Şimdi Ara

Cok kisinin oynadigi bir Gunz soyler misinz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben gunz online a baslamak istiyorum ama nereden ındırecegımı account alacagımı bılmıyorum.Bana herkesın bayaa bı kısının oynadıgı bır GUnz Onlıne soyler mısınız ..Bende ındırıp kurayım oynayayım dıorum.

• İjji Gunz var orada çok kişi oynuyor fakat oyunda premium itemler(GERÇEK PARALI) war herkes eşit olmuyor itemi güçlü olan en iyi vurup öldürüor
  • o kadar da abartma bosslardan fln dolu item düşüyo dandik ama adamlar bu işten para kazancak..
  • Ayrıca o kadar aşırı fark yok green boxtan çıkan seti giy premium gibi oluyor zaten..
  • 7 günlük süre var ama!7 gün kime yeticek
  • Arkadasım bildiğim kadarıyla o cıkan seti bi kere giydinmi bidaha giyememe gibi bi kural yok.Süresi bitince tekrar green box alır tekrar giyersin.prem olan kazanır die bişi de yok iyi oynayan her türlü alıyor.oyuncular arasında yok sayılcak kadar az bir fark warsa iyi armor'u olan kazanır sadece o kadar.senin söylediğin gibi devasa bi fark yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

Arkadasım bildiğim kadarıyla o cıkan seti bi kere giydinmi bidaha giyememe gibi bi kural yok.Süresi bitince tekrar green box alır tekrar giyersin.prem olan kazanır die bişi de yok iyi oynayan her türlü alıyor.oyuncular arasında yok sayılcak kadar az bir fark warsa iyi armor'u olan kazanır sadece o kadar.senin söylediğin gibi devasa bi fark yok

ama yakında olur fark :D

sürekli yeni premiumlar fln geliyo ya ;P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su an için yok ama
    Ama su son cıkan pioneer'la belli ettiler oyunun tadını kacrcaklarını
  • Pioneerle niye kaçsın ki o kadar aşırı farkı olan bir silah değil +1 ammonun çok fark yaratıcağını sanmıyorum b8le aynı damage..
  • pioneer aşırı derecede fark yaratıo duel içinde sen reloada gideyim derken adam bi yerinden pbyi cakıo gerçi yine iyi aim/lead alan kazanıo ama duelde cidden pioneerin etkisi var öyle azımasanacak bişi deil yani :P
  • Dümdüz reload´a gitçeğine move yap hiç bir işe yaramaz o move bilmeyen adama karşı yarar adam saf saf reload yapıyosa etrafı kontrol etmeden yada rakipten kaçmadan pioneer sayesinde değil adamın kötü oynayışı sayesinde pb atmıştır...
  • Pioneer oyunda b8 ile aynı damage'ı gösterio ama öyle olmadığına iddaaya bile girebilirim b8den daha gçlü bi silah + b8e göre daha uzak mesafeden pb atabiliosun
    Belki de daha fazla saçması vardır ondan daha iyi vuruodur :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermatis -- 9 Temmuz 2008; 12:43:13 >
  • O öyle değilde mermileri çok az daha saçıyor olabilir anca ama bence çok şey farkettirmiyor kullandım ticktekten geldi pek bir fark yok bence...
  • bence bosverin gitsin.. hertürlü elinnde sonnda premium itemleri cosa gelcek :)
  • Ijji aşırı fark yaratan getirmiyor getirmiceklerinide birkaç kez söylediklerini duydum öyle inanılmaz 40 ap veren şeyler falan olmuycakmış..
  • quote:

Dümdüz reload´a gitçeğine move yap hiç bir işe yaramaz o move bilmeyen adama karşı yarar adam saf saf reload yapıyosa etrafı kontrol etmeden yada rakipten kaçmadan pioneer sayesinde değil adamın kötü oynayışı sayesinde pb atmıştır...

