Şimdi Ara

Çok merak ediyorum Kasa ve Sessizlik? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: quarizma06

quote:

Orijinalden alıntı: samed61

quote:

Fan kontrolcüsü yoksa yada masraf yapmam diyorsanız verin bütün fanlara 5v u gayet sessiz olur kasa.Arkadaşın dediği gibi ışıklardan anlarsın bilgisayarın çalışıp çalışmadığını.

çok güzel bi öneri vallah 5 voltu vermek...ben şey sorucam kasamda 3 fan var brı önde bırı kapakta bırı arkada hepsıde dısarı ufluyor bı sakıncası olurmu yoksa ıcerı ufleyen bı tane şartmı?şartsa eğer hangısı ıcerı uflemelı?

Ön ve yan kapak içeri arka yani ekzoz fan dışarı üflemeli kardeşim

teşşekkur ettımde...suan sadece egzoz dedıgınız fan calısıyor gürültüden belkı onuda kapatrm hıc bırı calısmaz dedıgın gıbı yaparsa butun tozu topragı ıcerı topladık desene neyse bı ara denerım... ne dicem sessiz bi kasa için güzelceplaksiden bi kasamı yapmak yoksa şu 5 volt verme olayını yapmak dahaa mantıklıdır bı yardımcı olsanız.?

• En kolay masrafsız kısa çözüm yolu voltajları düşürmektir plaksiden kasa yapacağına su soğutmayada geçebilirsin tercih meselesi ben bilgisayarı açtığımda mesela rahatsız etmeyecek kadar ses düzeyi olmasını isterim o ses hoşuma gider çünkü karar senin ..
  • quote:

En kolay masrafsız kısa çözüm yolu voltajları düşürmektir plaksiden kasa yapacağına su soğutmayada geçebilirsin tercih meselesi ben bilgisayarı açtığımda mesela rahatsız etmeyecek kadar ses düzeyi olmasını isterim o ses hoşuma gider çünkü karar senin ..

ya ben sıfır ses istiyorum bu explerin kasası gibi...bide şeyler var okul kasalarında fujitsi siemenslerın kasası var...hiç gördnuzmu bılmıyorum normal satısı yok sanırım ihaleyle alınıyomus onlar...desibel sınavıyla bilgisayarcda calısırken ılk gördugumde acmak 3 4 kere basmıstım power tuşuna tabı ben tuşlarken makıneyı sistem açılmış masa ustu gelmıstı bılee

• Fanların devirini nasıl ayarlıyoruz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbcyber

Fanların devirini nasıl ayarlıyoruz ??

http://forum.donanimhaber.com/m_56358579/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56419617 bu lınkte resımler var bak..
  • kasaya komple izolasyon süngeri çekebilirsin, fanları da duruma göre 5-7 V'a çekebilirsin ve 80mm den küçük fanın olmaması gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

kasaya komple izolasyon süngeri çekebilirsin, fanları da duruma göre 5-7 V'a çekebilirsin ve 80mm den küçük fanın olmaması gerek...

bu ızalasyon sungerını nerden bulurum ve neresıne cekerım kasanın ıcınemı dısınamı?ısınma yaparmı cekersemde kasamda onde bıtane kapata bıtane 8mm arkada bıtane buyuk fanım var yeterlı olurmu
  • kasanın içine yapıştırman gerek, yapı marketlerde satılan ürünlerden alabilirsin, biraz elişi gerektirir. ısınma konusu soğutucularının büyüklüğüne bağlı değişir genelde 5-6 derece artış olur.
  • quote:

kasanın içine yapıştırman gerek, yapı marketlerde satılan ürünlerden alabilirsin, biraz elişi gerektirir. ısınma konusu soğutucularının büyüklüğüne bağlı değişir genelde 5-6 derece artış olur.

baumax da vardır galıba...ya kasanın ıcıde neresıne anlıyamadım bı örnek verebilirmisiniz...forumda varmıki yalıtım sungerıyla yapan grömedım hıc baya bı gezındım ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: kessel

püf noktası çok basit.

Pasif soğutmalı ekran kartı,işlemci ve güç kaynağı alın ses sıfır olur :)

Sdd'yi de unutmamak lazım.

hayır wd green serisi neredeyse 0 ses
    ssd ye egerek yok

hocam aklıma ne geldı...sızın bılgınız ar galıba bu sesslik hakkında şey dicem bu cam silikonları varya şeffaf olanlar onları kasanın harddisk bölümünü silikonlasak plastik bi yüzey oluşturcak kadar sonra orda o kurudukdan sonra hardiskimzi taksak acaba sessizlik ve titreşimi engellemiş olabilrmiyiz??

• quote:

quote:

kasanın içine yapıştırman gerek, yapı marketlerde satılan ürünlerden alabilirsin, biraz elişi gerektirir. ısınma konusu soğutucularının büyüklüğüne bağlı değişir genelde 5-6 derece artış olur.

baumax da vardır galıba...ya kasanın ıcıde neresıne anlıyamadım bı örnek verebilirmisiniz...forumda varmıki yalıtım sungerıyla yapan grömedım hıc baya bı gezındım ama...

Linkteki gibi hazır kitler sözkonusu ancak ülkemizde varmı bilmiyorum;
    http://www.acoustiproducts.com/en/acoustipack_antec_sonata_2.asp

Çok merak ediyorum Kasa ve Sessizlik?

ancak Cooltek ürünleri bulmak mümkün;
    http://www.moddshop.com/?urun-7178-Cooltek-Sessizlestirme-Padleri.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

quote:

quote:

Linkteki gibi hazır kitler sözkonusu ancak ülkemizde varmı bilmiyorum;
    http://www.acoustiproducts.com/en/acoustipack_antec_sonata_2.asp

ancak Cooltek ürünleri bulmak mümkün;
    http://www.moddshop.com/?urun-7178-Cooltek-Sessizlestirme-Padleri.html

en temizi keendı kasamı kendım yapmak mdf den yada suntadan yapmaya kalkarsam ne gibi sakatlıklar doar bilginiz varmı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.