Şimdi Ara

Cok Kazmayım.Rezıl Oldum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tür şeylerden utanmak yerine eğlenmeyi bil
  • Bır yapamadıgım sey bu nerdeyse arabada

PArk sensoru var.Aracta ama yanasmadan otuyor belkı ondandır.

Bırde park ıcın yanımdakı koltugun aynasın nasıl ayarlayabılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

arkadaşım bunda ne var ki.5 metrelik bir alan park etmek için zor bir alandır zaten...

Yani günümüzde standart bir C sınıfı sedan ortalama 4.5 metre uzunluğa sahip. 5 metrelik bir yerde 25 cm önde 25 cm arkada kalır ki bu da ancak bir yayanın geçebileceği bir boşluk. D sınıfına girdik mi bir Passat, Avensis vs. 4.80'lerde zaten. Onlarla 5 metrelik yere girmek iyi tecrübe ister.

quote:

Bır yapamadıgım sey bu nerdeyse arabada

PArk sensoru var.Aracta ama yanasmadan otuyor belkı ondandır.

Bırde park ıcın yanımdakı koltugun aynasın nasıl ayarlayabılırım.

Park sensörleri banada ket olmuştu ilk zamanlarda adamı strese sokuyor. Çünkü 1.5 küsür metreden ötmeye başlıyor. Şunu yap.
    Aracı kontak açık geri viteste bırak. Araçtan in arkadan arabaya yürüyerek yaklaş kapı açık dursun sensörün uyarısını duy. Tampona yavaş yavaş yaklaş. Ne kadar mesafe kaldığında hangi uyarıyı verdiğini hafızana al ki park esnasında o sesi duydun mu "haa daha bu kadar var" diye gözünde canlandırır strese girmezsin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Evde direksiyon setiyle nfs de pratik yap sonra amd al
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

arkadaşım bunda ne var ki.5 metrelik bir alan park etmek için zor bir alandır zaten...

araba megan II ıdı.
  • Dün gezerken komşuyu gördüm. Bindi, dönmek için geri vitese taktım ve lastiği kaldırıma sürttüm. Korkmayın, yanaklar balon yapmadı.

Park işi beni de düşündürüyor. Evin etrafı moloz dolu ama kova, bidon, vs. nesne bulamadığım için park çalışamıyorum. Şimdilik rampa kalkışla idare ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Lennon

Evde direksiyon setiyle nfs de pratik yap sonra amd al

NFS simulasyon değil ki.
  • Dayım aklıma geldi bir keresinde arabayı 270 derece çevirmişti ve duvara dokundurduyduallahtan tampona geldi de ordan yırttık

Edit:Sallama demeyin ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 4 Ekim 2009; 13:43:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.