Şimdi Ara

Cok kisinin oynadigi bir Gunz soyler misinz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Mince49

Ben bilmiyom sen biliyon ?

Ağırlıklarından eşitliyormuş git bakalım fimbul winter bak en hafif set sen bilip bilmeden konuşma

Açıyla alakalı falan değil b3 b8´den daha fazla saçar mermilerini bunu bilemeyecek kadar GunZ´dan anlamadığın belli gir towna saatin ordan karşıya ateş et b3 bazen aim aldığın yere bile atmıyor yada revs al ateş et revste daha da belli olur dikkatli bakarsan

İyi dediğim adam air de vuramıyosa bırak bu olayı hiç konuşma bu bir Airde seni bir göreyim bakayım kaç shot pb yapçan airde pb atmak o kadar kolay değil artist artist konuşma Senin 1 kill bile alamayacağın adamlarla cw yapıyorum pioneerleride var ama ben mermim bitince 2 saniye air geziyom zaten karşılıklı kapışıyorsan onunda 1-2 mermisi kalmıştır biraz zikzak çiziyom en fazla 10 ap 10 hp gidiyor ve buda seni adama eşitliyorsa sen zaten adamdan iyi değilsindir...

şaka fln mısın sen nasıl bir mantıktır anlamıorm ki nasıl bir beyin b3 b8 den daha fazla sacmaz git dene diorm sadece öyle artis artis konuşmayla olmuo ayrıca senin 10-20 pingle yapamadıgın air shoot pbleri ben 90-150 pingle yapıorm ve öyle artis artis konuşmayla olmuo ben sadece gerçegi söyledim inanıp inanmamak senin elinde o yüzden benim söylediklerime bilip bilmeden konusup milletin aklını karıstırma die yorum yapma cünkü sen milletin aklını karıstırıosun ayrıca ben orda bunlar agır die bişi demedim benim anlatmak istedigim premium setlerin statlarının birbirine cok yakın oldugu cok iyi stata sahip şu an sanırım bi deities var onunda diger setlerden agır oldugunu ima etmeye calıstım yani cok iyi stat demek daha agır giysi demeye calıstım anlayamadıysanda benim sorunum deil sorunu kendinde ara

• quote:

Rakibin ne kadar iyi olursa olsun 1v1 yapıyo olsan adamın 5-10 mermisi olcak sürede bütün mermilerini spamlıyosan, bırak oyunu..
    + Vurmasını bilirsen 3~5 mermi öldürür, 10 mermi vurmasını bilmesen bile öldürür, öldürmesede süründürür..
    2- 1 Mermi, PB Olcak diye bi kosul yok, 1 mermiye o yüzden ne güvenceksin ne de korkucaksın sonucta azcık oyunu biliyosan mermin yoksa, direk odun gibi reload almak yerine adamın zaten kalan mermilerinide saydıysan bitirene kadar gezersin ya da açık bi an bulana kadar..

1-seni 70-150 ping civarı pingler karşısında eger o kadar iyi biliosan 3 shoot kill yaptıgını görmek isterm
    2-1 mermi pb olcak diye bişi yok ama iyi bi aim veya lead ile kayda deger bi damage verebilir ve macın yönünü cok rahat degiştirebilir ayrıca odun gibi reload almak demişsin tam olarak ne anlatmaya calıstıgını anlamadım ama nasıl reload atıon duel hall da bi kolonun arkasına geçiosun dimi? yani öbür türlü odun gibi reload oluo işte ama adam iyi oynuosa seni orda durdurmaz diorm.
    quote:

O zaman söyle yapsalar kim alcak premiumu söyle, bütün itemelrin özellikleri aynı olsun, herkes esit olsun? ama yok, Oyunun shopundaki itemlerin statları artmaz ve premiumlar her zaman daha güclü olarak gelirse.. O zaman fark acılmaz mı? fark açılınca da bu da premiumla premiumsuzun farkını arttırmaz mı?

zaten tüm premiumlar eşit demedim her birinin kendine özgü farklı avantaj ve dezavantajları var bunlarda agırlık ve statları.
    quote:

seni airde sürekli vuruyolarsa bu adamları pro değil seni kötü oyuncu yapar :) Ayrıca pompalılar eşit saçmıyo.. git dene.. bi eline avanger al, bi eline B8 al duvarın karsısına geç at bakalım...! Setler Ağırlıktan eşitliyolar?? Git daha dikkatli hesapla aman diyim.

selim bende sizle oynadım daha önce yani öyle artislenmeye hiiç gerek yok kimin ne oldugunu bilirim belki hatırlamassın pekde tın deil.O dedigini kendin yaparsan tüm pompalıların aynı şekilde ateş ettiginide görebilirsin

• Ya kidmen git bir bak gör bakalım saçıyo mu saçmıyo mu gülme krizine sokuyon beni burda... air pb atarsın 90-150 pinge zaten her shotta di mi biz 1 mermiden bahsediyoz airde sen 1/10 bile zor atarsın

