1 hafta icinde Duke, Acer, Bishop, Hyde kestim hepsi bos cıktı ne bu dropsuzluk bende yaw uff Premium bitti ondan galiba sizde durumlar nasıl
bende 20 dk önce lupus kestim lagtan kutuyu açamadım üstüne kutu kayboldu sonra orclar geldi ölüdm sonrada dc bende şansızım
duke bishop ve bach nerde cıkıyor ardreamde.bir de sağlam vuruyolar mı ?
bach keserken çok seri vuruodu
Her kesiLen boss drop vericek diye bir şey yok .. Biz günde 7 tane boss kestik.(2Talos,2Tk,2Samma,1Df) Tek drop crystal ring :S Zaten her boss drop verseydi oyun +3 itemLerLer doLup taşardı
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
Her kesiLen boss drop vericek diye bir şey yok .. Biz günde 7 tane boss kestik.(2Talos,2Tk,2Samma,1Df) Tek drop crystal ring :S Zaten her boss drop verseydi oyun +3 itemLerLer doLup taşardı
Evt haklısın ben sabaha karsı bishop kestim ks siz para bile cıkmadı . 1 haftadır bishop,duke,bach,lycaon,talos ve attiladan coins
Şuana kadar 60-70tane boss kesmişimdir(bugün de bir tane hyde).Sadece 1 kere item çıktı.Lobo staff onu da biri aldı götürdü.100e yakın abyss kırdırmışımdır en iyi çıkan item chitin.10a yakın chest kırdrmışımdır düşen en iyi item chitin.Bazen ağlamak istedim
bizde harpy queen kestik feaher of harpy queen cikti bana geldi :d ondan sonra gittik dark stone da kasmaya bi baktik shaula.drop:ss ve tail of shaula ama baan gelmedi :(.5 dk icinde 2 boss
1 hafta içinde sq hq samma lesath shaula drop ring of bash 2 tanede 1920 mp pot cıktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme