Şimdi Ara

Cok kararsizim :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simdi oss ye giricem de ankarada yasiyorum ve kesin tip tercih edecegim simdi karar veremedigim durum su : ankarada mi okusam istanbulda mi? Lise hayatimda da baya eglendim katilabildigim tum univ partilerine katildim yani yasim ne kadar az olsa da gece hayatini cok seviyorum . Sizce ortam olarak istanbulda mi okumak dogru olur ankarada mi ? Istanbuldaki gece hayati kadar ankarada da var midir sizce ve hangisinde daha rahat okurum? Simdiden sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Lapacı-

Arkadaslar simdi oss ye giricem de ankarada yasiyorum ve kesin tip tercih edecegim simdi karar veremedigim durum su : ankarada mi okusam istanbulda mi? Lise hayatimda da baya eglendim katilabildigim tum univ partilerine katildim yani yasim ne kadar az olsa da gece hayatini cok seviyorum . Sizce ortam olarak istanbulda mi okumak dogru olur ankarada mi ? Istanbuldaki gece hayati kadar ankarada da var midir sizce ve hangisinde daha rahat okurum? Simdiden sagolun

ortaokuldan beri istanbul'da yaşıyorum daha öncesinde avrupa'da yaşadım. o günden bu güne kadar olan birikimim ile sana şöyle istanbul'un gece hayatından bahsedeyim.

ankara'da hacettepe'de okuyan arkadaşlarımı ziyarete gidiyorum bazen ve geceleri mutlaka tunalı olsun bahçeli olsun gideriz. ankara'daki gece hayatı istanbul'dakinin %1'i bile değil. lüks club'lerden tut (reina, supper, anjelique), öğrencilerle dolu orta halli barlar da mevcut. beşiktaş, beyoğlu, bebek, kadıköy, bağdat caddesi... daha saymakla bitmez. hayatın 12'den sonra başladığı yerler burası. kesinlikle pişman olmazsın.

fakat söylemeliyim ki tıp fakültesi istiyorsan gece hayatın neredeyse hiç olmayacak. istanbul'da yaşam gerçekten pahalı bu dediklerimi göze alıp gel.

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guzel bolum onerileri
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.