Şimdi Ara

Çok övdüğünüz comollinin yaptığı transferler bildiğin çöp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu transfer dönemi facia geçti bizim için.önce iskelet kurmak yerine ilk seneden sadece genç oyuncuları aldık. slimani dışında katkı verecek adam yok yeni gelenlerden nerdeyse.barış var ama sürekli 11 oynayacak seviyede değil.üstelik josef ve giuliano yu satıp yerlerine adam olmadık yani kadro iyice zayıfladı.2 gün kaldı alınacağa da benzemiyor.ali koç a hala güveniyorum ama ilk senesinde fena çuvallayacak.yanlış strateji izledi yabancı t.d ligi tanıyasıya iş işten geçecek gibi.bu sene zor günler bekliyor bizi orası kesin.
  • Alper ve aatıf çok iyi oyuncular aslında, aatıfı fenerde hiç izlemedim ama sivastayken iyiydi

Alper çok yetenekli rakibim olmasını istemem

Stoch vardı acayip oyuncuydu gs fb maçlarında tedirgin ediyordu beni

Kayseride nakoulma vardı muhteşem yetenekliydi 2-3 sene oldu galiba

Bunlar benzer tip oyuncular ani hızlanan çalım yapan zaman zaman da skora katkı sağlayan

Demek ki süreklilikleri yol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

Alper ve aatıf çok iyi oyuncular aslında, aatıfı fenerde hiç izlemedim ama sivastayken iyiydi

Alper çok yetenekli rakibim olmasını istemem

Stoch vardı acayip oyuncuydu gs fb maçlarında tedirgin ediyordu beni

Kayseride nakoulma vardı muhteşem yetenekliydi 2-3 sene oldu galiba

Bunlar benzer tip oyuncular ani hızlanan çalım yapan zaman zaman da skora katkı sağlayan

Demek ki süreklilikleri yol
    alper yetenekli mi
  • Kesinlikle

Ama özgüvensiz ve formsuz fbde

• Şu ota bota çöp deme hastalığını kim çıkardıysa ağzına kürekle vurmak lazım.
    Yorumlardaki seviyeye bak. Herkese çöp diyen sanal futbol otoriteleri(!) çöpün dik alasıdır.
  • Gs gibi 400 milyon lira vergi borcumuz silinmedi

Çünkü vergisini zamanında ödedi Fenerbahçe

Vergi namus borcudur dedi

Varsın gelmesin kimse

Biz fenerbahçeyi dünya litareturunde hicbir değeri olmayan Türk liginde şampiyon olacak diye sevmedik

Karakteri olacak duruşu olacak tuttuğunuz takımın

Devlete vergi borcu takip şampiyonum diye gezmiyecek
    Soma faciasi adina mac yapip toplanan parayi garibanlara degil de cebine atacak kadar düşmeyecek mesela
    Stadını kendi alın teriyle yapacak

Bunları sadece Fenerbahçe de görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allizzwell27 -- 30 Ağustos 2018; 20:39:35 >
  • Ben fb nin gidişatından memnunum en azından gençlere yöneliyoruz. Ben her zaman fb nin ajax gibi dortmund gibi lille Porto gibi genç yetenek avcısı daha üst seviye takımlara oyuncular gönderen ekol takımlardan olmasını istemişimdir. Fb de ufaktan olsa bu yolda ilerlemeye başladı. Bu şekilde uzun vadede de mali anlamda ve gerekse de futbol anlamında başarılar gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmodov -- 30 Ağustos 2018; 22:28:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Gs gibi 400 milyon lira vergi borcumuz silinmedi

Çünkü vergisini zamanında ödedi Fenerbahçe

Vergi namus borcudur dedi

Varsın gelmesin kimse

Biz fenerbahçeyi dünya litareturunde hicbir değeri olmayan Türk liginde şampiyon olacak diye sevmedik

Karakteri olacak duruşu olacak tuttuğunuz takımın

Devlete vergi borcu takip şampiyonum diye gezmiyecek
    Soma faciasi adina mac yapip toplanan parayi garibanlara degil de cebine atacak kadar düşmeyecek mesela
    Stadını kendi alın teriyle yapacak

Bunları sadece Fenerbahçe de görebilirsiniz
    iyi demişsin de tolga' yı da gördük fenerbahçe' de? anlamsız bir transfer gerçekten. dikkat çöp demiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

Kesinlikle

Ama özgüvensiz ve formsuz fbde
    Kaç yıldır formsuz arkadaş. Boş yapmaya gerek yok. Çöpün teki. Kafasını kaldırıp pas bile atamayan biri.
    http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2018-2019/3/goztepe-1-0-fenerbahce-mac-ozeti

Dakika 1.25 sar ve izle. Yetenek gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 31 Ağustos 2018; 22:14:5 >

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Para verilseydi çöptü

Gs de aldığının 5 te 1 ine oynayacak

Fenerde Ozan gibi bir oyuncu varken çalışma karakteri olan birisinin varlığı bile güzel oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Para verilseydi çöptü

Gs de aldığının 5 te 1 ine oynayacak

Fenerde Ozan gibi bir oyuncu varken çalışma karakteri olan birisinin varlığı bile güzel oldu
    doğru ama fatih bir futbolcuyu boşuna serbest bırakmaz. bırakma sebeplerine bakmak lazım. merak ettim ve youtube girdim.

Tolga Ciğerci Kaçırdığı Efsane Pozisyon! (kalede de bizim volkan var.)
    yakup aksoy diye biri yorum yapmış. çok fena..

• fenerliler de yorum yapmış. bize geldi ... diye herşeye tamam da yani başkan çok güveniyor ya bizim ikiliye. bizim ikili derken kısaltma buldum. "cc" yani mutlaka haberi oluyordur başkanın. nasıl kabul ediyor veya hiç mi ilgilenmiyor anlamıyorum. isterse beleşe gelsin. spor programlarında insanlar gülüyor ya. çok gereksiz diyorlar. yazık
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Boş video bunlar

Tolganın parasal acıdan fb ye kaybettirdiği birşey yok

Rotasyon acısından iyi bir transfer

• Transfer dönemi kötü geçti malesef. Zaten mevcut kadro Aziz Yıldırım yönetimi sağolsun neredeyse anadolu takımları seviyesindeydi
    Ali Koç ise yeni başkan olduğu için hiç iyi hamleler yapamadı ama bu sene hiçbir şekilde tepki göremez sonuçta yeni başkan olduğu için

Ama verdiği vaatleri ben de dahil birçok kişi seneye bekler ve şampiyonluğu ister
    Bu sene ben şahsen hiçbir şekilde şampiyonluk beklemiyorum bu takımdan özellikle TD tercihi çok yanlıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Ayew ve slimani ye bir seneliğine 15 m euroya yakın para vermek akıl karı değil bu paraya kaliteli 2 genç yabancı alsan daha mantıklı olurdu
    15 nerden çıktı 😂 toplasan 6-7 ancak eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Muammer122

15 nerden çıktı 😂 toplasan 6-7 ancak eder

Alıntıları Göster
    Kiralama bedelleri var + aldıkları maaş senelik 13/14 gibi bir rakam var ortada

• quote:

Kiralama bedelleri var + aldıkları maaş senelik 13/14 gibi bir rakam var ortada

Alıntıları Göster
    1.7 ayew 1.8 slimani kira bedel.
    2.2 ayew 2.4 slimani maaş
  • quote:

Ayew ve slimani ye bir seneliğine 15 m euroya yakın para vermek akıl karı değil bu paraya kaliteli 2 genç yabancı alsan daha mantıklı olurdu
    YOK 150 M
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.