Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ TÜM ELEKTRNİKÇİLER OKUSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @profAhmet nicli arkadaşımızın özelime yazdığı mesajı burda yayınlamak istiyorum.Eğer benim mesajımda da "küfür" içeren yerler varsa burda yayınlasın.Bu kişi için bu sitede gerekn şey yapılmazsa ben bu site için gerekeni yapıcam.Arkadaşlar gerçekten çok ciddiyim.Bu forumda artık böyle terbiyesiz insanlar takılıyorsa kapansın daha iyi.

@profAhmet'in mesajı:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    konu admin tarafından görülüp müdahale edildiği için sakıncalı olan bu bölüm editlenmiştir...
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu adamla daha fazla muhattab olmak zorunda olursam özel mesaj alırsam yada burdan yeniden hakarete uğrarsam işin boyutu çok değişek ve birçok kişinin başı ağrıyacak.Bu yazdıkları hazmedilir cinsden değil.Hepinizin anası bacısı var düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanDa -- 10 Mart 2006; 23:50:19 >

• Her şekilde son derece ağır bir mesaj. Bu arkadaşımızın daha öncede Forum kurallarını ve Adabı muhaşeret kurallarını aşan satırları vardı.

Öncesinide öğrenmek amacı ile soruyorum sadece bu mesajı sana neye istinaden yazdı merak ettim.
    Arkadaşımız bazı yazılarında öğretim görevlisi olduğunu yazmıştı kişisel olarak buna inanmıyorum inanamamda dediği gibi biri olsaydı öyle bir eğitim almış biri fikirlerini daha düzgün ifade edebilecek cümleler kurabildi.

Forum yöneticisi arkadaşlarımızın da bu konuya gerekli hassasiyeti gösterip söz konusu sorunu incelemeye alacaklarından şüphem olmadı olmayacaktır.

Saygılar.
    Melih
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

Her şekilde son derece ağır bir mesaj. Bu arkadaşımızın daha öncede Forum kurallarını ve Adabı muhaşeret kurallarını aşan satırları vardı.

Öncesinide öğrenmek amacı ile soruyorum sadece bu mesajı sana neye istinaden yazdı merak ettim.
    Arkadaşımız bazı yazılarında öğretim görevlisi olduğunu yazmıştı kişisel olarak buna inanmıyorum inanamamda dediği gibi biri olsaydı öyle bir eğitim almış biri fikirlerini daha düzgün ifade edebilecek cümleler kurabildi.

Forum yöneticisi arkadaşlarımızın da bu konuya gerekli hassasiyeti gösterip söz konusu sorunu incelemeye alacaklarından şüphem olmadı olmayacaktır.

Saygılar.
    Melih

sen bana inanmasanda ben sana inanıyom

• forumdaki moderatörler nerelerde acaba ,böyle şeylere müsade edilmediğini biliyoruz ama henüz bi faaliyet yok ortada.
    egerki bu eleman böyle bişeyler yazmıssa foruma bi daha girememeli bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: profahmet

quote:

Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

Her şekilde son derece ağır bir mesaj. Bu arkadaşımızın daha öncede Forum kurallarını ve Adabı muhaşeret kurallarını aşan satırları vardı.

Saygılar.
    Melih

sen bana inanmasanda ben sana inanıyom
    Daha önce de belirttim, şimdi de söylüyorum. Bu zavallı vatandaş ciddi bir şizofren. Öğretim üyesi
    olduğunu söyleyen birisi en azından bunu söylemiş olduğundan dolayı biraz düzgün konuşmaz mı? Bu küfürler
    çok aşağılık bir insanın ağzından çıkabilir ancak. Burada insanlar bilgiyi paylaşmak için var. Bu nasıl bir hastalıklı ruh hali, anlamak mümkün değil. Panda, kardeşim. Böyle beş para etmez birisi için tüm forumu yoksayma diyeceğim. Bu forumun senin gibilere ihtiyacı var . Bunu bil yeter. Bence bu yaratık ve IP'si tümüyle yasaklanmalı.

