Şimdi Ara

Çok önemli açık liseler ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 sene lise okuduktan sonra malesefki malesef diplomamı alamadım

Turizm meslek liselerinden tasdiknamem elimde 4.sınıf ilk dönemide okudum yarım dönem yüzünden diplomayı alamadım neden diye sormayın bir sürü sebebi var ama benim bu diplomayı almam şartoğlunşart artık

Bana yardımcı olmanızı istiyorum nasıl bitirebilirm nereye müracaat edip te nerelere başvurmalıyım süreç nasıl ilerler

Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa duacı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah86 -- 14 Nisan 2015; 12:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O işleri babam yaptığından ben pek bilmiyorum ama şöyle söyliyim. İl halk eğitim merkezine müracaat ediyorsun ve verdikleri numaraya para yatırıyorsun tabiki bi vakti var . Ardından aol sitesinden onay bekliyorsun ve ders seçimi yapıyorsun ders seçtikten sonra kitapları almaya gidebilirsin. Bunlardan sonrada işte bi 3-4 ay sonra sınav oluyor sınav tarihini alo 147den öğrenebilirsin hatta alo 147e her şeyi sorabilirsin 7-24 açık bi sistem çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötülükLordu darkReakToru

O işleri babam yaptığından ben pek bilmiyorum ama şöyle söyliyim. İl halk eğitim merkezine müracaat ediyorsun ve verdikleri numaraya para yatırıyorsun tabiki bi vakti var . Ardından aol sitesinden onay bekliyorsun ve ders seçimi yapıyorsun ders seçtikten sonra kitapları almaya gidebilirsin. Bunlardan sonrada işte bi 3-4 ay sonra sınav oluyor sınav tarihini alo 147den öğrenebilirsin hatta alo 147e her şeyi sorabilirsin 7-24 açık bi sistem çok güzel.

Kardeş alakan için çok teşekkürler bu hatta herşeyi sorabilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah86

quote:

Orijinalden alıntı: KötülükLordu darkReakToru

O işleri babam yaptığından ben pek bilmiyorum ama şöyle söyliyim. İl halk eğitim merkezine müracaat ediyorsun ve verdikleri numaraya para yatırıyorsun tabiki bi vakti var . Ardından aol sitesinden onay bekliyorsun ve ders seçimi yapıyorsun ders seçtikten sonra kitapları almaya gidebilirsin. Bunlardan sonrada işte bi 3-4 ay sonra sınav oluyor sınav tarihini alo 147den öğrenebilirsin hatta alo 147e her şeyi sorabilirsin 7-24 açık bi sistem çok güzel.

Kardeş alakan için çok teşekkürler bu hatta herşeyi sorabilirmiyiz

Tabiki istediğini sorabilirsin kızan eden yok. Bi ismini soruyolar ne ile hitap edeceklerini (2isimliler için) Eğer işlem yapılacaksa işlem yapmak için tcni istiyorlar vermessende olur farketmiyor. Ben mesela dün gece 2de aradım ondan önceki haftalarda sabahın köründe bakan var yani hiç boş kalmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.