Şimdi Ara

Çok Özledik be çok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: saçmalayankişi

cok saçma ve mantiksizca konu

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Biz ozlemedik.
    sen ozlediysen cin ligini izle netten

Özlemediysen bas yürü git konu özleyenler içindir dedik okuma yazman yok mu ?

yok

Senin gibiler yazsa ne olurrr yazmasa ne olur okusa ne olurrr okumasa ne olur hadeee...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Biz ozlemedik.
    sen ozlediysen cin ligini izle netten

Özlemediysen bas yürü git konu özleyenler içindir dedik okuma yazman yok mu ?

yok

Senin gibiler yazsa ne olurrr yazmasa ne olur okusa ne olurrr okumasa ne olur hadeee...

tamam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

Çok Özledik be çok

Karaktersizlik abidesi

Sanane birader sen mi veriyon parasını ?Sanane yav sanane !!

Kes lan.

• quote:

quote:

quote:

Çok Özledik be çok

Karaktersizlik abidesi

Sanane birader sen mi veriyon parasını ?Sanane yav sanane !!

Kes lan.

Lan oğlum ne ayaksın sen ?

Hasta mısın?arıza mısın ?sen şimdi taraftar mısın nesin ?uzaaa kafamı bozma benim karakterden bahsedşyor bir de bi yürü haydeeeeeeee

• leş gibi yerli sevici futbol cahili koktu konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

leş gibi yerli sevici futbol cahili koktu konu

Burası Türkiye sen zenci yrı istiyorsan başka yerlerde dolan uzaaaa
  • Burak her mac leblebi gibi gol atarken, neden 3 tane daha atmadi diye elestiren gerizekali taraftar simdi kaleye sut bile cekemeyen takimi izliyor. Tam da bu futbola layiksiniz iste. Burak gitmekte gec bile kaldi.

Son macinda attigi 2 klas gol, 4:00'dan itibaren izleyin

• şu kaçırdıklarını video yapsan youtube yüklemek 10 gün sürer. bu adama kral diyen taraftarıda ayrıca kınıyorum. ne kadar siyasi şeyleri beni ilgilendirmese de tek kral hakan şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

şu kaçırdıklarını video yapsan youtube yüklemek 10 gün sürer. bu adama kral diyen taraftarıda ayrıca kınıyorum. ne kadar siyasi şeyleri beni ilgilendirmese de tek kral hakan şükür.

Adamda hırs vardı be hırs o kazanma arzusu yetiyordu ayrıca iyi golcü sürekli arayan golcüdür durdurulamayan bir adamdı Burak
    Kimse durduramıyordu her maç yazıyordu ayrıca senin gibi kafalar hep eksiklerini aradınız

Hakan Şükür'e gelince işte o tam bir kazmaydı top bir türlü ayağına yakışmıyordu güçlü boğa gibi bişeydi ama buraktaki estetiğin çeyreği yoktu kazma herifin tekiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Burak her mac leblebi gibi gol atarken, neden 3 tane daha atmadi diye elestiren gerizekali taraftar simdi kaleye sut bile cekemeyen takimi izliyor. Tam da bu futbola layiksiniz iste. Burak gitmekte gec bile kaldi.

Son macinda attigi 2 klas gol, 4:00'dan itibaren izleyin

Valla çok haklısın dostum arayışa başlamışlar hemen dzeko vs vs
    Kimi getirsen getir Burak gibi golcü daha bulamazsın zaten yaşı da geçiyor artık o bir rüyaydı geldi geçti işte

Drogba öküzü gelince sol kanada aldılar adamın hem gol sayısı azaldı hem pozisyon sayısı azaldı hem de güveni azaldı sürekli ıslıklandı takımda da başarı namına bişey kalmadı

Ulan gerizekalılar bu anlattıklarım soyut değil masal değil açın bakın o sezona ligin ilk yarısı lider bitiren gümbür gümbür şampiyonluğa giden sahada Show yapan takım drogbadan sonra tepetaklak oldu terim gitti ,takım maç kazanamaz oldu ligin 2.yarısı fener şampiyon oldu

Bu gerizekalılar yüzünden böyle bir gol makinesini kaybettik

• Galatasarayda burak yılmazdan daha iyi topçu olmaması....

• Ömer üründül söyleyeceklerime tercüman olmuş..

"Eren Derdiyok için istediği toplar gelmiyor deniyor. Eren'in yürüyecek hali yok. Günümüz futbolunda bir santrafor bu kadar durağan oynar mı? Bu kadar markajcısına teslim olur mu?"
  • Aman aman almayalım özleyenler çin ligini izleyip bol bol hasret giderebilir.

• Burak'ı Beşiktaşa koy şu an penaltısız rahat 9-10 golü vardı. Her yerden top geliyor, tam istediği gibi defans arkasına toplar atılıyor. Bizde ligin hava hakimiyeti en iyi forveti var adamın kafaya 3 haftada bir orta geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

şu kaçırdıklarını video yapsan youtube yüklemek 10 gün sürer. bu adama kral diyen taraftarıda ayrıca kınıyorum. ne kadar siyasi şeyleri beni ilgilendirmese de tek kral hakan şükür.

Adamda hırs vardı be hırs o kazanma arzusu yetiyordu ayrıca iyi golcü sürekli arayan golcüdür durdurulamayan bir adamdı Burak
    Kimse durduramıyordu her maç yazıyordu ayrıca senin gibi kafalar hep eksiklerini aradınız

Hakan Şükür'e gelince işte o tam bir kazmaydı top bir türlü ayağına yakışmıyordu güçlü boğa gibi bişeydi ama buraktaki estetiğin çeyreği yoktu kazma herifin tekiydi

estetik ? gole giderken faul yapmak mı

• Yedirmemek için çok uğraştık ama yediler..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.