Şimdi Ara

Çok Karmaşık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zamana kadar bu forumu kullanmama nedenim tasarımı oldu sanırım.Herşey birbirine geçmiş hiçbir düzen yok.
    Değişemeyeceğini biliyorum ancak yine de şansımı denemek istedim.
    Şu siteyi yeniden düzenleyecek biri lazım.

• Nereler birbirine girmiş, nerenin düzeni yok ?
  • Mesela ektekilere baktığımızda çok gereksiz bir biçimde "kullanıcı bilgilendirme alanları"

"Bu sayfadaki kullanıcılar" başlığı ile o başlığı anlatan içerik alanı birbirine geçmiş,
    başlığı vurgulayacak bir biçimlendirme yapılmadığı gibi arka planın üzerinde çok sırıtmış duruyor.

Kullanıcılarla etkileşimli düğmelerin "değiştir alıntıla paylaş" ,o konu üzerinde atılan mesajla bir bütün fakat renk çeşitliliği çok olduğundan seçilmiyor.
    Ve en çok taktığım 5 hadise
    1. Zaman bilgilendirilmesi yapılırken milisaniye heryerde kullanılıyor,o alanların uzamasına ve sitenin daha da genişlemesine neden oluyor.
    2. Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı alanı oldukça gereksiz ve mesajları uzatıyor.
    3. Kullanıcıların sattıkları ürünlerin listesinin forumun her yerinde kendi mesajlarının altında yer alması mesajları şişiriyor onun yerine sadece tek link verilse daha güzel olacak
    4.Kullanıcılar mesaj attığında sol bölmede yer alan profil kısmında

kullanıcı adı
    rütbe
    referanslar
    katılma zamanı
    Burada katılma zamanı ve şehrin yer alması da mesajları şişiriyor.O kullanıcıyla etkileşime geçecek kişi zaten onun profiline bakmak durumunda.

5.Ve bazı kullanıcıların ekledikleri resimler yüzünden sayfa neredeyse 2000piksel genişliyor.

Bu arada sitenin tablet sürümü oldukça kullanışlı.

Bu anlattıklarım kendi şahsi fikrimdir elbette kullanıcıyım fakat bunlar beni rahatsız ediyor.
     Çok Karmaşık Çok Karmaşık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9061 -- 22 Nisan 2013; 12:36:12 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 23:49:18 >
  • Ben on sene sonra tekrar döndüm foruma. Biraz yabancılık çeksem de gayet alıştım vallahi. Gün hocamız sağolsun forumu hep ileriye götürüyor.
  • Forumun işlevsel olduğu su götürmez bir gerçek . Mesajlar,düğmeler,bilgilendirme yazıları ve milisaniye gibi konular düzeltilirse daha güzel olur.Düzeltme diyince bir arada durmaları anlamında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.