Bildirim
Çok Özledik be çok (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
quote:
Orijinalden alıntı: quatrros
quote:
Biz ozlemedik.
sen ozlediysen cin ligini izle netten
Özlemediysen bas yürü git konu özleyenler içindir dedik okuma yazman yok mu ?
yok
Senin gibiler yazsa ne olurrr yazmasa ne olur okusa ne olurrr okumasa ne olur hadeee... -
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Biz ozlemedik.
sen ozlediysen cin ligini izle netten
Özlemediysen bas yürü git konu özleyenler içindir dedik okuma yazman yok mu ?
yok
Senin gibiler yazsa ne olurrr yazmasa ne olur okusa ne olurrr okumasa ne olur hadeee...
tamam -
-
-
leş gibi yerli sevici futbol cahili koktu konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Olivier17
leş gibi yerli sevici futbol cahili koktu konu
Burası Türkiye sen zenci yrı istiyorsan başka yerlerde dolan uzaaaa -
-
şu kaçırdıklarını video yapsan youtube yüklemek 10 gün sürer. bu adama kral diyen taraftarıda ayrıca kınıyorum. ne kadar siyasi şeyleri beni ilgilendirmese de tek kral hakan şükür. -
quote:
Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=
şu kaçırdıklarını video yapsan youtube yüklemek 10 gün sürer. bu adama kral diyen taraftarıda ayrıca kınıyorum. ne kadar siyasi şeyleri beni ilgilendirmese de tek kral hakan şükür.
Adamda hırs vardı be hırs o kazanma arzusu yetiyordu ayrıca iyi golcü sürekli arayan golcüdür durdurulamayan bir adamdı Burak
Kimse durduramıyordu her maç yazıyordu ayrıca senin gibi kafalar hep eksiklerini aradınız
Hakan Şükür'e gelince işte o tam bir kazmaydı top bir türlü ayağına yakışmıyordu güçlü boğa gibi bişeydi ama buraktaki estetiğin çeyreği yoktu kazma herifin tekiydi
quote:
Orijinalden alıntı: neverlate
Burak her mac leblebi gibi gol atarken, neden 3 tane daha atmadi diye elestiren gerizekali taraftar simdi kaleye sut bile cekemeyen takimi izliyor. Tam da bu futbola layiksiniz iste. Burak gitmekte gec bile kaldi.
Son macinda attigi 2 klas gol, 4:00'dan itibaren izleyin
Valla çok haklısın dostum arayışa başlamışlar hemen dzeko vs vs
Kimi getirsen getir Burak gibi golcü daha bulamazsın zaten yaşı da geçiyor artık o bir rüyaydı geldi geçti işte
Drogba öküzü gelince sol kanada aldılar adamın hem gol sayısı azaldı hem pozisyon sayısı azaldı hem de güveni azaldı sürekli ıslıklandı takımda da başarı namına bişey kalmadı
Ulan gerizekalılar bu anlattıklarım soyut değil masal değil açın bakın o sezona ligin ilk yarısı lider bitiren gümbür gümbür şampiyonluğa giden sahada Show yapan takım drogbadan sonra tepetaklak oldu terim gitti ,takım maç kazanamaz oldu ligin 2.yarısı fener şampiyon oldu
Bu gerizekalılar yüzünden böyle bir gol makinesini kaybettik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Galatasarayda burak yılmazdan daha iyi topçu olmaması....
Ömer üründül söyleyeceklerime tercüman olmuş..
"Eren Derdiyok için istediği toplar gelmiyor deniyor. Eren'in yürüyecek hali yok. Günümüz futbolunda bir santrafor bu kadar durağan oynar mı? Bu kadar markajcısına teslim olur mu?" -
Aman aman almayalım özleyenler çin ligini izleyip bol bol hasret giderebilir.
Burak'ı Beşiktaşa koy şu an penaltısız rahat 9-10 golü vardı. Her yerden top geliyor, tam istediği gibi defans arkasına toplar atılıyor. Bizde ligin hava hakimiyeti en iyi forveti var adamın kafaya 3 haftada bir orta geliyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=
şu kaçırdıklarını video yapsan youtube yüklemek 10 gün sürer. bu adama kral diyen taraftarıda ayrıca kınıyorum. ne kadar siyasi şeyleri beni ilgilendirmese de tek kral hakan şükür.
Adamda hırs vardı be hırs o kazanma arzusu yetiyordu ayrıca iyi golcü sürekli arayan golcüdür durdurulamayan bir adamdı Burak
Kimse durduramıyordu her maç yazıyordu ayrıca senin gibi kafalar hep eksiklerini aradınız
Hakan Şükür'e gelince işte o tam bir kazmaydı top bir türlü ayağına yakışmıyordu güçlü boğa gibi bişeydi ama buraktaki estetiğin çeyreği yoktu kazma herifin tekiydi
estetik ? gole giderken faul yapmak mı
-
Yedirmemek için çok uğraştık ama yediler..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X