Şimdi Ara

Çok kötü durumdayım:(:( Lütfen yardım edin:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba arkadaşlar.Size bir derdimi anlatmak istiyorum.Ben devlet yurdunda kalıyorum.Üniversiteye gidiyorum şu anda.Odamdakilerle aramda büyük sorunlar var.Onlarla hiç anlaşamıyorum.Bana karşı küfrediyorlar.Dış görünüşümle vs dalga geçip sataşıyorlar.Ben bu harrketlerini hiç sevmiyorum ve artık bunaldım bunlardan.Kavga etme noktasına geldim ancak başıma bela alacağım diye korkuyorum.Yurtla ilgili.. .Ben de odamı değiştireyim diyorum ama ailene anlattıpımda odada kalıp onlarla mücadele etmemi kendimimi ezdirmememi söylüyorlar.Geçeceğim odadakileri de tanımıyorum.Çok kararsız kaldım kardeşler.
    Lütfen yardım edin dostlar.Yorumlarınız benim için çok önemli.Lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aga sesinin titrememesine dikkat et ve gür bir sesle uyar adamları diksiyonun düzgün olsun işe yaramazsa gel yüzüme tükür

• Eğer aparta çıkacak maddi durumun yoksa odanı değiştir.
    Fakat insanların karşısında kambur bir şekilde ezik bir insan portresi çizersen tepene çıkarlar,bunu en başından yapmadığın için o imajı düzeltmen daha zor olacaktır o yüzden başka bir odaya geçmeni öneririm.
    Eğer geçemiyorsanda sert bir şekilde tavrını belli et kavga çıkmasından bu kadar korkma ordakilerden en ufak bir farkın yok.
  • Hocam en başından bırakmışşıbız ünide kasmayın biraz patavatsız olun felan filan ven öyleyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç söylemeden mi onlara bundan rahatsız oluyorum diye.. maalesef ki güzel bir dille söylediğin zaman kimse ciddiye almaz ya da almış gibi yapar, devam eder o süreç. ya sert çıkacaksın ya da iletişimini tamamen keseceksin, yurtta oda değiştirebilirsin bu o kadar zor bir şey değil, takmazsın görmezden gelirsin olur biter. Biraz sert olmak gerek ama bu insanlar senle diye dalga geçiyor, küfür ediyorlar, bunu da kendinde ara. Eğer sen öyle bir ortama neden olduysan mesela küfürle şakalaştıysan falan elemanlar senin üstüne çıkar.. sen kimseye küfür etme, hakaret etme, alay etme, ciddi ve oturaklı dur, kimse sana bir şey diyemez üzerine saygı duyarlar, kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkalarına da yapmayacaksın.. ha diyorsan ben düzgün bir adamım bunlar benimle dalga geçiyorlar, o zaman kendine biraz özgüven aşıla, spora falan başla.. sonra sen kendine de şaşarsın ben nasıl bir adammışım diye...

• dostum her insan anlayışlı insan olmuyor malesef . kesinlikle oda değişimine başvur . gerçekten mutsuz olarak kalmantansa başka odada yeni bir insanla tanışman daha mantıklı . en kötü eve çık diyeceğim oda büyük sorumluluk ve iyi arkadaşlar gerektirir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vfdg41

Hepinize merhaba arkadaşlar.Size bir derdimi anlatmak istiyorum.Ben devlet yurdunda kalıyorum.Üniversiteye gidiyorum şu anda.Odamdakilerle aramda büyük sorunlar var.Onlarla hiç anlaşamıyorum.Bana karşı küfrediyorlar.Dış görünüşümle vs dalga geçip sataşıyorlar.Ben bu harrketlerini hiç sevmiyorum ve artık bunaldım bunlardan.Kavga etme noktasına geldim ancak başıma bela alacağım diye korkuyorum.Yurtla ilgili.. .Ben de odamı değiştireyim diyorum ama ailene anlattıpımda odada kalıp onlarla mücadele etmemi kendimimi ezdirmememi söylüyorlar.Geçeceğim odadakileri de tanımıyorum.Çok kararsız kaldım kardeşler.
    Lütfen yardım edin dostlar.Yorumlarınız benim için çok önemli.Lütfen yardım edin.

Hayat senin hocam, ailen o insanlarla birlikte yaşamıyor sen yaşıyorsun. Hareketlerinin sorumluluğunu artık sen taşıyacaksın unutma. Üniversite için farklı bir şehire gitmişsin, bu bazı sorumlulukları üstüne almaya karar verdiğini ve bunda ciddi olduğunu gösterir. Artık hayatın ciddiyeti kendini göstermeye başlamış, biraz bak çevrene ve kendi kararını kendin ver. Senin düştüğün hataya ben de düştüm. Bir sorunla karşılaşınca hemen ailemi aradım. Onların dediklerini uyguladım ve malesef karşılığı olumsuz oldu. Daha iyi olabilirdi ama olmadı.

Artık çocuk değiliz. Kendi adımlarımızın, kendi hareketlerimizin sorumluluğunu taşıyoruz. Ailene danışabilirsin tabii, ailene, büyüklerine vs; ama onların dediklerini kesinlikle uygulamak zorunda değilsin. Bunu bil. Kendin birşeyler düşün, ailen sordukların birşeyler söylesin ve en sonunda otur ikisi hakkında düşün taşın kendi kararını kendin ver. Mesela, baktın ki ailenin dediği gibi o problemli yaratıkların karşısında direnemiyorsun, o zaman yurtta olay çıkarmamak için, onlarla kavga etmemek için odanın degistirmek iste. Bu güçsüzlük değil, bu bir irade sergilemesi olur. Hatta güçlü olan sen olursun. Köpekler her yerde havlıyor, unutma. Senin havlayan bir köpek karşısında vermen gereken tepki de saçma sapan öfkesine karşılık vermeden dönüp kendi işine gitmen olacaktır kanaatindeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.