben işyeri ya da başka bir alternatif için müzik seti düşündüğünüzü varsayarak önerilerde bulundum ama Faho'nun söylediklerine de tamamen katılıyorum.

Eğer yeriniz müsaitse o rakama bir sistem kurulabilir.
  • tecnics marka deck sistemlerine bakabilirsin.2. el çok temiz cihazlar var.
  • Nereden bulabiliriz acaba.Ben de arıyorum.Bir yardımcı olun lütfen.
  • Ne dınledıgınıze baglı yanlız o kadar buyuk rakamlar harcamanıza gerek yok.
    bunun dandıgıde aynı ısı yapıyor kalıtelısıde sırf marka olsun dıyorsan markaya
    para harcamıs olursun ıyı bır muzık dıyorsan
    zaten bu ısın ıcıne gırdın mı fıyat artacaktır. sadece hoparlorde bıtmıyor iş.
    bunun decoderı var yukseltıcı var dsplayı var.
    bunlar gırdımı ısın ıcıne 2000 ytl ye alıcak oldugunuz sadece hoparlor,
    Eklentılerle beraber mesela 7000 dogru gıdecektır.
    benım fıkrım bu.. dediğim gibi ne istediğinize bağlı.. kolay gelsin
  • bana göre demiycem çünkü dünyadaki en sağlam sistemler sırasıyla şunlardır;
    1. Bose ( 2+1 2.000 TL'den başlar)
    2. Harman Kardon (2+1 1.000 TL'den başlar)
    3. Edifier (2+1 500 TL'den başlar)

piyasada gördüğünüz samsung,philips,sony vb. 5+1 1000w yazan ürünlerin hiç biri gerçek 1000w değildir. piyasadaki tv'lerinin yanlarında satmak için pazarladıkları şık tasarımlı sistemlerdir sadece. verdikleri ses tamam kulağa güzel gelebilir fakat bir harman kardon ya da bose dinlediğinizde gerçek müziği dinlemiş olacaksınız. tercihim 2+1 bose almanız. hem ekonomik hem yer kaplamaz. samsung'un en iyi 5+1 inden bile daha pahalı olsa da ses olarak 5e katlar 2ye böler.
  • faho kullanıcısına yanıt
    senin söylediğin sistem spectrum serisi olabilir.
  • Arkadaşlar müzik seti olayı tamamen bitmiş.
    Plak bitti.
    Kaset bitti.
    VCD bitti.
    DVD bitti.
    TV sayıları çoğaldı. Radyo sayıları arttı. MP3 olayı çıktı. Mertlik bozuldu.
    Bütün Müzik setleri çöpe gidiyor.
    Geçen gün hurdacı ve bitpazarlarına uğradım. Bitpazarlarında HİFİ Sony-CDli çift kaset çalar FM&li müzik setlerine 20 lira veriyorlar.
    20 liraya satmak istemeyen çöplere atıyor.
    Çöpçüler bile almıyor. para etmiyor diye.
  • Çok yüksek ses beklentiniz yoksa mini hifi sistemlere yönelin derim.Gerçi konunuzda philips v.s. üstü olsun demişsiniz ama fw855c gibi eski bir modelde bile müzik zevki harika.Tonlar yerinde ve dolgun.Daha prof sistemler tabiki hoş olur ama bunun için sisteminizi kendiniz toplarsanız evladiyelik olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.