ROF Koca bi yalan Onu takmadan önceki Healt ına bakın taktıktan sonraki Healtına bakın. ROF 50 Health verşyo bide Healt Bonus 8 Var. YALAN YALAN YALAN
Cidden ona dikkat etmedim ama bide şuna dikkat etmeni isterim
ROF takmadan ONCE GOREV TAKISI TAKIYORDU ODA HEALTH VERMIORMU KARDESIM !!!!!!!!!1
Pm ye bak ya
_prince_of_karus_
galiba cıktın forumdan neden ki ? Cidden ona dikkat etmedim ama bide şuna dikkat etmeni isterim
ROF takmadan ONCE GOREV TAKISI TAKIYORDU ODA HEALTH VERMIORMU KARDESIM !!!!!!!!!
görev takısı roftan az daha düşük hp verio da ondan bence güzel drop görünüşe göre ps falan da değil ama dediğim gibi adam önceden görev takısı takıomuş oda hp baya verio rof u takınca o kadar fark olmamış
OKADAR ADAMIN ARASINDAN 57 LVL Bİ ASASİN NASIL KAPAR KUTUYU ? ABYS FIRE MI ATTIN ?
o0olinkinpark0o0 yu biliyorum ama equal rofu ondan çaldı.linkinparka bakabilirmiyim bi takıyım naasıl olıuo die sormus ve almış bi daha da geri vermemiş satıodu geçen gün equal
e yani byük ihtimal anlayşlıgın iicn Saol
böle adamlarda var azarlamadan önce bi bak dimi la
Drop mükemmelmiş nasıl almış acaba
walla ben bilmiom calmışmı calmamışmı resimler yani linkler alıntı saten ben paylaşmak icin acmıştım
quote:
Orjinalden alıntı: archery57
Pm= Drop super tahminen ilk yüzdeleri çakmış ve kutu onda.O itemler bende olsa charımın hayatı kurtulur valla o iteme yani ROF a neler neler alınır off off
walla o item bende olcak manyak olur charımın geleceği parlarrr
çağ atlayak
BEN TEK BAŞIMA LOBO YA İLK % DEYİ CAKTIM.10 KİŞİ ARASINDAN KUTUYU ALDIM AMA BOŞŞ CIKTI