• profahmet nickli arkadaşımız son derece saygılı bir insandır...bence sen onu kısknıyorsun ...anasını bacısını düşünen bu vatandaş hiç düşünemiyomu bu yazıyı tesadüfen onların okuma ihtimalini...panda kardeşim sen ilkokuldamı okuyorsun sanki sınıf öğretmenine mi şikayet ediyorsun bence senin yaptığın hem çocukluk hemde çok büyük ayıp...
  • HOCAM SEN NE DİYON YA.VALLA BENCE % 100 SEN PROFAHMETSİN.
    ŞUNA BAK YA ADAM DAHA 2 TANE MESAJ ÇEKMİŞ PROFAHMET ÇOK SAYGIDEĞER BİR DİYO.NERDEN BİLİYON.
    EFENDİ EFENDİ ÖZRÜNÜ DİLE.YOKSA BU 2 NİCKLE DE ŞİKAYET EDİCEM
    quote:

Orjinalden alıntı: espo

profahmet nickli arkadaşımız son derece saygılı bir insandır...bence sen onu kısknıyorsun ...anasını bacısını düşünen bu vatandaş hiç düşünemiyomu bu yazıyı tesadüfen onların okuma ihtimalini...panda kardeşim sen ilkokuldamı okuyorsun sanki sınıf öğretmenine mi şikayet ediyorsun bence senin yaptığın hem çocukluk hemde çok büyük ayıp...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6090654/tm.htm
    ben salakmıyım kendim yazıp kendim cevaplayacak...
    profahmet bana çok yardımı olmuş bi arkadaştır..bunu hep saygı sınırları içinde yaptı...engellersende sorun değil...ama ıp numaralarını kontrol ederseniz aynı kişi olmadığımızı anlarsınız
  • HOCAM ŞİMDİ ŞÖYLE BİR ŞEY VAR.SEN BENİM YERİMDE OLSAN AYNI ŞEYİ DÜŞÜNMEZMİSİN?
    ADAM TUTMUŞ ANA BACI KAYMIŞ.SENDE TUTUP BU ADAMI SAVUNURSAN BİR DE 2 DEFA MESAJ ATMIŞSIN BİR DE BAKTIM FORUMA KAYDOLALI ÇOK AZ Bİ ZAMAN OLMUŞ. BENİM DÜŞÜNDÜĞÜM BU ADAM PROFAHMET DİR.

GERÇEKTEN O DEİLSEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM.

BU KONUDA BANA DA HAK VERMELSİN.

SAYGILAR...

(ABDULKADİR)
  • ayiptir...
    kim olursa olsun...
    ne sebepten oulrsa olsun..
  • TAMAM SORUN DEĞİL AMA SENDE ŞUNU KABUL ET..SENİN BU MESAJI BURAYA YAZMAN ÇOK AYIP ÇÜNKÜ BENDE Bİ BAYANIM..PROFAHMET BUNU GERÇEKTEN YAPTIYSA BİLE SENİN BURDA BUNU YAZMAN ÇOK KÖTÜ BENİM YERİNE Bİ TANIDIĞIN BAYANDA BUNU OKUMUŞ OLABİLİRDİ..BİLMİYORUM BENİM BU YAZILARI OKUMUŞ OLMAM BENİM ABİMİ ÇOK RAHATSIZ EDER..YANİ ONUNKALA Bİ SORUNUN VARSA YÖNETİCİLERE MAİL AT ONUNLA UĞRAŞ..TUTUP BUNU UMUMİ Bİ SAYFADA YAYINLAMA LÜTFEN
  • moderatörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaşıyon mu?

• Arkadaşlar gerekli işlem yapılmış ve bahsi geçen üyenin hesabı engellenmiştir.
  • espo senin dediğin topic e ben de mesaj attım ama aynı yardım bana gelmedi. kişiye özel mi?
  • Arkadaşlar gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı hepinize teşekkür ederim.Bunu buraya yazmamın sebebi "ÇOCUKÇA BİR DAVRANIŞ"yapmak değil,sadece site yöneticilerini ve kullanıcılarını uyarmak yönündeydi.Ben hayatımda kimse ile böyle konuşmadım konuşmamda.Hepimiz sinirlenip küfür ediyoruz ama kişiye karşı asla olmamalı.Bu kişinin öğretim görevlisi olması beni çok ama çok üzdü.Eğer doğru ise gerçekten çok yazık.

Bunun yanında @espo nicli arkadaşım beni çok yabana atıyorsun.Bu siteye yeni kayıt olmuşsun ve daha evvel @profahmet denen kişiden yardım almamışsın.Bunu tespit edebilecek kadar yeteğenim var çok şükür.Sadece farklı IP adresleri olan bilgisayarda takılıyorsun.BENCE SEN PROFAHMET'sin dostum kusura bakma.

Neyse böyle güzel bir forumda böyle şeylerin olması çok üzücü umarım tekrarlanmaz.Site yöneticilerine tekrar teşekkür ediyorum.Bu kişinin aramızdan ayrılmış olması sadece beni değil hepinizi mutlu etmiştir sanırım.Çünkü yarın öbürgün sizlere de aynı şey olabilir.