1.si şu ki rakibin cidden oynuosa yani biliosa emin ol sen daha reload a gidemeden ölürsün çünkü eger iki tarafta oynuosa 5-10 shoot zaten cok rahat öldürüo bi characteri yeterki vurmasını bil.
    2.si 1 mermi demek senin adama vurdugun adamın boşa salladıgı bi anda adamı yinede senle eşit hale getirmesi demek.
    bu sebepler yüzünden önemli oldugunu düşünüorm öyle ufak bi fark deil yani.
    quote:

Pioneer oyunda b8 ile aynı damage'ı gösterio ama öyle olmadığına iddaaya bile girebilirim b8den daha gçlü bi silah + b8e göre daha uzak mesafeden pb atabiliosun
    Belki de daha fazla saçması vardır ondan daha iyi vuruodur :P

pioneer tam olarak aynı damage i yapar mermi saçma olayı kesinlikle senin adama ateş ettigin açıyla alakalı.
    quote:

bence bosverin gitsin.. hertürlü elinnde sonnda premium itemleri cosa gelcek :)

adamların amacı premiumların statlarını arttırmak deil premiumda çeşitliligi arttırıp kârı arttırmak o yüzden bi cok yeni prem cıksada aşşagıda yazdıgım gibi hepsi benzer statlara sahip olcak büyük bir ihtimalle.
    quote:

Ijji aşırı fark yaratan getirmiyor getirmiceklerinide birkaç kez söylediklerini duydum öyle inanılmaz 40 ap veren şeyler falan olmuycakmış..

zaten dikkat edersen cıkan tüm premium armorlar ve itemler hep birbirine yakın statlara sahip yani en kötüsüyle en iyisini kıyaslama tabi ama cogu birbirine benzer 5-10 stat oynar.
    neyse baya konuştum :D yeter bu kadar xD

• İyi oynayan pioneer´e sahip olan çok adamla 1v1 yaptım ve reload yapçağın zaman onun son mermisini harcaması için biraz air gez bakalım noluyor .

Ayrıca mermi saçma olayı adama açıyla alakalı değil yalnızca tam bilmiyorsan yorum yapıp başkalarının kafasını karıştırma Git önce b3 al sonra b8 al 2siylede ateş et bakalım hangisi daha çok saçıyor

Ayrıca statları artıyor artmıyor değil yalnızca TheKinQ´in söylediği kadar aşırı fark olmuyacak senin kıyasladığın ve aynı dediğin etarnal ve gray dust mesela onlar zaten ijji yapımı değil onlar ilk çıkmış premiumlar ki o zamanlar stat için değil görüntü için yapılıyordu fazladan premium o yüzden hepsinin wt, stat falan aynı

• quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

İyi oynayan pioneer´e sahip olan çok adamla 1v1 yaptım ve reload yapçağın zaman onun son mermisini harcaması için biraz air gez bakalım noluyor .

Ayrıca mermi saçma olayı adama açıyla alakalı değil yalnızca tam bilmiyorsan yorum yapıp başkalarının kafasını karıştırma Git önce b3 al sonra b8 al 2siylede ateş et bakalım hangisi daha çok saçıyor

Ayrıca statları artıyor artmıyor değil yalnızca TheKinQ´in söylediği kadar aşırı fark olmuyacak senin kıyasladığın ve aynı dediğin etarnal ve gray dust mesela onlar zaten ijji yapımı değil onlar ilk çıkmış premiumlar ki o zamanlar stat için değil görüntü için yapılıyordu fazladan premium o yüzden hepsinin wt, stat falan aynı

senin iyi oynayan dedigin adam eger air de vuramıosa ztn bırak bu olayı hiç konuşma bu bir.bir digeri kesinlikle acıyla alakalı bilip bilmemekle alakası yok tüm pompalılar aynı şekilde ateş edio istedigin kadar dene ve bir üçüncüsü senin dedigin premiumlar 4-5 set git yeni cıkan setleri bi kontrol et mesela fimbul-slider sport-carpediem school-vb setleri onlarında statları biraz daha iyi olsada yine agırlıkdan eşitliolar o yüzden sen bilip bilmeden konusup başkasının kafasını karıştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kidmen -- 9 Temmuz 2008; 19:02:38 >

• Ben bilmiyom sen biliyon ?

