şimdi benim isteğim carbonu çalıştıracak bir sistem ama masraf yapmak istemiyorum mevcut sistem üzerinden bişiyler yapmak istiyorum ama rami arttıramıyorum çünkü 2 şerli çalışıyorlar 4*256 bulmak çok zor yada 2*512 bulmam falan lazım rd ramler hem çok zor bulunuyor hemde acaip pahalı oluyor tek tek satanlardan da alınmıyor ne zaman bulucağımız belli değil fln filan yani ram upgrade i hem zor hemde çok maliyetli
grafik kartı olayına da gelince ana kartım 4x e kadar destekliyormuş....şimdi grafik kartımı değiştiriyim diyorum çoğu kişi verdiğin paranın hakkını alamazsın diyorlar 9600pro-xt falan düşünüyorum sizce çok fark edermi yoksa boşuna masraf olur hiç bu işlere girme mi diyorsunuz?
benim için 1 sene daha idare etsin yeter carbonu falan oynayabiliyim yeter....acaip kararsız kaldım lütfen bi yardım edin ya...
yeni kasa almaktan başka bişey yapma derim
ben imzamdak isistemde mostwantedı oynuyom o/b ekran kartına rağmen
senin sistem adam olmaz bence boşuna uğraşma
çok zor işlemcine bi overclock yaparsın 2.2 fln olr deneyimim vr gerisi zor olr biraz para gerekir
overclock olaylarını pek yapmıyorum ya zaten eski makina overclock yaparsam göçer möçer hiç değilse şimdilik idare ediyor underground2 yi falan oynuyorum tabi full detayda falan değil....şubat 2001 de almıştım iyi idare etti gerçi 1 kere ekran kartını değiştirdim bide ramini değiştirdim...yeni bi sistemde baya pahalıya patlıyor ya....en iyisi carbon çıkana kadar bişey yapmamak o zaman ya param da cebimde kalsın....
550-600 ytl ye sistem iyileşir fazlada uçuk deil o paralara sadece tek kart alanlar vr
gerçi 100 milyon ekran kartına verene kadar benim sistemi satıp üstüne 400 falan verip yeni sistem alınabilinir...peki en uygun bilgisayar alma zamanı nedir?sonuç olarak carbon hemen çıkmıycak yılbaşında falan özel indirimler falan olabilir mi?
alırsam ileriye dönük almak istiyorum bu anakarttan dolayı ramimi değiştiremiyorum ddr olsa 2048 bile yapmaya çalışırım ama rd olunca anca 512 oluyo... duo2core alırsam alıcam kafama koydum?sizce ileriye dönük nasıl bir sistem olabilir?anakartın ses kartı falan olmasına gerek yok ama ileriye açık olsun cpu olarakta anakartın desteklediği en düşük modeli olur...ram i 2. el almayı düşünüyorum nasıl olsa ömür boyu garantileri var....ekran kartıda 100-150 dolar arası bişey olur....fakat vatancomputerdan bi sepet yaptım 1 milyar tuttu...yılbaşına doğru umarım ucuzlar....
bence 120 ytl civarına ikinci el bi 9800pro al, 2007 başında da sistemi yenile, o zaman dx10, 4 çekirekli işlemciler falan çıkacak deniyo, mevcut parçalar ucuzlar
hergün yenisi çıkıyo zaten abi ya.....4 çekirdekliler çıkınca 2 çekirdekli alırız :D
zaten yetişmek mümkün değil, işine yarayan sistemi kurup - yapabilirsen - bi süre donanımdan uzak durmak gerekir
arkadaşlar beklenen oyun geldi carbon :D bugun denedim oynamayı sonuç iyi oldu :D ama yeterli değil low detail de 800*640 mı ne oynuyorum 3 tane seçenek var işte ortasındakinde oynuyorum acaba 9550 alsam orta çözünürlükte maximum detail de oynayabilir miyim? benim kartın üstüne 20-30 milyon koyup idare ederim diyorum daha sonra yaklaşık yarım sene sonra falanda yeni sisteme geçerim sizce nasıl fikir?...bana yeterli olucak orta çözünürlük yüksek detay need for speed carbon oynarken bu kadarı bana yetiyor 9550 beni tatmin edermi acaba ya?
kardeş biraz para koy öle bişiler yap eğer elinde kasana ayırabileceğin para vrsa bize söle nkd olduğunu sana yardımcı olalım
ya şimdi bi derdim bilgisayar olsa rahat rahat yeni bi kasa için yüklenirdim ama daha başka çok masrafım var bu yüzden pc yi hep sona atmak zorunda kalıyorum....şimdilik oynadığım en kastırıcı oyun carbon sürekli oyun da oynayamıyorum zaten sadece hafta sonları o yüzden yeni pcyi vista çıktıktan sonra 2007 gibi amayı düşünüyorum ileriye dönük bi sistem yapıcam...ramim RD ram DDR olsa rami de arttırcam RD ram bulunmuyo bulunsa bile teki işe yaramıyor çifter çifter çalışıyor....tüm bu nedenlerden dolayı şimdi sadece ekran kartını değiştiricem 9800xt ye kadar alabilirim....ama eğer carbonu orta çözünürlükte maximum detailde oynayabilirsem 9550 yeter gibi....benim kartla arasındaki fiyat farkı 20-25 milyon carbonu istediğim gibi çalıştırsın yeter...
öle dersen 9550 iyi ama çok kasar bnm eksi pc p4 1.8 ghz ddr 400mhz ram raeon 9250 idi kasıodu nfsmw yi
most wanteddan daha rahat çalışıyor gibi geldi bu oyun bana sadece bana mı öyle geldi bilmiyorum pek oynamamıştım zaten most wantedı...
bence ekran kartını ıkıncı el bi 9800pro bakabilirsin 128mb 256 bit falan mukemmel bi verim alırsın bence grafikten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme