Şimdi Ara

Çok sağlam parfüm önerisi acil (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
11
Favori
9.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Evil Belief

Arkadaş doğru söylemiş koku kalitesi olarak Nirvana > 50 TL > 25 TL evet. Ama kalıcılık olarak Nirvana, 25 TL'liğin 4 katı fazla süre kalmıyor. Demek istediğim bu. Bu beklentiyle alırsan niye benim tenimde kalmıyor bu dersin.

Tutaste'den alacaksan bence başlangıçta 50 TL'liği al. Nirvana ile 50 TL arasındaki farkı yıllardır Aventus'u kullanan bilenler net algılıyor, bizim gibi Aventus acemileri için arada devasa fark yok. Firma sahibi Eser bey de diyor bunu.

Aventus'u umarım beğenirsin ama koklar koklamaz aman Allah'ım cennette miyim ben demeyeceksin söyliim. Millet abartmayı öyle seviyor ki...
    Alacaklarımın hepsi 50 TL'lik hocam, nirvanayı çıkardım, zaten meyve kokusunu parfümde sevmiyorum, aldıklarım daha ziyade odunsu baskın kokular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 6 Mart 2020; 23:19:12 >

• Anladım hocam. Siz listeyi oluşturun, kafanıza takılan bir parfüm olursa yazın, bilgim varsa yorumlarım.

O 50 TL'liklerin denemelik 15 ml boyutları da var tanesi 20 TL'ye. Daha ekonomik olsun daha çok parfüm deneyeyim derseniz o şekilde alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anladım hocam. Siz listeyi oluşturun, kafanıza takılan bir parfüm olursa yazın, bilgim varsa yorumlarım.

O 50 TL'liklerin denemelik 15 ml boyutları da var tanesi 20 TL'ye. Daha ekonomik olsun daha çok parfüm deneyeyim derseniz o şekilde alın.
    15 ml bir tane buldum, 30 TL yazıyor, listemdekiler için 15 ml sitede göremedim, şunları almayı düşünüyorum:

Çok sağlam parfüm önerisi acil

• Açık Parfüm, Tutaste Parfüm, OzelParfum.com
    15 ML Mini Boy Ürünler
    https://www.ozelparfum.com/15-ml-mini-boy-urunler

Özel Seri 15 ML Seçiminizi Lütfen Sipariş Notunda Belirtiniz.

*Her biri için 1 adet sepetinize eklemelisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

https://www.ozelparfum.com/15-ml-mini-boy-urunler

Özel Seri 15 ML Seçiminizi Lütfen Sipariş Notunda Belirtiniz.

*Her biri için 1 adet sepetinize eklemelisiniz.
    Teşekkür ederim hocam. Siparişi bugün yarın vermeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.