Şimdi Ara

Çok sağlam bir multivitamin tavsiyesi istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
43.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen kesin verim almak istiyorsan animal serisine bak derim.

Arkadas animal pak demiş ama onların da çeşidi var animal pump,rage gibi.
  • Ben Yıllardır Gnc Megamen kullanıyorum, gayet iyi ama önceden yurtdısında yasıyordum orda fiyat uygundu burda acıkcası paalı geldı kendı magasında, ben de hersefrınde ya kendım gıttıgımde yada arkadaslarım geldıgınde getırttırdım, hatta artık satısını da yapıyorum bı ınternet sıtesınden, dıger mesajlarıma bakarsanız gorursunuz. Acıkcası ben baska vıtamın markalarına guvenemıyorum bellı baslı olanların dısında o yuzden Gnc, 50+,Normal,Sport,Heart seceneklerı de var ama Türkiyede sadece normal olanını satıyor Gnc ama yurtdısında kategorılerı daha genıs ve ne yapıyorsanız veya yasınıza gore alıyorsunuz multıvıtamını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

sen kesin verim almak istiyorsan animal serisine bak derim.

Animal pump'ın içeriğine baktınızmı acaba ?

Arkadaş multi vitaminden söz ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

quote:

Animal Pump nedir?

Faydalarını bilelim. Kullandığımız Solgar'dan felan etkilimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

quote:

Animal Pump nedir?

Faydalarını bilelim. Kullandığımız Solgar'dan felan etkilimi.

Animal Pump bir Pre-Workout ürünü oluyor hocam yani No-Xplode gibi daha iyi bir antreman çıkarmanızı sağlamak için antreman sırasında ihtiyacınız olan creatin ve benzeri amino asitleri içinde bulundurur.

Animal serisinin multivitamin desteği Animal Pak'tir ama yeni başlayanlara tavsiye edilmez.

• Üzerinden baya süre geçmiş nasıl buldunuz faydası oldu mu?
  • animal pak için ileri düzey olmak lazım.çok ağır bir multivitamin ve gerek olduğunu düşünmüyorum
    onun yerine solgar 2000 veya pharmaton yada ginvit bakabilirsiniz.ginvit pharmatondan daha iyi(miş) eczacı arkadaşım söyledi.
  • Animal Pak kullanmak istemeyenler için

VM 75 değil de 2000 bana daha candan geliyor nedeni ise L-Glutatyon olması , kürde iken NAC almam gerekiyordu. NAC ın yerine Vm2000 alınabilir içinde ki L-Glutatyon için ki bu da karaciğer içindir.
  • beyler ne gibi faydası var bunun toz kullanıyoruz ama bunuda niye almalıyız
  • Toz dediğin peynirden tavuktan aldığın proteinin işlenmiş hali.
    Vitaminleri özellikleri netten araştırabilirsiniz. Gerek var mıdır ? 4*4 lük beslenme yapan bir insanın gereksinimi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

kesnlikle animal pak biraz pahalıdır ama daha ustu yok.

animal pak ın icnde 44 tane poset var her posetn icnde 11 tane hap her hap baska bi vitamin icerir. O yuzden cok etkilidr. O aldıgn multivitaminler gibi degildir atıyorm 11 haptan 1 tanesi sadece e vitamini 1 tanesi sadece c vitamini seklindedir. Sadece vitamin degil amino asitler, enerji kompleksi, enzimler, antioksidanlar gbi ihtiyacın olucak bir cok sey icerir.

nasıl kullanacağım ?
    fiyat önemli değil çok kaliteli olsun, etkisini gösterecekse sorun yok bu arada teşekkürler ...

turkiyede 160 diye biliyorm. Ben yurtdısından getirtmistm 35 dolara.

Tok karnına al ben spor gunleri spordan 45 dk kdr once alıyodum. Tam etkisi icin 44 poset yani 44 gunde bitrceksin iste her gun tek poset alarak

hocam bilgileriniz için teşekkür ederim.

