Şimdi Ara

Cok kararsizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar g2 kullaniyorum iphone 5 e gecsemmo diye cok kararsizim 2 yil falan daha kullanicam sizce ne yapayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: selahattnsahman

Arkadaslar g2 kullaniyorum iphone 5 e gecsemmo diye cok kararsizim 2 yil falan daha kullanicam sizce ne yapayim

5s ıcın belkı,ben yıne gecmezdım ama hadı belkı dıyelımde,duz ıphone 5 ıcın asla g2 bırakılmaz bence..g2 den sonra o bıt kadar ekrana ve ona ragmen yetmeyen batarya cok afallatır ınsanı.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Dogru soyluyorsun ama uzun kullanim icinde iphone daha dogru secim olur diyolar

• Kal bence g2 de

• Kardeşim ne uzun seçimi ya. S2i kullandım yaklaşık iki buçuk sene. Şuan bile piyasadaki oyunların çoğunu silip süpürüyor.Allah'a şükür epeyde güncelleme aldı. Lg g2 rahatlıkla 2 yil götürür. Ayrıca bana kalsa 5s için bile geçmem ben sen 5 diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: selahattnsahman

Dogru soyluyorsun ama uzun kullanim icinde iphone daha dogru secim olur diyolar

Sanki applein.guncelleme.ile 4s i ne hale soktugunu gormedik,biliosundur.Muhtemel seneyede 5i oyle yapacak ve apple kadar hicbirisi paragiz degildir bana gore,G2 ile android L yide aldinmi,tamamdir 2015tede mis gibi kullanacaksin zaten.Ama zevk senin tabiki birsey diyemem,ama ben asla bu yinde hareket etmezdim.

• arkadaşlar söylemiş ama bende söyleyeyim g2 bırakılıp iphone 5 alınmaz hatta bence 5s bile alınmaz işyerinde 5 arkadaş kampanyadan 5s aldılar sabah full şarj gelip saat 4 te hepsinin şarjı bitiyor tamam keyifli cihaz kabul ediyorum ama ferariye 20 lt depo koymak gibi birşey bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 4 Temmuz 2014; 9:19:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.