Şimdi Ara

##Cok önemli bir soru##Konuya bakmanız rica olunur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bir arkadasımla wow cd si aldm 2 kisi ayrı hesap alıp oynayabilir miyiz? sadece cd yi kullanarak oyunu yukleriz nasıl olur yardım eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarbonDioxit -- 30 Haziran 2008; 15:26:31 >

• lütfen cevap verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarbonDioxit

lütfen cevap verin
    Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: andzone

Hayır

Alıntıları Göster
    hayır mı

accountları farklı alacagız ama 2 cdyi simdi siparis ettim.

olamaz ya nasl oynayamayız
  • quote:

hayır mı

accountları farklı alacagız ama 2 cdyi simdi siparis ettim.

olamaz ya nasl oynayamayız

Alıntıları Göster
    Tek cd = tek cd key = tek accaount.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absürd

Tek cd = tek cd key = tek accaount.

Alıntıları Göster
    önemli olan cd key bir cd key bir account.cd önemli degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: oracles

önemli olan cd key bir cd key bir account.cd önemli degil

Alıntıları Göster
    cd keyi nerden alacagım simdi d&r den 2 cd siparis ettim birisi eklenti paketiymis o keyler kac para acaba yoksa siparis ettgimiz cd'nin icinde mı bulunuyor onlar.Yardımcı olmanız dilegiyle
  • quote:

cd keyi nerden alacagım simdi d&r den 2 cd siparis ettim birisi eklenti paketiymis o keyler kac para acaba yoksa siparis ettgimiz cd'nin icinde mı bulunuyor onlar.Yardımcı olmanız dilegiyle

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CarbonDioxit

2 cd den birisi wow dieri TBC ikiside bir account için.İnternetten cd key satılan yerler var ben güvenli yer bilmiyorum daha önce alana varsa yazabilir veya D&R dan bir çift cd daha alabilirsiniz fiyat olarak bi araştır farka göre hareket et.

• quote:

Orijinalden alıntı: oracles

quote:

2 cd den birisi wow dieri TBC ikiside bir account için.İnternetten cd key satılan yerler var ben güvenli yer bilmiyorum daha önce alana varsa yazabilir veya D&R dan bir çift cd daha alabilirsiniz fiyat olarak bi araştır farka göre hareket et.

Alıntıları Göster
    2cd yi 60 ytl ye aldık ancak ben cd keyi arastırayım umarım 30ytl yi gecmez

• quote:

2cd yi 60 ytl ye aldık ancak ben cd keyi arastırayım umarım 30ytl yi gecmez

Alıntıları Göster
    arkadaslar simdi 'key'lere baktım da 2 tane key var biri normal wow digeri ise burning crusade ben hangisini alacagım?
  • quote:

arkadaslar simdi 'key'lere baktım da 2 tane key var biri normal wow digeri ise burning crusade ben hangisini alacagım?

Alıntıları Göster
    yukarı
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    WoW kutusundaki ile account u açarsın ... Bc ile upgrade edersin
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    quote:

yukarı

Şöyle anlatayım wow kutusundaki acc için.The burning kutusundaki senin aldığın üyeliğin burning üyeliği olduğunu onaylayan key.Yani o keyi girersen blood elf-draine karakterlerinden açabilir ve 70 lvle kadar kasabilirsin.Onla üyelik açılmaz.Sadece normal wow kutularında ki keylerle üyelik açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

quote:

yukarı

Şöyle anlatayım wow kutusundaki acc için.The burning kutusundaki senin aldığın üyeliğin burning üyeliği olduğunu onaylayan key.Yani o keyi girersen blood elf-draine karakterlerinden açabilir ve 70 lvle kadar kasabilirsin.Onla üyelik açılmaz.Sadece normal wow kutularında ki keylerle üyelik açılır

Alıntıları Göster
    demek kı normal bir wow key alacagım sonra arkadasımın cd leriyle update ederim

http://www.offgamers.com/world-of-warcraft/eu-c-16-2522.ogm?tpl=2 arkadaslar cok oldum ancak bu linkten hangi sıradakını almam gerekıyor,kusura bakmayın bilgim olmadıgı icin sizide ugrastırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarbonDioxit -- 30 Haziran 2008; 15:18:09 >

• quote:

demek kı normal bir wow key alacagım sonra arkadasımın cd leriyle update ederim

http://www.offgamers.com/world-of-warcraft/eu-c-16-2522.ogm?tpl=2 arkadaslar cok oldum ancak bu linkten hangi sıradakını almam gerekıyor,kusura bakmayın bilgim olmadıgı icin sizide ugrastırıyorum.

Alıntıları Göster
    ama arkadaslar lutfen kucuk bir bilgi istiyorum.Neden ilgilenmıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    simdi arkadasım 2 arkadas oynayacagımız icin,1 key banko kendıme key almam gerekıyor.yukarıda ki mesajımda bir link attım oraya gözgezdirip hangi sıradakını alacagımı bana soyler mısınız acaba?
  • quote:

simdi arkadasım 2 arkadas oynayacagımız icin,1 key banko kendıme key almam gerekıyor.yukarıda ki mesajımda bir link attım oraya gözgezdirip hangi sıradakını alacagımı bana soyler mısınız acaba?

Alıntıları Göster
    ya simdi 1 çift cd sipariş etmissin ya o senin account icin yeterli,, simdi bi adet wow cdkeyi bide tbc cdkeyi alırsan arkadasında oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: srht akar

ya simdi 1 çift cd sipariş etmissin ya o senin account icin yeterli,, simdi bi adet wow cdkeyi bide tbc cdkeyi alırsan arkadasında oynar

Alıntıları Göster
    sabır sabır sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mUgreMoN

sabır sabır sabır

Alıntıları Göster
    Bak şimdi arkadaşların dediği gibi wow oynamak için 2 tane cd key lasım tek bir hesap için şimdi 1. key yani wow key ile kendine hesap açarsın sadece bu keyle oynayabilirsin ama lvl 60 üstünü geçemessin blood elf ırkını secemessin bu ve tbc ile gelen yeni zindan ve bölgelere gidemessin bu 3 ünü yapman için hesabı açtıktan sonra tbc keyini girersin ve hesabın tbc olur yani lvl sınırı kalkar diğer tüm yeniliklerden faydalanırsın bunları arkadaşınla yapman için 4 tane key lasım 2 tan wow 2 ane tbc keyi tabi avrupa yani eu serverlarında oynuyacağın için keylerin sonunda eu olcak us amerika serverları için.

Bak aral game i deniyebilirsin ben 2 tane oyun aldım burdan cod4 ve crysis i hiçbir sorunla karşılaşmadım ama gene kendin bilirsin

http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0577

WORLD OF WARCRAFT: BATTLECHEST bu pakette 2 tane cd var ve 2 tane key var biri wow biri tbc paket olarakta almayı düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 30 Haziran 2008; 16:47:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mUgreMoN

sabır sabır sabır

Alıntıları Göster
    www.oyunmarketim.net Buradan çok ucuza ve güvenilir alabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.