cruze hb sahibiyim. opel astra hb bagaj hacmi olarak cruze hatchbackin ancak yarısı kadardır. aynı zamanda arka diz mesafesi de astralarda kesinlikle daha kısa belki insignialar cruze kadar diz mesafesi izni verir arka yolcular için ama insignialardaki sıkıntı eğer boyunuz 1.76 üstüyse ve arkaya oturduğunuzda tavanın kafanızı rahatsız edeceği kesin, cruze hb.de böyle bişey yok. boyum 1.84. astra sedan ın bagaj dirsekleri içeriye baktığından bagaj hacmini küçültmekte. tatile giderken cruze heçbeke sığdırdığım eşyayı astra sedana mümkün değil sığdıramam. açılmamış kutusuyla mobil klima cruze heçbeke rahatlıkla sığdı yani ticari araç harici öyle mobil klimayı hususi araca sığdırmak zor iş yada imkansız. tamam herşey bagaj hacmi değil ama ihtiyaç olduğunda bagaj hacmi çok büyük kolaylık ve iyiki bu arabayı almışım diyebiliyosunuz. saygılar
2012 cruze wtcc sedan sahibiyim,sıfır olarak aldım,6 ay sonrada prins lpg kiti takıldı,f/p olarak verilen paranın tamamını hakeden bir araç,ben Toros,nissan,passat 1.8t ve en son bu aracı kullanan biri olarak bu paraya daha iyisini bulamazsın diyorum,eğer paranız varsa tabiki Mercedes,audi,passat.............
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme