Şimdi Ara

Çok Kararsızım yardım edin lütfen bana (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hyosung GT 250 R gerek boyutları gerekse şekil olarak güzeldir, Türkiye ye Kanuni firması getiriyor ama 2. eli kuvvetli değildir, satarsın fakat değer kaybıda çok olabilir. Honda CBR 250 R kesinlikle tavsiye ederim hem 2. eli kuvvetlidir, satmak istediğin de rahat satarsın, ilave olarak ve bana göre daha önemli tarafı Honda Türkiye piyasasına uzun süredir direk olarak bir distribütör aracılığı değil kendi olarak bulunmakta. Yetkinliğini kanıtlamış servis bulmada ve parça sorunu çok yaşamazsın, hem de GT 250 R' a göre daha ekonomiktir.

Bu kategori de diğer modeller Kawasaki ZX 250 R ve Yamahanın 125 R modelleri var. Yamaha göreceğin gibi 125 cc ve diğerleri ile aynı fiyat. Honda haricin de diğer Japon markaların Türkiye de uyguladıkları fiyat politikaları Honda nın biraz üstün de kalabiliyor.

Bu arada, her ne kadar scooter ile motor kullanma deneyimin olsa da kesinlikle GS1 (Güvenli Sürüş) eğitimini bir yerlerden almanı tavsiye ederim ki, eğer İstanbulda bulunuyorsan Honda' nın bu eğitimleri gerçekten iyidir. Bu eğitim de panik fren, dar alanda slalom, viraj nasıl girilir nasıl çıkılır gibi teknik konuları pratik ve teorik olarak görme şansın olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanCivelek -- 20 Ağustos 2013; 15:44:22 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.