Şimdi Ara

Çok sağlam parfüm önerisi acil (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
11
Favori
9.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğin parfüme bakıcam hocam sağolun pek marka bilgimizde yok yaşanan yerdede gidip test ediceğimiz yerde olmayınca geri kaldık ferah bir koku arıyorum boğmayan ama bir ortama girdiğinde herkesin farkedip ettafına bakıcağı bir şey istyorum hovam çok mu şey istedik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunetennım

Dediğin parfüme bakıcam hocam sağolun pek marka bilgimizde yok yaşanan yerdede gidip test ediceğimiz yerde olmayınca geri kaldık ferah bir koku arıyorum boğmayan ama bir ortama girdiğinde herkesin farkedip ettafına bakıcağı bir şey istyorum hovam çok mu şey istedik
    Rica ederim. kış için 212 vip yaz veya böyle sonbahar mart sonrası için falan Armani de gio almanı tavsiye ederim. şaşmayacak kokular bunlar. eros ta güzeldir eski trendlerden. yazın çok kullandım çok kullanışlı.
  • Hocam yaz kış alıcak kadar şuan durumum yok açıkcası bi tane alıp yaz kış sıkıyorum😂 yaşım zaten 19 ağır parfümler gitmez bana ama bunlat aklımda güveniyorum sözünüze👍

• quote:

Orijinalden alıntı: kunetennım

Hocam yaz kış alıcak kadar şuan durumum yok açıkcası bi tane alıp yaz kış sıkıyorum😂 yaşım zaten 19 ağır parfümler gitmez bana ama bunlat aklımda güveniyorum sözünüze👍
    o zaman armani de gio al yaz kış fark edilirsin. yurt dışında falan tanıdık varsa indirim kollat alsın getirsin yada yollasın sana. ağır parfümün yaşı yok ama her gün sıkılmaz özel günlerde idealdir.
  • Mavi'de Blue Night var tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben orjinal parfüm satıyorum yardımcı olabilirim sana .

• herkezde olmayan farklı bir şey ararsan kış için costume national -home yada comme des garcons 2 man öneririm çok farklı kokular sırada değil
  • Rochas Moustache
  • Arkadaşlar parfümün kokusunda değilim, var mı bir kere sıktığın zaman 24 saat üzerinden kokusu çıkmayacak bir parfüm öneriniz.
  • Niche parfümlere bakmanız lazım. Epey pahalılar ama. Şu markaları araştırın:
    Kilian
    Tom Ford (Private Blend serisi)
    Xerjoff
    Tiziana Terenzi
    Nishane
    Nasomatto
    Serge Lutens
    Tauer
    MFK
    Amouage
    Montale
    Frederic Malle
    Parfums de Marly
    Profumum Roma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Belief

Niche parfümlere bakmanız lazım. Epey pahalılar ama. Şu markaları araştırın:
    Kilian
    Tom Ford (Private Blend serisi)
    Xerjoff
    Tiziana Terenzi
    Nishane
    Nasomatto
    Serge Lutens
    Tauer
    MFK
    Amouage
    Montale
    Frederic Malle
    Parfums de Marly
    Profumum Roma
    Hocam gerçekten pahalı imiş.

400 TL'yi geçmeyen bir tane alayım dedim, sadece tom ford var, ondan da memnun değiller
  • Kur yüzünden 400 TL’ye 3-5 saat kalıcılığı olan kıytırık designer parfümler bile alınamıyor artık. 24 saat kalıcılık o bütçeyle hayal. Küçük şişeye doldurup gün içinde tazelemek çözüm olabilir.

O bulduğunuz Tom Ford da sahtedir zaten, 400 TL’ye Private Blend serisinin önünden geçirmezler.

Tom Ford Black Orchid belki alınabilir o paraya bulunursa. Kalıcılığı hâlâ iyi ama denenmeden alınacak koku değil.

• quote:

Kur yüzünden 400 TL’ye 3-5 saat kalıcılığı olan kıytırık designer parfümler bile alınamıyor artık. 24 saat kalıcılık o bütçeyle hayal. Küçük şişeye doldurup gün içinde tazelemek çözüm olabilir.

