Guzel bolum onerileri
-
-
Faydalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ctis nerde
ea'da meslek kazanmak için okunacak iyi bir bölüm var mı lütfen cevap verin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Petruccio
ea'da meslek kazanmak için okunacak iyi bir bölüm var mı lütfen cevap verin?Kardeşim senin bu soruların neden bitmiyor ? Daha öncesinde de 50 defa başlık açtın yorum attın bununla alakalı. Önce sınavına gir adam akıllı bir sıralama yap ondan sonra tercih döneminde hayatın boyunca düşünmediğin kadar düşüneceksin zaten. Her şey aynı anda olmuyor
-
Onun için oneri vermeye gerek yok, bilmeyen yoktur herhalde. Bu soru neden tıp koymadin gibi bir sey olmus
Bunlar mı güzel bölüm?
-
Hemşirelik
(devlet ataması)
(ortalama üstü maaş)
(memurluk)
-
Beğenmedin mi?
Hemşirelik hariç hepsi aç geziyor.
tıp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aç gezen Kimya mühendisi veya petrol mühendisi bulamazsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Makinacı bile açıkta kalabiliyorsa onlar hayli hayli kalır. Zamanında petrol mühendisliğini araştırıyordum İTÜ'de yazacaktım hatta ama kimse halinden memnun değildi millet makine çapı falan yapmaya çalışıyordu. Kimyacılar ise evet boşta kalmaz kolay kolay petrolden iyidir yine.
-
yebese okuyabilirsin
-
formatçı lazım piyasaya okusun
-
Hepsi yazılıma kayabilir sonuçta. Yazılım kollektif alan mezuniyet sonrası...
-
Fizik mat mbg top 5 harici okunmaz. Fizik mat hadi neyse de mbg direkt üninin imkanlarıyla ilgili bi bölüm itü mbgde okuyan bi kızın odtü altına bile yazılmaması gerektiğini söyleyen bi floodu vardı. Diğer bölümleri bilmiyom
Katılıyorum.
itü mbgden tek bir olumlu yorum duymadım içeride ne yapıyorlar acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X