Şuanlık olarak, Solgar vm2000, daha sonra da animal pak 'a geçeceğim.

Çok sağlam bir multivitamin tavsiyesi istiyorum.

Bir otelin spor salonuna üyeyim.Orada yüzme de var.Listemde gördüğünüz gibi.

Salona devam edersem; listede gördüğünüz maddeleri, salonda kaydımı dondurursam; ev'de gördüğünüz maddeleri uyguluyorum.

15 gün salona gidip kaydı dondurdum.
    2.5 ay yüzmeye daha gideceğim. 30 haziran ramazana kadar.

Açıkçası şuan performanstan acayip düşmüşüm. İlk zamanlar, solgar vm 2000 kullanacağım. Ayrıca, protein tozu da kullanacağım.

Multivitamin arayanlar diğer arkadaşlar için;

İlk aşama da, Solgar vm2000,
    daha sonra optimum
    daha sonra en etkilisi animal pak

şöyle diyorum o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 4 Nisan 2014; 20:38:13 >

• hımmm ok iyi yaparsın, tavsiyeler için teşekkürler.
  • solgar male multiple kullanıyorum işte özellikleri

Male Multiple, erkek sağlığına özel olarak formüle edilmiş bir multivitamin takviyesidir. Günlük ihtiyaç duyduğunuz vitamin ve minerallerin yanında erkek sağlığını destekleyecek bitki ekstrelerini de içerir. İçeriğindeki 3 çeşit Ginseng günlük enerji ihtiyacını; Saw Palmetto, ısırgan otu, soya izoflavonları ve pygeum prostat sağlığını; ayrıca pygeum cinsel performansı desteklemeye yardımcı olacaktır. İçeriğindeki likopen ile prostat hastalıklarına karşı da korur. Ayrıca erkek sağlığına özel vitamin ve mineralleri ile de vücut fonksiyonlarının sağlıklı devamına, gün içerisinde enerjinin sağlanmasında yardımcı olacaktır. Bu amaçla günde 2 tablet yemek sonrası kullanılabilir.
  • solgar male multiple alternatif olacak içeriğinde Saw Palmetto,Ginseng biotin ve b vitaminlerinide içeren, hesaplı bir multivitamin önerecek olan var mı?
  • Beyler solgar, centrium, suoradyn ve pharmaton hepsini kullanmış biri olarak şunu söylemeliyim en babası kesinlikle pharmaton. Bana solgar falan demeyin uykumu getirip duruyor zaten. Pharmatonun tek dezavantaji iştah açabiliyor. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necochea kullanıcısına yanıt
    ben olsam bunları kullanmazdım bende bi ara takviyeyle işi yürüteyim dedim ....aynı anda şu takviyeleri alıyordum 1.optimum whey protein 2.scitec amino asit 3.olimp bcaa 4.optimum kreatin 5.hardline multivitamin sonra bunlar bitince normal beslenmeye karar verdim günlük normal öğünlerimden ayrı ek besinlere verdiğim para ile 600gram tavuk göğsü 1litre süt 200gram yulaf bir kaç meyve(muz elma kivi nar mandalina artık canım ne isterse ne varsa markette) yatmadan kesinlikle lor peynir yada yoğurt tükettim sonuç inanılmaz farketti bence takviylerinizi atın çöpe doğala yönelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 26 Kasım 2014; 19:10:23 >
  • quote:

Animal pump nox , rage preworkout enerji

Her ürünü multivitamin değil tabikide

Animal pak en iyisir ancak en kalitelisini alsanız dahi yazan değerleri gerçekten alamassınız. İhtiyacınız olsa dahi.
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    bu sefer 2 yılı da geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

bu sefer 2 yılı da geçmiş

Biri eski konuları hortlatıp duruyo. Artık mecburen tarihe bakıcam
  • Can sıkıntısından :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.