Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ: Sıfır civic mi yoksa bu civic mi? Çok kararsızım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim yeni evliyim ve 4 aydır araba arıyorum, en son Focus Sedan 2015 sıfır el sıkıştım ama daha sonrasında LPG uyumu ile sorun yaşayacağımı düşünerek iptal ettim.. Focus bana 52 bin liraya mâl olacaktı ama fiyatımı biraz yükselttim ve nerdeyse tüm şartlarımı zorlayarak LPG'li bir honda almayı düşünüyorum, biliyorsunuz ki ev almak çok zor malum fiyatlar yüksek, o yüzden arabadan yatırım olmaz biliyorum ama en az zararla satabileceğim bir araç olsun istedim o yüzden Honda'yı seçtim.

Şimdi aklımda 2 seçenek var:

İlk seçenek: Üst düzey bir akademisyen tanıdığımın (çok temiz kullanıldığı ön yargısı ile) 2014 model Honda Civic Elegance Eco Otomatik Sedan Beyaz, Fabrika Çıkışlı LPG'li 20.000 KM'de aracı var ve fiyatını bana 63.000 TL sayabileceğini söyledi en son. 20 bin bakımı bugün yapıldı, faturaları var, ekstra olarak navigasyon ve cam film serviste takılmış, arka tampon boyalı sadece onun dışında nokta hata yok.

İkinci seçenek:Gördüğüm kadarıyla liste fiyatı üzerinden Honda müthiş indirimlerle araç veriyor, bu anlamda benim alacağım aracın sıfırı 70 bin TL'ye teklif alınan bir araç üstelik navigasyon da hediye ediliyor. Aslında bu fiyata çıkmam şu an için çok zor benim en üst limitimin üstündeyim şuan.

Aslında aklımdaki soru şu arkadaşlar: 2016'da Honda Civic Kasa değiştirecek malumunuz, sizce yıl sonunu bekleyip alacağım aracı 60-65 düzeyinde sıfır olarak alma şansım varmı, araba gerçekten ihtiyaç ama sıfır almayı hep istemiştim, hep ikinci elin zahmetini çektim bugüne kadar.

Değerli yorumlarınıza çok ihtiyacım var zira Pazartesi günü 1.seçeneğimdeki 2.el hondayı ya ben alacağım ya da bir başkası alacak (Hemen satılıyor bilirsiniz)

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-174C48E84 -- 11 Temmuz 2015; 1:38:17 >

• Hocam bende bu aralar deli gibi araba bakıyorum son 1 haftada kafayı yeme noktasına geldim :). Almışken full paket olsun diyorum focusta fiyat 100binlere gitti dizelinde. Sonrasında aklıma şu geldi sıfır araç alsam satmaya kalksam 5-6bin Tl kafadan zarar edeceğim zaten. O yüzden ikinci ele yöneldim. Bu arada 4 gün önce Mutluhan Honda 73bin çıkardı bana fiyat elegance paket,navigasyon var ayrıca eco lpgli fakat fiyat yine de yüksek gibi. LPG'li araçla alışveriş merkezi,ido feribotlarına binemediğimi düşünürsek beni caydırıyor.Bana kalırsa araba temizse 2.el alman fiyatı da fena tutmamış hani Civic geniş bir araba arıza çıkarmaz sadece yakıt sarfiyatı artık fazla geliyor birçok rakip modele göre. Fakat sorunsuz bir araç.
  • 2. El civic makyajliysa hic kacirma. Ben gecen hafta 7.000 kmde hatasiz boyasiz beyaz navigasyonlumakyajli civigi 61.500 e aldim.Arac elegance ve otomatik
    Benim aracda lpg yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylmz42 -- 12 Temmuz 2015; 2:20:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç, ikinci el piyasasındaki fiyatları düşündüğümüzde, iyi bir fiyatta görünüyor.

Yalnız 20.000km'de olduğu için bir 1.000 TL daha düşmesi uygun olur.

Yıl sonunu beklerseniz, 60-65 bin TL'ye Honda'da bırakın elegance'ı, premium donanım dahi alamazsınız.

Ve eğer ki ilerde ev falan alırken değerini kaybetmeden elimden hemen çıkarayım istiyorsanız, elegance donanımdan vazgeçmeyin..
  • Sıfır alın gitsin ve premium alın eski tip sunroof için o farka bence değmez. Satarken neden sorun olsun ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elegance Eco Otomatik 63.000 tl lik 2.el araç fiyatı makul satarken size zarar ettirmez 1-2 ay sonra o fiyata o donanımda bir araç bulma şansınız da çok az olur düşüncesindeyim honda piyasasını takip ediyorum genelde
  • Hocam çok hesap yapıp kafanızı karıştırmışsınız arkadaşınız aracını çok uyguna veriyor km side düşük hasar kaydı yoksa alın tamponda boya olması fazla önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim tavsiyem sıfır almak olurdu. Ancak diyorsunuz ki 52 bin'e el sıkıştım şimdi 63 bin 70 binlerden bahsediyorsunuz 63 ile 70 arasındaki fark gözardı edilebilir. Ama 52 den bu fiyata çıktığınız düşünülürse ikinci elini alın gitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.