Şimdi Ara

cok korkuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lacrima

quote:

Orjinalden alıntı: GoBLiN_MerT

bir yılanın zehirli olduğunu nas anlarız?

yılan ısırınca anlayabilirsiniz..

• Arkadaşlar ben şöyle bir şey duymuştum doğru mu? Biz insanlar yılanın ağzına tükürürsek tükürüğümüz zehir etkisi yapıyomuş yani zehirleyebiliyormuşuz...
  • o seni ıssırmadan sen ona tükür diyosun he!....

iyi fikir!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jasmin88

quote:

Orjinalden alıntı: Lacrima

quote:

Orjinalden alıntı: GoBLiN_MerT

bir yılanın zehirli olduğunu nas anlarız?

yılan ısırınca anlayabilirsiniz..

• bu ne yaw yeni görüyom
  • amanin hepisi uzak olsun benden
  • hortlamıs topik

bence yılan senı ısırmadan sen yılanı ısır o zehırlensın
  • piton
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

Arkadaşlar ben şöyle bir şey duymuştum doğru mu? Biz insanlar yılanın ağzına tükürürsek tükürüğümüz zehir etkisi yapıyomuş yani zehirleyebiliyormuşuz...

iyide yılanın ağzına nasıl tükürcen tutturabilrmisin yada aaa de bakiyim deyiptemi tükürcen
  • Eğer yılanın başı üçgen şeklindeyse kesin zehirlidir,direk sıvış ortamdan.

Ama elips veya oval ise zehirsizdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sportivo

Eğer yılanın başı üçgen şeklindeyse kesin zehirlidir,direk sıvış ortamdan.

Ama elips veya oval ise zehirsizdir.

ya şimdi nasıl oluyo
    -yılan kardeş biraz daha düz yani tam karşıdan bakabilirmisin
    -niyekine?
    -zehirlimisin yoksa değil mi anlamaya çalışıyorum da
    -sen kendini fazla kasma ben yardımcı olurum sana
    -nasıl olcak o iş
    -şimdi ben seni sokayım eğer ölmezsen bilki ben zehirsizim
    -??
    2.senaryo:
    -aannneeeccciiiiimmmm yılaannnn varrrrrr!(ayaktabanları popoya sert darbeler ederek kaçılır)
    3.senaryo:
    -aaaa yyııllaannnn kaçınn.!!!!
    -dur be ne kaçıyon belki zehirsizdir.bi şey yapmaz.kafasına odaklanalım.üçgense kaçarız.
    -sen takıl kafasını gördüm aklımda ben kaçarken düşünürüm zehirli olup olmadığına.
    vs. vs. vs. senaryolar uzar gider.yani yılan görüp kafasının şeklini belirlemeye çalışcağina kaç işini garantiye al.he sokar sana çaktırmada o iş gene ayrı.soktuktan sonra senle işi olmaz ki zaten.döner arkasını gider.
    -yılan kardeş bana bakarmısın
    -niyekine?
    -sokup sokup kaçmak var mı?
    -yookk ne alaka hem benim işim bu.
    -zehirlimisin bari onu söyle
    -bak kafama anla
    -(15 saniye dolar )yılan zaten amacına ulaşmış sen zehrin etkisiyle sapıtmaya başlamışsın.yılanın kafasını uygun perspektiften görcen de.o kafayla elips mi,eşkenar dörtgen mi.iç açıları toplamı 180 derece mi onları hesaplıcan da.zehirli mi değil mi anlamaya çalışcan.
    öl gitsin yahu.en temizi.hiç uğraşmaya değmez.

• en zehirli yılan kavramı biraz şaibeli çünkü değişik fikirler var mesela en zehirli yılanın bir su yılanı olduğu (adını unuttum) iddası sonra black mamba dediğiniz yılan ve bunlardan başka inland taipan diye bir yılan var bana sorarsanız taipan yılanı daha zehirli bir sitede okuduğum kadarıyla.
    birde yılanın uzunluğuyla alakası yok kral cobra 3m ama felaket zehirli mesela.sonra mercan yılanı var solucan gibi yaratık ama oda çok zehirli.
    bir başka sitede türkiyedeki zehirlilerin çıngıraklı ailesinden olduğunu okumuştum fakat ülkemizde çok etkili saniyeler içinde öldürücü zehiri olan yılan yok.orada mesela yılanla karşılaşınca yılandan yavaşça uzaklaşmak gerektiği yılanı ele sopa alıp kovalamamak onu kızdırmamak gerektiği felan yazıyordu.yılanlar net göremez koku ve duyu organlarıyla hareket ederler.
    diceksinizki kardeşim yılanmı besliyosun evde hayır ben yılanlardan korkarım ama onlara karşı bir sempatim var hayranlık duyuyorum belgesellerini felan yakaladımmı sonuna kadar izlerim internette de haklarında pek çok bilgiye ulaşmak mümkün zaten şu avatardanda belli oluyordur

• Walla dün izlediğim bi filmden yavru çıngıraklı yılanın çok zehirli olduğunu duydum.Tüm zehirini kurbana boşaltıyormuş.Tabi en zehirli die döylemiyorum ama bilgimiz olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gburaks89

Walla dün izlediğim bi filmden yavru çıngıraklı yılanın çok zehirli olduğunu duydum.Tüm zehirini kurbana boşaltıyormuş.Tabi en zehirli die döylemiyorum ama bilgimiz olsun.

hehehe o film heyelan filmiydi dimi koymuşlar 2 çıngıraklıyı oraya ama yavru felan deil onlar eşşek kadar yılan yani
  • dünyanın en zehirli yılanı Avustralya'da yaşayan inland taipan'dır, fakat en ölümcül olan Eastern Brown Snake'tir çünkü çok saldırgandır ve yine Avustralya'da yaşar.
  • en zehirli yılanlardan biri black mamba .ve bazı yılanların ısırınğından hayatta kalabilenler motor nöron hastalığı oluyomuş öyle okumuştum bi dergide
    ya bide kral kobra var ısırdıktan sora 30 dkka yaşayabiliyosun sora tahtalı köy(tabe panzehirin yoksa)
    yılan tüm zehrini boşaltıyo bi ısırıkta
    da kardesim senin ne işin var zehirli yılanlarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

en zehirli yılan siyah mamba dır

kesinlikle katılıyorumm
  • Ya cevap verip durmayın hortlatmayın ya şu topici 24 Haziran 2005te açmış adam ne olmuşsa çoktaaaan olmuştur

Zaten garibim bir daha mesaj yazamamış

Yoksa.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 9 Şubat 2006 10:21:22 >

• yılanıma laf ettirmem

Siyah mambalar benim gözbebeğimdir..... En güzel ve en sağlam yılan türüdür. Unutulmamalıdır ki en zehirli yılan bile tahrik olmadan saldırmaz........

En tehlikeli yılan türü kendi içimizde yaşayan 2 bacaklı yılanlardır....!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rundll -- 13 Ağustos 2007; 10:56:04 >
  • mambo mu ne o işte kafası simsiyah olan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.