quote:Orijinalden alıntı: Kuray quote:Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe quote:Orijinalden alıntı: Kuray Armani, Boss vs. Gecen dugun icin ozel diktirmistim Mesala babamin tum takimlari ozel. Gomlekte 2 yerde ismi vs. yaziyor Yavaş yavaş şekillenmeye başladı istediğim, Ozel dikim yapan isimli yerlere git. Yalniz iddaa'sa falan biyere kadar alir Babamin ve benim hic direk magazadan alinmis Takim'i yok mesala. Hepsi Ozel Dikim Ne görmemiş adamsın sen ya Yok babam öyle babam böyle.
quote:Orijinalden alıntı: bilm-i yorum quote:Orijinalden alıntı: Kuray quote:Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe quote:Orijinalden alıntı: Kuray Armani, Boss vs. Gecen dugun icin ozel diktirmistim Mesala babamin tum takimlari ozel. Gomlekte 2 yerde ismi vs. yaziyor Yavaş yavaş şekillenmeye başladı istediğim, Ozel dikim yapan isimli yerlere git. Yalniz iddaa'sa falan biyere kadar alir Babamin ve benim hic direk magazadan alinmis Takim'i yok mesala. Hepsi Ozel Dikim Ne görmemiş adamsın sen ya Yok babam öyle babam böyle. Ben söylüyormuyum mesela babamın 150+ özel dikim pantolunu olduğunu, takım elbiseler hariç
Hugo Boss bence en kaliteli takım elbiseleri üretiyor. Hugo Boss tişört isterseniz: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Italian_export/ Azıcık reklam yapalım :)
quote:Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe Yazılanların hepsi ortalama 400-500 civarında, daha elit daha lüks daha pahalı yer lazım arkadaşlar tabiri caizse alan kişi batsın, ,
quote:Orijinalden alıntı: REVENT0N Prada der çekilirim prada da dikkatimi çeken şey pantalonları sucuk gibi dar oluyor aslında bu normal italyan takımlar dar kesimdir ağırlıklı ama bizim erkekler pek rahat edemez gibi o kesimin içinde