Ağırlıklarından eşitliyormuş git bakalım fimbul winter bak en hafif set sen bilip bilmeden konuşma

Açıyla alakalı falan değil b3 b8´den daha fazla saçar mermilerini bunu bilemeyecek kadar GunZ´dan anlamadığın belli gir towna saatin ordan karşıya ateş et b3 bazen aim aldığın yere bile atmıyor yada revs al ateş et revste daha da belli olur dikkatli bakarsan

İyi dediğim adam air de vuramıyosa bırak bu olayı hiç konuşma bu bir Airde seni bir göreyim bakayım kaç shot pb yapçan airde pb atmak o kadar kolay değil artist artist konuşma Senin 1 kill bile alamayacağın adamlarla cw yapıyorum pioneerleride var ama ben mermim bitince 2 saniye air geziyom zaten karşılıklı kapışıyorsan onunda 1-2 mermisi kalmıştır biraz zikzak çiziyom en fazla 10 ap 10 hp gidiyor ve buda seni adama eşitliyorsa sen zaten adamdan iyi değilsindir...

• quote:

1.si şu ki rakibin cidden oynuosa yani biliosa emin ol sen daha reload a gidemeden ölürsün çünkü eger iki tarafta oynuosa 5-10 shoot zaten cok rahat öldürüo bi characteri yeterki vurmasını bil.
    2.si 1 mermi demek senin adama vurdugun adamın boşa salladıgı bi anda adamı yinede senle eşit hale getirmesi demek.
    bu sebepler yüzünden önemli oldugunu düşünüorm öyle ufak bi fark deil yani.

Rakibin ne kadar iyi olursa olsun 1v1 yapıyo olsan adamın 5-10 mermisi olcak sürede bütün mermilerini spamlıyosan, bırak oyunu..
    + Vurmasını bilirsen 3~5 mermi öldürür, 10 mermi vurmasını bilmesen bile öldürür, öldürmesede süründürür..
    2- 1 Mermi, PB Olcak diye bi kosul yok, 1 mermiye o yüzden ne güvenceksin ne de korkucaksın sonucta azcık oyunu biliyosan mermin yoksa, direk odun gibi reload almak yerine adamın zaten kalan mermilerinide saydıysan bitirene kadar gezersin ya da açık bi an bulana kadar..

quote:

adamların amacı premiumların statlarını arttırmak deil premiumda çeşitliligi arttırıp kârı arttırmak o yüzden bi cok yeni prem cıksada aşşagıda yazdıgım gibi hepsi benzer statlara sahip olcak büyük bir ihtimalle.

O zaman söyle yapsalar kim alcak premiumu söyle, bütün itemelrin özellikleri aynı olsun, herkes esit olsun? ama yok, Oyunun shopundaki itemlerin statları artmaz ve premiumlar her zaman daha güclü olarak gelirse.. O zaman fark acılmaz mı? fark açılınca da bu da premiumla premiumsuzun farkını arttırmaz mı?

quote:

senin iyi oynayan dedigin adam eger air de vuramıosa ztn bırak bu olayı hiç konuşma bu bir .bir digeri kesinlikle acıyla alakalı bilip bilmemekle alakası yok tüm pompalılar aynı şekilde ateş edio istedigin kadar dene ve bir üçüncüsü senin dedigin premiumlar 4-5 set git yeni cıkan setleri bi kontrol et mesela fimbul-slider sport-carpediem school-vb setleri onlarında statları biraz daha iyi olsada yine agırlıkdan eşitliolar o yüzden sen bilip bilmeden konusup başkasının kafasını karıştırma

seni airde sürekli vuruyolarsa bu adamları pro değil seni kötü oyuncu yapar :) Ayrıca pompalılar eşit saçmıyo.. git dene.. bi eline avanger al, bi eline B8 al duvarın karsısına geç at bakalım...! Setler Ağırlıktan eşitliyolar?? Git daha dikkatli hesapla aman diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 9 Temmuz 2008; 20:09:17 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.