Şimdi Ara

çok korkuyorum.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs5 sıralamam 87k lys de en az 25k ya çekmek zorundayım. En azından samsun hukuk kazanmaliyim. Arkadaslar yardim edin matematigim hic iyi degil. Denemelerde 21 ustu gormedim. Lys de mat 20 edb45 cog18 geo14 yaparsam kaca cekebilirim lutfen cevap verin artik intihar edecek duruma geldim herkes ustume geliyor biran once kazanmak zorundayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o netlerle en fazla 35-40 bin olursun 25 bin icin en az 27-28 mat gerekli
  • hsoylu_17 H kullanıcısına yanıt
    konu bitiriyorum trigonometri limit falan bitircem. Karmasik sayilar falan bitirirsem kac siralamaya cikarim. 30 matematik icin hangi konulari bilmeliyim

• Her seyin başı trigonometri bence, hani soru sayısı bakımdan en büyük pay ona sahip değil ama trigonometriyi çözmüş adam lys matematiğinin zor kısmı olan bölümün yarısını halletmiştir gözümde. Polinom,parabol,eşitsizlik,ikinci dereceden denklem,fonksiyonlar,karmaşık sayı,ygs matematik konularıyla 30 yaparsın gibime geliyor ama tabi üstüne trigonometri türev limit eklersen çok güzel olur
    Turev anlamiyorum bir turlu. Limit yapabiliyorum az da olsa. İnsallah cekebilirim 25k ya

• karekök modüler olarak anlatılan türev kitabından alabilirsin ya da simetri derine iniyor baya imkanın varsa özel ders yapamıyorum diye bırakma üstüne git 35 mat 48+edebiyat yaparsan ilk 15 kya girersin, kendini zorla bence
    Hocam yapacagima inaniyorum fakat herkes ustume geliyor moralimi bozuyor. Simetri dediginiz fem yayinlarinin mi

• Evet fem, 2 ay boyunca uykundan ver,sosyal hayatından ver yat kalk ders çalış 4 sene kafan rahat olsun
    Cevabin icin cok tesekkur ederim hocam elimden geleni yapacagim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.