Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ TÜM ELEKTRNİKÇİLER OKUSUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEN PROFAHMET ... BUNU HERKES OKUSUN LÜTFEN
    BEN ELEKTRONİK HOCASIYIM BU GERŞEKTİR YALAN ATMAMI GEREKTİRECEK Bİ SEBEP YOKTUR
    BENİM SORUNUM PANDA VE ELİTEL DENEN DENGESİZLERLE BU ŞEKİLDE HEPİNİZİ TANIMIŞ OLDUM ÜYELİĞİMİ SİLDİRMEK İÇİN BU OYUNU OYNADIM BUNLARDA NUMARAMI YEDİLER
    BU FORUMDA SADECE İKİ KİŞİ HARİÇ KİMSEYE ARTIK YARDIM ETMEYECEM ŞUANA KADAR YAZDIKLARIM TAMAMEN DOĞRUDUR
    KÜFÜRLERİN NEDENİ İSE TEHDİT EDİLMEMDİR TAKRARLIYOM TEHDİT EDİLMEMDİR BUNU KENDİME SÖYLETMEM BU AŞAĞILIK Bİ DAVRANIŞTIR
    BİDAHA BENDEN KÜFÜR YEMEK İSTEMİYORSANIZ BU KONUYU KAPATIN BEN GİDİYORUM
    ALLAH O PANDANIN BELASINI VERSİN ORTALIĞI KARIŞTIRAN O ZATEN
  • Hangimiz dengesiz belli arkadaşım ben hayatımda böyle saçma şey görmedim.Adam bizi denemiş.Yani sen bize ağzına gelen küfürü sayacaksın eğer biz sana cevap vermezsek bize yardım edeceksin öylemi??? Sen hastasın be vallaha hastasın.Yaptın bir halt şimdi "yok sizi denemek için yaptım yok artık kimseye yardım etmiyeceğim" ne bu yaa?? Sana gelene kadar burda daha kimler var başkalarına yardım edecek sen kimsin ki...

Senin şu form'u terketmen benide herkezi de mutlu edecektir umarım.Sana hayatında başarılar.Ben senin yerine herkeze yardım edeceğim burda merak etme sen.Tek bir fark olacak "KİMSEYİ DENEMEDEN YADA DENEDİĞİMİ İLERİ SÜRMEDEN KARŞILIKSIZ" yazdım edeceğim.Burda beni biraz tanıyan varsa bunu bilir zaten.

Bırak yardım etmeyi bana mail atıp "abi ben elektronik mihendisiyim.Bir şirkette yeni işe başladım fakat çok yeterli değilim.Ağır bir proje altına girdim.Yardım et" diyen adamın projesini "KARŞILIKSIZ" yapmış insanım ben.Merak etme sen gitmene bak burda daha neler var neler.

• panda seninle sonuna kadar savaşacağız ben asla yılmam
  • PROFAHMET Bu olayın çıkış sebebini bilmiyorum ve artık bu safhadan sonra bilmekte istemiyorum. Eğer benim sözlerime değer verirsen . Bence bu davranış tutumun çok yanlış gönül isterki Özür dileyip aramıza dönmek için bu ekibin bir parçası olmak için mücadele edeceğin yerde sen hala tabiri caiz ise Yangına körükle gitmeye devam ediyorsun.

Tüm bu yazdıklarından sonra arkanda durmuş olan arkadaşlarda sanırın bu raddeden sonra bir daha düşüneceklerdir.
    Bende bu Forumda bazı ağır sayılacak ithamlara uğradım , dalga geçenler oldu ben yinede Sukunetimi kaybetmeden çizgimi değiştirmeden ama alttada kalmadan sakin sakin olayı açıklayıcı yazılar ve cevaplar yazdım. Sanırım biraz olsun forumdaki arkadaşlarım tarafından seviliyorsam bunda bu olaylara serin yaklaşımında bir etkisi vardır.

Sözdür kişinin aynası deyimini unutmadan yazalım, derdimizi bize yakışır şekilde anlatalım izah edelim ki bizi bilmeyen tanımayan nickimizin arkasında gerçekten olgun kişilikli biri olduğunu hissetsin. Üzülerek yazıyorum sen bunu bizlere hissettirmek yerine saldırgan tutum ve davranışlar sergiledin.

Senden ricam biraz sakinleş ve " bu yazdıklarım benin aynam bana ve ünvanıma yakışıyormu benim yazdıklarımı okuyanlar beni çok yanlış tanıyacaklar " diye düşün ve bizlere bir Öğretim görevlisinin o Mükemmel uslubu ile Türkçe dil bilgisi tadında cümlelerle örnek olacak şekilde ilham ver.

