Şimdi Ara

cok korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce hangi yılalar daha zehirli? bir yılanın zehirli olduğunu nas anlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoBLiN_MerT -- 24 Haziran 2005, 14:38:20 >

• bunun diğer sanatlarla ne alakası var anlayamadım.Ama soruna bir veteriner adayı olarak cevap vereyim.
    Googleye zehirli yılanlar dediğin zaman çıkacak yılanlara bakacaksın ve hangisinin daha zehirli olduğunu göreceksin.Tabi bu yılanlar türkiyede olmayan yılanlar olduğunu görünce rahatlayacaksın.
    Bu yüzden türkiyede yılan görnce aklına hemen zehirli olmadığı gelecek ve rahatlayacaksın.Yoluna heyecanlanmdan devam edeceksin.Böylece adrenalin salgılamayacaksın ve yılanda adrenalin kokusu almayacağından sana karışmayacak.Yılan zehirli olsada kurtulacaksın.
    Ama ben bunları yazdığım için herşeyibilmiş olacaksın ve yazdıklarımı uygulayamayacaksın ve yıla gördüğünde heyecanlanacaksın.
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoBLiN_MerT

bir yılanın zehirli olduğunu nas anlarız?

yılan ısırınca anlayabilirsiniz..
  • google ye yaz en zehirli yılan diye gelsin
  • en zehirli yılan siyah mamba dır
  • yılanın kafası üçgen ve çıngırayı varsa kaç yada göz bebekleri elips ve keskin bakıslıysa tabanı yağla çok koyu yada siyah kırmızı sarı rengleri üstünde barındırıyorsa şüphelen

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI SİYAH MAMBADIR 15SN DE KANA KARIŞIR 2 SAATTE ÖLÜRSÜN 15mg zehiri insanı öldürmeye yeter ama siyah mamba 1 ısırıkta 150mg enjekte eder :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok üzgünüm
    3 yıl önce açıldı
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    cok guzel tablet duscek sanki
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne gusel işte ama siyah mamba ile sanat ın ne alaka sı var allah aşkına lütfen söyleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

en zehirli yılan siyah mamba dır

tipide manyak bu yilanin derisi beyaz agzinin ici siyah !!! galiba zehirine karsi daha bir panzehir bulunamamisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan2004 -- 18 Ekim 2005, 3:01:29 >
  • kill bill serisini izleyenler fazla gibi
  • zehirli yılanlaarın başı büyük olur dğerlerinin ise vücüduyla aynı oranda
  • quote:

Orjinalden alıntı: hektorSTK

kill bill serisini izleyenler fazla gibi

• Sokunca anlarsın tabikine (Cem özer espirisi yaptımda)

• quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Sokunca anlarsın tabikine (Cem özer espirisi yaptımda)

HAHAHA KOMİK Mİ
  • dostum bu konunun yeri burası deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: rhapsody

dostum bu konunun yeri burası deil

niye? ne güzel kill bill muhabbeti var
  • quote:

sizce hangi yılalar daha zehirli? bir yılanın zehirli olduğunu nas anlarız

Sen nerde yaşıyosun? Yılan nerden çıktı? Bir de tüküren yılanlar var. Isırmasa da tükürdüğüyle etkisiz hale getirir. Sakın gözlerine bakma.
  • quote:

sizce hangi yılalar daha zehirli? bir yılanın zehirli olduğunu nas anlarız

Konunu yeri burası değil ama şöyle açıklamakta fayda var.

Genellikle zehirli yılanların boyları kısa olur, renkleri göz alıcıdır, kafaları üçgenimsidir.
    Zehirsiz yılanların ise boyları uzun çünkü avlarını boğarak öldürürler, kafaları ovalimsi, renkleri daha mat ve gözleri ise yuvarlak olur.

Türkiyede çok zehirli olan yılan türleri yaşamamaktadır.
  • en zehirli yılan bulunur ama çocuk size en zehirli yıla nedir dio yıla ile yılan aynı şey diil dikkatinizi çekerim
  • yılanla bu böülümn ne ilgisi var yaw
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.