O bulduğunuz Tom Ford da sahtedir zaten, 400 TL’ye Private Blend serisinin önünden geçirmezler.

Tom Ford Black Orchid belki alınabilir o paraya bulunursa. Kalıcılığı hâlâ iyi ama denenmeden alınacak koku değil.
    Hocam yardımlarınınz için teşekkür ederim
  • Rica ederim hocam
    Bu arada açık parfüme karşı değilseniz forumda yıllardır satış yapan Tutaste parfüme de göz atmanızı öneririm. Birçok niche parfümün benzerini yapıyor.

• quote:

Rica ederim hocam
    Bu arada açık parfüme karşı değilseniz forumda yıllardır satış yapan Tutaste parfüme de göz atmanızı öneririm. Birçok niche parfümün benzerini yapıyor.
    Hocam şahane
    bunların kalıcılığı nasıl, bana 5-6 tane çeşit önerir misiniz? Aşağıdaki sayfadan alacağım
    Açık Parfüm, Tutaste Parfüm, OzelParfum.com
    Erkek Parfümleri
    https://www.ozelparfum.com/Erkek-Parfumleri

• Arkadaşlar Tutaste parfüm den 10 tane parfüm alıyorum
  • alın size kalıcılığı yüksek 5-6 öneri;

tom ford black orchid
    jean paul le male
    rochas man
    tierry mugler pure havane
    Parfums De Marly Herod
    Nasomatto Black Afgano

liste burada;https://forum.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049#85853049

@HamiyetiTürk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 6 Mart 2020; 1:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

alın size kalıcılığı yüksek 5-6 öneri;

tom ford black orchid
    jean paul le male
    rochas man
    tierry mugler pure havane
    Parfums De Marly Herod
    Nasomatto Black Afgano

liste burada;https://forum.donanimhaber.com/acik-parfumde-orijinal-notalar-tutaste-maximum-kalite--85853049#85853049

@HamiyetiTürk
    Hocam o satıcıdan 10 tane parfüm almak istiyorum. Umarım kalıcıdır

• Kalıcılığı orijinalde iyiyse bunda da iyi, orijinalde kötüyse bunda da kötüdür hocam. Mesela Kilian Back to Black'in orijinali de çok kalıcıdır Tutaste'si de. Ama ağır kokudur.

Bvlgari Aqva ise orijinalde de kalıcı değildir Tutaste'de de. Fresh parfümlerden çok fazla kalıcılık beklememek lazım. Hem fresh hem kalıcı koku çok nadirdir.

Aşırı kalıcı kokular ise genel beğeniden uzak ağır kokulardır. Bunun ortası yok gibi bir şey.

İlk etapta ezbere 10 tane parfüm almayın. Özellikle de ilk defa açık parfüm kullanacaksanız. Beğenmezseniz elinizde patlayabilir. Daha önce kullanıp bildiğiniz kokulardan bir 4'lü paket alıp deneyin, memnun kalırsanız daha fazla alırsınız.

Forumda 2500 küsür sayfalık konusu var, düşündüğünüz parfümü forum içi aramadan aratıp yorumlarını okuyun. Konu içerisinde çok iyi yorumlar yapan arkadaşlar var.

Facebook kullanıyorsanız Tutaste Parfüm grubu var, oraya katılıp yorumları okuyup yardım alın.

Ana konuda ilk sayfadaki linklere tıklarsanız parfümlerin Fragrantica sayfalarına gideceksiniz, orada hangi mevsime uygun olduğu ve kalıcılık-yayılımları oylanmıştır, oralardan çıkarım yapın.

• Nasıl koktuğunu bilmiyorsanız..paranıza yazık etmiş olursunuz, heves edip almayın bence.
    Şahsen ben açık parfüm önermiyorum

300 liralık azzaro wanted 150 ml
    Monc blanc legend night edp
    Gibi parfümler işinizi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 6 Mart 2020; 10:27:13 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.