Bildirim
##Cok önemli bir soru##Konuya bakmanız rica olunur.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lütfen cevap verin -
Hayırquote:
Orijinalden alıntı: CarbonDioxit
lütfen cevap verin -
hayır mıquote:
Orijinalden alıntı: andzone
Hayır
Alıntıları Göster
accountları farklı alacagız ama 2 cdyi simdi siparis ettim.
olamaz ya nasl oynayamayız -
Tek cd = tek cd key = tek accaount.quote:
hayır mı
accountları farklı alacagız ama 2 cdyi simdi siparis ettim.
olamaz ya nasl oynayamayız
Alıntıları Göster -
önemli olan cd key bir cd key bir account.cd önemli degilquote:
Orijinalden alıntı: Absürd
Tek cd = tek cd key = tek accaount.
Alıntıları Göster -
cd keyi nerden alacagım simdi d&r den 2 cd siparis ettim birisi eklenti paketiymis o keyler kac para acaba yoksa siparis ettgimiz cd'nin icinde mı bulunuyor onlar.Yardımcı olmanız dilegiylequote:
Orijinalden alıntı: oracles
önemli olan cd key bir cd key bir account.cd önemli degil
Alıntıları Göster -
quote:
cd keyi nerden alacagım simdi d&r den 2 cd siparis ettim birisi eklenti paketiymis o keyler kac para acaba yoksa siparis ettgimiz cd'nin icinde mı bulunuyor onlar.Yardımcı olmanız dilegiyle
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: CarbonDioxit
cd keyi nerden alacagım simdi d&r den 2 cd siparis ettim birisi eklenti paketiymis o keyler kac para acaba yoksa siparis ettgimiz cd'nin icinde mı bulunuyor onlar.Yardımcı olmanız dilegiyle
2 cd den birisi wow dieri TBC ikiside bir account için.İnternetten cd key satılan yerler var ben güvenli yer bilmiyorum daha önce alana varsa yazabilir veya D&R dan bir çift cd daha alabilirsiniz fiyat olarak bi araştır farka göre hareket et.
-
2cd yi 60 ytl ye aldık ancak ben cd keyi arastırayım umarım 30ytl yi gecmezquote:
Orijinalden alıntı: oraclesquote:
2 cd den birisi wow dieri TBC ikiside bir account için.İnternetten cd key satılan yerler var ben güvenli yer bilmiyorum daha önce alana varsa yazabilir veya D&R dan bir çift cd daha alabilirsiniz fiyat olarak bi araştır farka göre hareket et.
Alıntıları Göster
-
arkadaslar simdi 'key'lere baktım da 2 tane key var biri normal wow digeri ise burning crusade ben hangisini alacagım?quote:
2cd yi 60 ytl ye aldık ancak ben cd keyi arastırayım umarım 30ytl yi gecmez
Alıntıları Göster -
yukarıquote:
arkadaslar simdi 'key'lere baktım da 2 tane key var biri normal wow digeri ise burning crusade ben hangisini alacagım?
Alıntıları Göster -
WoW kutusundaki ile account u açarsın ... Bc ile upgrade edersinquote:
yukarı
Alıntıları Göster -
quote:
yukarı
Alıntıları Gösterquote:
yukarı
Şöyle anlatayım wow kutusundaki acc için.The burning kutusundaki senin aldığın üyeliğin burning üyeliği olduğunu onaylayan key.Yani o keyi girersen blood elf-draine karakterlerinden açabilir ve 70 lvle kadar kasabilirsin.Onla üyelik açılmaz.Sadece normal wow kutularında ki keylerle üyelik açılır
-
demek kı normal bir wow key alacagım sonra arkadasımın cd leriyle update ederimquote:
Orijinalden alıntı: shadowheroquote:
yukarı
Şöyle anlatayım wow kutusundaki acc için.The burning kutusundaki senin aldığın üyeliğin burning üyeliği olduğunu onaylayan key.Yani o keyi girersen blood elf-draine karakterlerinden açabilir ve 70 lvle kadar kasabilirsin.Onla üyelik açılmaz.Sadece normal wow kutularında ki keylerle üyelik açılır
Alıntıları Göster
http://www.offgamers.com/world-of-warcraft/eu-c-16-2522.ogm?tpl=2 arkadaslar cok oldum ancak bu linkten hangi sıradakını almam gerekıyor,kusura bakmayın bilgim olmadıgı icin sizide ugrastırıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarbonDioxit -- 30 Haziran 2008; 15:18:09 >
-
ama arkadaslar lutfen kucuk bir bilgi istiyorum.Neden ilgilenmıyorsunuz?quote:
demek kı normal bir wow key alacagım sonra arkadasımın cd leriyle update ederim
http://www.offgamers.com/world-of-warcraft/eu-c-16-2522.ogm?tpl=2 arkadaslar cok oldum ancak bu linkten hangi sıradakını almam gerekıyor,kusura bakmayın bilgim olmadıgı icin sizide ugrastırıyorum.
Alıntıları Göster
-
simdi arkadasım 2 arkadas oynayacagımız icin,1 key banko kendıme key almam gerekıyor.yukarıda ki mesajımda bir link attım oraya gözgezdirip hangi sıradakını alacagımı bana soyler mısınız acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
ya simdi 1 çift cd sipariş etmissin ya o senin account icin yeterli,, simdi bi adet wow cdkeyi bide tbc cdkeyi alırsan arkadasında oynarquote:
simdi arkadasım 2 arkadas oynayacagımız icin,1 key banko kendıme key almam gerekıyor.yukarıda ki mesajımda bir link attım oraya gözgezdirip hangi sıradakını alacagımı bana soyler mısınız acaba?
Alıntıları Göster -
sabır sabır sabırquote:
Orijinalden alıntı: srht akar
ya simdi 1 çift cd sipariş etmissin ya o senin account icin yeterli,, simdi bi adet wow cdkeyi bide tbc cdkeyi alırsan arkadasında oynar
Alıntıları Göster -
Bak şimdi arkadaşların dediği gibi wow oynamak için 2 tane cd key lasım tek bir hesap için şimdi 1. key yani wow key ile kendine hesap açarsın sadece bu keyle oynayabilirsin ama lvl 60 üstünü geçemessin blood elf ırkını secemessin bu ve tbc ile gelen yeni zindan ve bölgelere gidemessin bu 3 ünü yapman için hesabı açtıktan sonra tbc keyini girersin ve hesabın tbc olur yani lvl sınırı kalkar diğer tüm yeniliklerden faydalanırsın bunları arkadaşınla yapman için 4 tane key lasım 2 tan wow 2 ane tbc keyi tabi avrupa yani eu serverlarında oynuyacağın için keylerin sonunda eu olcak us amerika serverları için.quote:
Orijinalden alıntı: mUgreMoN
sabır sabır sabır
Alıntıları Göster
Bak aral game i deniyebilirsin ben 2 tane oyun aldım burdan cod4 ve crysis i hiçbir sorunla karşılaşmadım ama gene kendin bilirsin
http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0577
WORLD OF WARCRAFT: BATTLECHEST bu pakette 2 tane cd var ve 2 tane key var biri wow biri tbc paket olarakta almayı düşünebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 30 Haziran 2008; 16:47:26 >
-
www.oyunmarketim.net Buradan çok ucuza ve güvenilir alabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: mUgreMoN
sabır sabır sabır
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- wow türkçe yama
- wintrader ne demek
- wow kaç bölüm
- 3 harfli nickler
- wow private servers
- mmorpg oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X