Şimdi Ara

Çok saçma bir şey göstericem bi gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep aynı performans planını sergiliyordum.Sahne ekipmanlarımda sabit.Bu gün şarkılarımın popülerliği arttığı için aldığı yıldızlar +1 arttı 2 tanesinin çok sevindim.Fakat konser daha kötü geçti
    Bu müthiş geçen konser[18]
    Bu ise harika[17]
    Citi'den beter bu popmundoyu yapanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Büyük Rakı -- 15 Ekim 2012; 10:05:18 >

• karakterinizin ruh hali sağlık durumu gruptaki diğer kişilerinde yaptıkları etkiliyor ve * sınırlaması yok bir konserde konserin nasıl geçeceğinin belirlenebilmesi için herşey aynıydı ruh hali %sine kadar aynıydı derseniz bug bildirin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stif.meis

karakterinizin ruh hali sağlık durumu gruptaki diğer kişilerinde yaptıkları etkiliyor ve * sınırlaması yok bir konserde konserin nasıl geçeceğinin belirlenebilmesi için herşey aynıydı ruh hali %sine kadar aynıydı derseniz bug bildirin :)

Aynıyı geçtim daha yüksekti
    Ayrıca mekan kalitesi olarakta bu seferki 100.000W yani diğerleri 90.000W larda takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi Büyük Rakı

Hep aynı performans planını sergiliyordum.Sahne ekipmanlarımda sabit.Bu gün şarkılarımın popülerliği arttığı için aldığı yıldızlar +1 arttı 2 tanesinin çok sevindim.Fakat konser daha kötü geçti
    Bu ise harika[17]

Aklına bile gelmeyecek o kadar çok etmen var ki. Dediğinin tam tersi yani. O şehirdeki şöhretin, o şehirde daha önce verdiğin konserler(yani beklenti), basın gücün, sağlığın, şöhretin, ruh halin, şarkı popları, şehrin hava kalitesi(tam emin değilim), mekan durumu vs. vs. Bir çok etmen var yani anlayacağın

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Hep aynı performans planını sergiliyordum.Sahne ekipmanlarımda sabit.Bu gün şarkılarımın popülerliği arttığı için aldığı yıldızlar +1 arttı 2 tanesinin çok sevindim.Fakat konser daha kötü geçti
    Bu ise harika[17]

Aklına bile gelmeyecek o kadar çok etmen var ki. Dediğinin tam tersi yani. O şehirdeki şöhretin, o şehirde daha önce verdiğin konserler(yani beklenti), basın gücün, sağlığın, şöhretin, ruh halin, şarkı popları, şehrin hava kalitesi(tam emin değilim), mekan durumu vs. vs. Bir çok etmen var yani anlayacağın

Şöhret daha yüksek
    Hava kalitesi aynı
    ŞArkı popları daha yüksek
    MEkan kalitesi belirttim daha iyi
    Yerel şöhret gayet güzel
    şehre gimeden basın toplantısı yapmışım birde

cidden anlamıyorum basıcam isyanı 180'ninci idim 181'inci oldum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Bu ise harika[17]

Şöhret daha yüksek
    Hava kalitesi aynı
    ŞArkı popları daha yüksek
    MEkan kalitesi belirttim daha iyi
    Yerel şöhret gayet güzel
    şehre gimeden basın toplantısı yapmışım birde

cidden anlamıyorum basıcam isyanı 180'ninci idim 181'inci oldum

Yerel şöhretiniz gayet iyidir ama diğer şehre göre tartmak lazım. Bi de dediğim gibi daha önceki konseriniz yani seyirci beklentisi de önemli.. Sıralamayı da aynı şekilde etkileyen bi sürü şey var

• Ben öyle konserler veriyom ki insanlar konserden kaçıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.