gülecem ama bu kadar yaratıcı bir problem çıkaran kont u tebrik ediyorum
yok artk hdd mizi microsoft yonetsin
Hııı, yani microsoft; güncelleme yapan pc' lere ulaşıp virüs yolluyor hard disk bölünmüşse öyle mi? Yani güncelleme yapmayanlara; yani korsan kullananlara dokunamıyor öyle mi? Yani örjinal windovs kullananları enayi yerine koyup harddiskini bölmüşse hackliyor, korsan kullananlara karışmıyor öylemi... Güldürmeyin adamı be! Afedersin ama o dell chat' e girerim şimdi ve evet doğrudur derse o yetkililer bu olaya, ben de onların bitarafına... töbe töbee.. ---Ulan microsoft kim, dünyada hack avına çıkacak. Bi taraflarını bellerler microsoft' un. Microsoft kendi öneriyor harddiskinizi bölün, recovery oluşturun diye. Alla allaa, bi de ciddiye almayın bari. Kuyuya atılmış taş ve çıkarmaya çalışanlar misali almış başını gidiyor konu.... ---Harddiski bölmek suçmuş, microsoft bölenleri hackliyomuş. Yaa tabi.... Bi ara da araba motorlarının benzini aslında kullanmadığını, oksijenle çalıştığını ve benzini egzozdan dışarı attığını iddaa edenler dolaşıyodu ortalıkta. Komlo teorileri kurmaya kendilerini adamış bu beyinsizler; çeteler halinde dolaşıp bi de zeytinyağı gibi üste çıkıyolardı. Karşı çıkanlara; sen petrol şirketlerinin stratejilerini göremiyosun, milliyet düşmanı emperyalist, basit insan diye... Neyse; konu dışına çıkmayayım da; ---BU tür "salak" (başka bi sıfat bulamıyorum) şeylere inanmayın kardeşim yaa. MSN paralı olcak diye mesajlar az mı dolaştı ortalıkta? Şu mesajı bilmem kaç kişiye yollayın yoksa msn paralı olcak diye. Gülenlere de kızıyolardı, resmi bi haber bu diye. (Ulan yine maziye gittim).. ---Geçin bunları yaa. Vallahi gülünür mü, ağlanır mı kararsızım.
---Smirnoffesk, sen de eğer halen taarruza geçmediysen ilk önce sana bu hikayeyi anlatan kuzenine (-eğer içinde ufak bir keklenme şüphesi varsa kuzenin tarafından) - sonra da dell yöneticilerine dalabilirsin. Sözlü, yazılı, eylemli nasıl yaparsın bilmiyorum ama. Hangi servisse o dell serivsi, söyle adını bilelim. Hiç olmadı gider dağıtırız orayı. Sonra da şaka yaptık der çıkarız. Hey allahım yaa. (Allaha bu kadar seslendiğim bir mesaj da daha önce yazmamıştım hani. Sabır...)
inanasım gelmiyo şaşırasım gitmiyo
Siz cayciyla konusmus olmayasiniz
İlginç ...
olaya teknosa yetkilileri yeni bir boyut kazandirdi!!!!!
del insprion 6000-6400 serileri icin gecerli deilmis bu olay sadece ins1300 icin gecerliyimis
allaim bu ulkede yokmu adam gibi yanit werecekler
carrefourdaki bilgisaylarla ilgilenene de anlattim bu olayi adam benle tssak gececekti azdaha olurmu ole sey dior
Arkadaşım bence sen servis telefonu yerine başka bir yerin telefonunu aldın ve o telefondaki adam resmen seninle dalga geçiyo. Yok bööle bişey yaw. FOrmatla makineni düzelir o.
ya arkadaslar bu kont laptopları bize satıyor. sonrada basımıza hep böyle dertler acıyor zaten... Buna alıncak bi önlem olmalı die düşünüyorum. Ama bulamıyrum bir türlü. Ya gercekten bilmeyenleri kekleyip paralarını alıyor.Ama kont ta çok buyuk bir firma bunu nasıl yapabiliyor anlamış deyilim valla... bende inspırıon 6000 kullanıyorum. gecen hafta hdd yi 2 ye böldüm ama daha mail falan gelmedi inşallah da gelmez yoksa bunlara bas agrıtmaya değmez valla...
eet aynen katılıorum ama herseyde kontta abıjım foto makınesı aldıydık ona baktım oda ne yazıkkı konta garantılı:(
abı ne numarı yanlıs anlaması
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme