ew arkadasımın dell insprion 1300 i war ekran goruntusu gelmıor sadece bıosa kadar gelıo ondan sonrası calısmıordu oda kont bılısımı aradı ordan cok komık bı sebeb soylemısler
dell ve mıcrosoftun yaptıgı ozel anlasmadan dolayı hddyi 2 ye bolunce mıcrosoft bunu ınternetten vırus yollayarak hdd ını kıtlıormus. ve fabrıka ayarlarına donmek ıcın 35 $ artı kdv ıstıolar.
HDD'yı 2'ye bolmek sucmus bılgısayarı nasıl kullanacaımızı mıcrosoft belırlıor artık.
boyle bı durumla karsılasın warmı aranızda????
şaka mı?
wala deil sabahtan berı saydırıor arkadasım
bide ben abıme ınsprion 6000 aldım yolladım we hdd yı 2 ye bolerek kullandım onu soyledı arkadasım karsı taraf korkma ona da aynı vırus gelecek demısler ya tssakmı gecıor bunnar mılletle
Sanmam ben 4 aydır kaç kere param parça ettim diski hiç birşey olmadı süreklide güncelliyorum xpyi olsa çoktan oludu böle bişey yapamazlar
böyle saçmalık olabilirmi artık teknik servisler insanları nasıl kazıklarım nasıl parasını alırım diye uğraşıyor. madem hdd yi 2 ye bölmek suç laptopu aldığımızda neden 2 parça halinde geliyor. bi tarafı windows diğer tarafı recovery kurulu. bir tek servistekiler anlıyor sanki bilgisayardan okadar bilinçsiz insanlar varki bu servislerde anlatsam gülmekten yerlere yatarsınız ama bilmeyen adamalada çok iyi kafa yapıyolar.
inanmayın arkdaşlar hurafe bunlar.kontumu aradınız.bakın ben adamları iicxe sıkıştırdım hepsi salak kont yazılım desteği veremiyor.bu pcler ile istiğiniz yazılımı kullanabilirsizni.vista ile ilgili deteğide hazirandan sonra verecekler.onun dışında zaten böyle bir eğeitim bile almamaışlar.sadece fabrika ayarlarına getirmeyi biliyorlar.
bızım ew arkadasıda basımın etını yedı abın onlem alsın dıe ama ben ınat ettım almıcam duracak hdd 2 parca halınde bakalım ne olacak
Bence olmaz öyle şey ya.Harbiden ciddimisiniz?
eet bugun bırebır sahıt oldumm
tam bir sacmalik adam aklinca geyik yapmis.
ayıp yaaa yuhhhh beeee......böyle bir saçmalık olabilirmi yaaa
kdv`siz 35 dolara yaparim ben
gerçekten ayıp, insanı enayi yerine koyuyolar.
o teknik servisteki adamları "fabrika ayarlarına geri döndürmek" lazım.. sevabına..
ewet bizim elemana da fabrıka ayarlarına dondurcez demısler gonderirsen biz de yapmayı denedik ama hdd kilitlenmiş onu nsl hallederiz bizim kine bi yardımcı olurmusunuz walla herif kasıo kasıo olmadı bi yol gösterirmisiniz
bu arada bu saka deil dell e müsteri hizmetlerine mail attık böle bisi warmı dei onlarda bunu onayladı int de ulastık ları pc leri kilitliolarmıs gercekten yane anlıcanız pc mi nsl kulanacagımı bana dell ve microsoft sölüo inadına artık microsoft kullanmıcam linux kullancam artık yeter ya microsoftun borusu ötmesin artık gerci hersey onların elinde ama ben genede linux e terfi edecem
sen gonder pc yi eger garantiliyse EŞŞEK GİBİ yapmak zorunda :) çüzz