selam arkadaşlar ben bi aralar sürekli mp3 ü dinliyordum her sışarı çıkışımda dinliyordum bir süre sonra kulağımda tuhaf şeyler olmaya başladı , kulağım şişip iniyordu sanki kulak zarım gevşemiş sürekli oynuyordu yutkunurken bile oynuyordu doktora gittim alerji dedi ilaç verdi geçmedi tekrar aynı doktora gittim bu sefer aynı şeyden farklı bir ilaç verdi gene geçmedi hatta daha kötüye gitti lütfen yardım artık bazı anlar şişip inmesinden konuşamıyorum bile fzla gürültüde rahatsız oluyorum kulak zarlarım sanki yerinden çıkmış sürekli oynuyor ne yapmam lazım
Başka bir doktora görünmeyi denesen!
mecbur öyle yapıcam zaten gittiğim diğer doktor bi sağlık ocağıydı adamın kouşmasından bişey bilmediğide ortadaydı ben diyorum fazla müzikten oldu doktordiyor alerji yok diyorum alerji falan halen alerji diyor hayata küstüm bu kulaklar üzünden başka ardım edecek varmı
Burdakilerin önerecek bişeyi olmaz anca doktora gidersin, iltihap kapmış olabilir _?
quote:
Orjinalden alıntı: fenerista07
Burdakilerin önerecek bişeyi olmaz anca doktora gidersin, iltihap kapmış olabilir _?
buradakilerin adına konuşmak sana mı düştü? anlamıyorsan iltihap kapmış olabilir falan da deme, iltihap kapınca hangi bulgular verir bilmiyorsan tabi...
alerji falan dedi doktor bilmiyor demek yanlış, alerji de bir neden olabilir, nereden biliyorsun ki?
Kulak Burun Boğaz uzmanına görüneceksin bu kadar...
hayır ne alerji nede iltihap fazla müzik dinlemekten oldu diyorum doktora halen alerji diyor gelde gırtlağına yapışma
dediğim fazla müzikten oldu ama derdimi anlatamadım doktora boşuna yanlı ilaçlara para verdim onun yüzünden