Hepinize kolay gelsin.

• panda profahmet artık benim espoya konuşma bu son uyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanDa

Arkadaşlar gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı hepinize teşekkür ederim.Bunu buraya yazmamın sebebi "ÇOCUKÇA BİR DAVRANIŞ"yapmak değil,sadece site yöneticilerini ve kullanıcılarını uyarmak yönündeydi.Ben hayatımda kimse ile böyle konuşmadım konuşmamda.Hepimiz sinirlenip küfür ediyoruz ama kişiye karşı asla olmamalı.Bu kişinin öğretim görevlisi olması beni çok ama çok üzdü.Eğer doğru ise gerçekten çok yazık.

Bunun yanında @espo nicli arkadaşım beni çok yabana atıyorsun.Bu siteye yeni kayıt olmuşsun ve daha evvel @profahmet denen kişiden yardım almamışsın.Bunu tespit edebilecek kadar yeteğenim var çok şükür.Sadece farklı IP adresleri olan bilgisayarda takılıyorsun.BENCE SEN PROFAHMET'sin dostum kusura bakma.

Neyse böyle güzel bir forumda böyle şeylerin olması çok üzücü umarım tekrarlanmaz.Site yöneticilerine tekrar teşekkür ediyorum.Bu kişinin aramızdan ayrılmış olması sadece beni değil hepinizi mutlu etmiştir sanırım.Çünkü yarın öbürgün sizlere de aynı şey olabilir.

Hepinize kolay gelsin.

boşver panda kendi hatasını anladı çeşitli yollarla kendini aklamaya çalışıyor
    takma kafana boşver burada bunun gibilerin yeri yok
    aynı diyot taki anod /katod gibiler anladın sen anladın

edit : ölçerken mutlaka bir bacagını çıkarmak gerek yoksa yanlış tahminler verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostly -- 10 Mart 2006; 21:47:00 >

• bizim hocalarımıza ders verdiği iddiasındaki o malum kişi , seviyesini daha önce de belli etmişti ve şahsen mesafemi koruma ihtiyacı hissetmiştim.
    PanDa arkadaşım o kendini zaten yeterince anlatmış yazdığı ile. kızmakta haklısın.
    saygılar.
  • sana yardım etmiş olması böyle bir çirkinliği yapmış olduğu gerçeğini değiştirmiyor burada herkes birbirine yardım için var çirkinleşmenin terbiye sınırlarının çok ötesine geçmesinin bir mazereti olamaz ayrıca pişkin pişkin yukarda birde Melih beye cevap veriyor.bu nasıl bir yüzsüzlüktür anlamıyorum..saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: espo

selam kardeşlerim ..ben espo kimliğimi açıklayamam..ama benim ıp den profahmetten farklı bir şehirde olduğumu anlayabilirsiniz..ben niğdedeyim...profahmet nerde bilmiyorum...ama şunu söylüyorum bu arkadaş bana yardım etti ve bunu çok saygılı bi biçimde yaptı bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum ...ben espoyum ya yemin ederim...Allah belamı versinki ben profahmet değilim bunu ilerleyen günlerde anlayacaksınız...lütfen hakkımı yemeyin.. ben espoyum ve kimse espo olamaz..bunu burda herkes bilir

• @hvsvna

Şimdide bu nick'den özelime aynı terbiyesizlikle küfür yazıyorsun sen ne biçim bir insansın ya.Hala küfür ediyorsun ve ben sana hala seviyeli yaklaşıyorum.Aramızda ki fark bu.Sen ne öğretim üyesi olabilirsin nede başka birşey.Senin bu hayatta yapabileceğin tek şey ona buna küfür edip ezik kişiliğini eğlendirmek.

Sen elektronikle "RASTGELE" tanışmış hoşuna gitmiş ve kendini geliştirmeye çalışan evinde takılan bir kişisin bence.Gerçek bir elektronikçi olabilmen için için ilk önce ELEKTRONİKÇİ AHLAKI olması lazım sende ki zerresi yok.Bu kadar yüzsüzlük görmedim ben.Tamam hata yapmış olabilirsin ama en azından bir özür dile be kardeşim hala küfür yazıyorsun.

Bu kişi farklı nicler ile aramızda bir bağırsak solucanı gibi gezinmeye devam edecektir.Sanırım site yöneticilerinin ve mod'larında bu konuda pek yapacak birşeyi yok.Adam özelimden hala anama küfür ediyor.
    ALLAH BELASINI VERSİN diyorum ne diyeyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.