Saygılar.
    Melih

• quote:

Orjinalden alıntı: hvsvna

BEN PROFAHMET ... BUNU HERKES OKUSUN LÜTFEN
    BEN ELEKTRONİK HOCASIYIM BU GERŞEKTİR YALAN ATMAMI GEREKTİRECEK Bİ SEBEP YOKTUR
    BENİM SORUNUM PANDA VE ELİTEL DENEN DENGESİZLERLE BU ŞEKİLDE HEPİNİZİ TANIMIŞ OLDUM ÜYELİĞİMİ SİLDİRMEK İÇİN BU OYUNU OYNADIM BUNLARDA NUMARAMI YEDİLER
    BU FORUMDA SADECE İKİ KİŞİ HARİÇ KİMSEYE ARTIK YARDIM ETMEYECEM ŞUANA KADAR YAZDIKLARIM TAMAMEN DOĞRUDUR
    KÜFÜRLERİN NEDENİ İSE TEHDİT EDİLMEMDİR TAKRARLIYOM TEHDİT EDİLMEMDİR BUNU KENDİME SÖYLETMEM BU AŞAĞILIK Bİ DAVRANIŞTIR

Arkadaşlar bu vatandaş benim mailime panda'ya ettiği küfürleri sanırım kopyala yapıştır biçiminde göndermiş.
    Şu hayatta çok şeyler yaşamış birisi olarak sadece gülüp geçiyorum. Böyle aşağılık birisinden küfürden başka ne işitilebilir ki zaten. Kendisine cevap yazmıyorum, yazmayacağım da. Bence bu forumda bu konuyu okuyup da duruma vakıf olan tüm arkadaşlar bu vatandaşın yazdığı hiçbirşeyi ciddiye almamalı ve onu sessizlik içinde tükenmeye terk etmeli. Kendisinin beni dengesiz ilan etmesi bence onur vesilesidir, çünkü böylesi hastalıklı bir beynin beğenisini kazanmak fazlasıyla alçaltıcı olurdu. İnsanlık nezdinde öğrenci bile sayılamayacak bir yaratığın kendisine prof nicki takmasına ise okudukça sadece gülüyorum. Forumda böyle boşuna zaman tüketilmesini hiç onaylamadığımdan bu konu ile ilgili bir daha tek bir satır yazmayacağım. Sadece bu yapılanların sadece Panda'ya özgü bir şey olmadığını ve bu şahsın hastalıklı ruh halinin nasıl saldırganlık dozunu arttırdığını belirtmek için yazdım bunları. Umarım forum yöneticileri bir yolunu bulur ve bu şahsı bir daha üye yapmazlar.Yoksa bu zat kendi söylediklerinin yanlış ya da eksik olduğunu söyleyen herkese mutlaka küfür edecek kadar magmadadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: hvsvna

BEN PROFAHMET ... BUNU HERKES OKUSUN LÜTFEN
    BEN ELEKTRONİK HOCASIYIM BU GERŞEKTİR YALAN ATMAMI GEREKTİRECEK Bİ SEBEP YOKTUR BENİM SORUNUM PANDA VE ELİTEL DENEN DENGESİZLERLE BU ŞEKİLDE HEPİNİZİ TANIMIŞ OLDUM ÜYELİĞİMİ SİLDİRMEK İÇİN BU OYUNU OYNADIM BUNLARDA NUMARAMI YEDİLER

Hocaya bak... once insan ol, sonra da hoca. insanliktan nasibini almamis birisi hoca olsa (inanmiyorum tabii) neye yarar?

Tahminim 20 li yaslarda, elektronige merakli evde oturan, issiz, ruh hastasi bir gencsin. Ne hocaligi??

Ozel mesajdan kufur etmeye kalkma, hicbirini okumuyorum...

• abi bu ne yaa bu kendini HOCA sanan zat sadece kendini tatmin etmeye çalışan bir ZAVALLI bence. hocaymış
    sadece okuduklarımdan yola çıkarak bu zat'ın kesinlikle hastalıklı bi ruh hali olduğunu söyleyebilirim. karikatür gibi ya bikaç yeni isimle girip kendini savunuyo

bence banlamayın ya arasıra yazdıklarını okur okur güleriz.. her mahellenin vardır ya bitane bakın bizimde oldu

• Terbiyesiz Hoca.Sahte Üfürükçüler gibi.İki dua ezberleyip evliayım diyenler varya onlar gibi.
  • Arkadaşlar ne olursa olsun küfürleri diretk buradan yazmayın bence. sadece bilgi amaçlı buraya nasıl bir terbiyesizlik yaptığını yazarsınız. admin de gerekn incelemeyi yaptıktan sonra gelir açıklama yapar bence doğru olan budur. ayrıca @panda bence uğraşma bu kişiyle şikayetini yapmışsın. herkes ikinizinde nasıl kişiler olduğunu anladı.
  • Arkadaşlar bu konuyu kapatalım artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

Terbiyesiz Hoca.Sahte Üfürükçüler gibi.İki dua ezberleyip evliayım diyenler varya onlar gibi.

aynen öle. bunlardan cok var. bunları acaba nası hoca yapıyolar anlamıyorum ya. yazık
  • Arkadaşlar ne olursa olsun, bize edilen hakaretlere ve alçaltıcı sözlere mümkün olduğunda hoş görü ile yaklaşmamız gerekir. Siz hakaret eder o hakaret ederse bir yere varamazsınız. Çünkü siz de hakarete başladığınızda onun size laf atma hakkı doğar. Yapılan hakaretleri Sayın Melih hocamın dediği gibi alttan almaya çalışalım. Sonuçta bizde karşımızdaki kişide bir insan, sıfatı ve sorunları ne olursa olsun. Sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.