Şimdi Ara

Çok Kararsız Kaldım , Yardımlarınızı Bekliyorum .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 6s kullanıcısıydım , telefonumu sattım . Şimdi almak için arasında kaldığım 3 model var . Yardımcı olursanız çok memnun olurum .

*İphone 11 64Gb
    *İphone XS
    *Samsung S10

.

• Uzun süre iPhone kullandıysan Samsung listeden çıkartabilirsiniz arayüzü vs alışamazsın belki onun dışında bence xs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ios'dan devam ederim dersen 11 al xs'i ele.S10'da güzel cihazdır.Ben tercihimi s10'dan yana kullanırdım android kullanıcısı olduğum için hemde baya bir düştü fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2paccc

Uzun süre iPhone kullandıysan Samsung listeden çıkartabilirsiniz arayüzü vs alışamazsın belki onun dışında bence xs
    uzun süre sayılabilir ama samsung 'a aşinayım yedek telefonum samsung . Xs ele oturuşu felan daha bir güzel ama bilemedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

ios'dan devam ederim dersen 11 al xs'i ele.S10'da güzel cihazdır.Ben tercihimi s10'dan yana kullanırdım android kullanıcısı olduğum için hemde baya bir düştü fiyatı.
    Fiyat beni cezbediyor kamera en çok kullandığım özellik tasarım , video vs. düzenlemesi çok yapıyorum bilgisayar bağlantısı kolay olması bakımından android 'e geçmek istiyorum açıkcası .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeventCelik

Fiyat beni cezbediyor kamera en çok kullandığım özellik tasarım , video vs. düzenlemesi çok yapıyorum bilgisayar bağlantısı kolay olması bakımından android 'e geçmek istiyorum açıkcası .

Alıntıları Göster
    Geçilebilir ama ios platformunda video üzerine uygulama ve programlar androide göre biraz daha iyi tabi prof düzeyde ilgenilmiyorsa bir fark yok.
  • quote:

Geçilebilir ama ios platformunda video üzerine uygulama ve programlar androide göre biraz daha iyi tabi prof düzeyde ilgenilmiyorsa bir fark yok.

Alıntıları Göster
    çok profesyonel değilim ufak tefek videolar Waffle Dükkanı'm için . Kararsızlığım devam ediyor bakalım, gidince içime en çok sinen cihazı almak daha iyi gibi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LeventCelik kullanıcısına yanıt
    s10 hayli hayli yeterli olur o zaman fazla vermenizede gerek yok.Tabi yinede bir incelenizde fayda var.
  • quote:

s10 hayli hayli yeterli olur o zaman fazla vermenizede gerek yok.Tabi yinede bir incelenizde fayda var.
    Arada iyi de fiyat farkları var 3 -4 sene de bir değiştireceğimizi de göz önüne alırsak s10 mantıklı geliyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.