Biraz oyunu öğren bence benim 10-20 pinge atamadığım pbleri 90-150 pinge atıyomuş Ya sen questte gezerken ben en iyi clanlarla cw yapıyom..
  • 1- ABD yi 150 ping görüyosan ve Europe CW takılıyosan 150 ping görmen zor(istisnalar kaideyi bozmaz), 70 pingede ii lead alabilirsen 3~5 mermi gider..

quote:

bi cok yeni prem cıksada aşşagıda yazdıgım gibi hepsi benzer statlara sahip olcak büyük bir ihtimalle.

dedin dikkatli oku, Premiumlular gittikçe daha ii avantaja sahip olcak diyoruz biz sen ne diyon? Bana Gray dust un üstlüğünün auranınkinden iyi yanını söyler misin mesela? Biris ilk gelen premlerden birisi yeni cıktı denilebilir?
    --

Önemli olan ne olduğun değil ne olacağındır, sonuçta bu bi oyun.. benim hiç bi zaman iyi oynarım kralım gbi bi lafımı bulamazsın (Ciddi olarak söylenmiş)
    Onun dışında önemli olan herseyi yapabilmek değil, ben bi cok oyuncunun

--

Allah aşkına git bi dene, Avanger i al, B8 i al, At bakalım aynı mı atıcaklar.. Her zaman farklı gelmeye bilir 70% kadar farklı gelir, ben bunu denediğimde ijji açılmamıştı bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 9 Temmuz 2008; 20:49:22 >

• quote:

Ya kidmen git bir bak gör bakalım saçıyo mu saçmıyo mu gülme krizine sokuyon beni burda... air pb atarsın 90-150 pinge zaten her shotta di mi biz 1 mermiden bahsediyoz airde sen 1/10 bile zor atarsın

Biraz oyunu öğren bence benim 10-20 pinge atamadığım pbleri 90-150 pinge atıyomuş Ya sen questte gezerken ben en iyi clanlarla cw yapıyom..

sırf sana inat gittim denedim aynı git sende dene
    quote:

Premiumlular gittikçe daha ii avantaja sahip olcak diyoruz biz sen ne diyon? Bana Gray dust un üstlüğünün auranınkinden iyi yanını söyler misin mesela? Biris ilk gelen premlerden birisi yeni cıktı denilebilir?
    aura gray dust a göre dhaa yüksek statlara sahipken agırlıgı onun dezavantajı benim anlatmaya calıstıgım bu ayrıca zaten ijji bu tip şeyleri dengelemek için bounty armorlarda cıkarıo şu an premium olmasan bile bounty armorlarla 100 apnin üstüne apye cok rahat ulaşabiliosun o yüzden premiumluyla premiumsuzun arasında öyle daglar kadar fark acılmaz ama desenki pmed kesinlikle orda baya bi avantaj var ama set olarak dikkat edersen cogu set birbirine benzer.o ijji açılmadan önce denedigini tekrar dene görürsün o zmn farklımı yoksa aynımı gider

• Ya kusura bakmada sallıyon yani bu kadar bilmeden konuşulmaz.. Dağılır bu 1 normal premium olmayan itemlerle 100 ap bulamassın çokta abartma istersen zaten ağırlıktan zor takıyon herşeyi aynı anda o yüzden sallama
  • benim senin gibi ortalıga muhalefet olmak gibi bi amacım olmadıgı için sallamıorm o yüzden pek takılma oraya ve evt 100ap ye gelirim premium olmadan bekle 5 dk sana hemen armorların isimleriyle cıkarıyım bi combo
  • lvl 40 top-shoes-pants Urike Sheep skin leather gloves
    sword=shura(10 weight 25 damage lvl 60)
    wep1=b8 20 weight
    wep2=b9 18 weight
    fmt+altema ring
    stats= 105 hp 104 ap
  • Allah askına bana avanger MK 2 le B8i aynı mesafeden sıkıpta sslerini atar mısın?
    Arka arkaya 3er mermi at, belki 1 tanesi yakın gelir

+ Premium itemleri her türlü dengesizleşicek... ben zaten su an içn demedim.. az ileriyi düşün, adamlar sana eternal gbi set vermiycek sonucta... ee o zaman nolcak, premium shop sürekli değiştiği için sonunda fark açılmaya baslıycak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 9 Temmuz 2008; 22:08:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kidmen

lvl 40 top-shoes-pants Urike Sheep skin leather gloves
    sword=shura(10 weight 25 damage lvl 60)
    wep1=b8 20 weight
    wep2=b9 18 weight
    fmt+altema ring
    stats= 105 hp 104 ap

Güzel diyosunda cwlerde med olmadan napıcaksın ? böyle bende kurarım heralde med yok nade yok birsey yok zaten med olmassa cwde barınamassın bile...
  • Breaker 9

Cok kisinin oynadigi bir Gunz soyler misinz

Breaker 3

Cok kisinin oynadigi bir Gunz soyler misinz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.