Bildirim
Çok Pahalı Takım Elbise Satan Yer Lazım (3. sayfa)
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dolce Gabbana
-
1-2 gün kaldı almama az daha sabır arkadaşlar mağazaları geziyorum bilgilendiricem sizleri, -
kime aldırıyorsun ki bu takımı veya kendin alıyorsan niye bu kadar pahalı istiyorsun anlamadım gitti
bu arada hala benim favorim hugo boss ve giorgio armanidir -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
quote:
Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
Armani, Boss vs.
Gecen dugun icin ozel diktirmistim
Mesala babamin tum takimlari ozel. Gomlekte 2 yerde ismi vs. yaziyor
Yavaş yavaş şekillenmeye başladı istediğim,
Ozel dikim yapan isimli yerlere git. Yalniz iddaa'sa falan biyere kadar alir
Babamin ve benim hic direk magazadan alinmis Takim'i yok mesala. Hepsi Ozel Dikim
Anladik baban is adami -
Cool adam -
ne sabrisi yaaa , git ck, ferre armani magazasina -
Satayım ben sana 10,000 $.
of bu ne ya :D kardeş sen alırken hep fiyatamı bakarsın? marka takıntın varsa gider en marka yerleri dolaşır BEĞENDİĞİN ve SENİN ÜZERİNDE GÜZEL DURANI alırsın pahalı diye bazı kıyafetler rezil etmesin seni dikkat et. Bu konunda bence görgüsüzlük :D -
Armani ve Hugo Boss'un takımları felaket. -
Pierre cardin
armani -
yı alır gibime geliyor -
Geçen gün Pariste sabah kahvaltısında ekmeğimin üstüne havyar sürerken bende düşündüm bu konuyu. Ev içinde giymelik takım elbise arıyordum kendime 1000 lira civarı ama uygun mağaza bulamadım. -
Network'den 1200liraya falan almıştım ben takımı, network iyidir. -
başlığı değiştir, "Fakirler Giremez!" -
quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
yı alır gibime geliyor
bence 3 serisinde alır -
tween -
Benimkileri satim sana? -
Öncelikle nerede giyeceğini belirtirsen ona göre marka önerilerinde bulunalım. Sarar, kiğili, vakko gibi markalar tamam her modeli vardır. Ama italyan markası düşünüyorsan nereye giyeceğin önemli bir unsur. D&G veya Gucci takım elbiseler daha spor kesimdir. Prada bunlara göre biraz daha ağır Hugo Boss olanı ise en klas olanıdır. Party, mezuniyet, toplantı nerede giyeceğini belirtirsen ona göre marka önerelim. Bu arada guccinin 3,4 bin avroya çok hoş takım elbiseleri var spor fit kesim. -
Zilli
teyzemin fişini fotosunu yolladığı 115.000 dolarlık bi takım var bulabilirsem koyarım -
Takım elbise + akıl fikir satan bir yere git bence =)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X