Şimdi Ara

Cok unutkan oldum bu aralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herseyi unutuyorum.1-2 dakika once bana soylenen birseyi bile unutuyorum bu aralar.Biraz daha abartsam Memento 2 olacam Allah korusun.En cok uzuldugum sey de onca kitap okudum iclerindeki can alıcı sozleri falan unutmaya basladım.Pratik zeka ve hafıza geliştirici bişeyler biliyor musunuz?Matematik ve geometri cozmek biraz ise yarıyor.

• 1-2 dakika önce söylenen birşeyi unutuyorsan bir hastalık olabilir
    nörolojiye gitmekte fayda var bence
  • mewluth cumhuriyetine katıl vize istemiyoruz yeterki gelin
  • Hmm bu bizim vezirede oluyordu kafasını vurdurdum sorun kalktı belkim sanada iyi geir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alemin-KRALı

Hmm bu bizim vezirede oluyordu kafasını vurdurdum sorun kalktı belkim sanada iyi geir...

Sen ne kadar komik bi insansın yav?Saraydaki babayigitler seni tatmin edemiyorsa ben de o konuda yardım edebilirim sana "genc osman".Salak salak konusup topigimi kirletme.Kendini her topicte espri yapmak zorunda hisseden salaklardan nefret ediyorum su forumda.
  • BENDEDE DÖNEM DÖNEM OLUYOR AMA GENELDE ÇOK STRESLİ ZAMANLARDA SENDE STRESLİ BİR DÖNEMDEYSEN NORMALDİR
  • Evet stres bol miktarda var.daha onceden saat gibiydi hafızam.Noldu bilmiyorum.Erken yaslanıyorum galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok üzgünüm
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEN HİÇ DENEMEDİM AMA YOGA ÖNERMİŞLERDİ
  • Abi onu yapamam ya.Kramplar girer her bi yerime.Bana gore degil.
  • BANADA ZOR GELİYOR BİRDE SEZSİZ ORTAM BULAMAMKİ AMA ZİHNİ BOŞALTIYORMUŞ
  • Evet abi sessizlik de gerekiyordu ona dimi.Ben soyle zeka geliştirici kitaplar falan istiyorum.Oss den sonra beyni kullanmadık simdi yeniden oss icin asılınca kaldıramadı beyin.
  • Aylık dergiler bile var arkadaşlar bu konu ile ilgili,bir sayısı vardı bende bulabilirsem ismini yazarım buraya.Bende de var bu sorun,çok az şey ilgimi çekiyor ve onların dışındaki çok şeyi anında unutuyorum.Kendim için konuşacak olursam bunun altında derin ve sessiz bir depresyon durumu var.Bununla yaşamaya o kadar alışmışım ki , çok zaman farkedemiyorum bile...
  • Dergi olayı guzel olur.Haklısın dostum.Oss falan işin gorunen kısmı aslında.Kafamı o kadar cok seye yoruyorum ki hafızam kaldıramıyor artık.Bende bir "içe çekilme" ve yalnızlık başlangıcı var bu arada.Can yoldası sevgilim de olmasa butunuyle yalnızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 26 Ekim 2004, 1:47:15 >
  • Birde kendimizi dinlemeyi bilmiyoruz sanırım,olan bitene ayak uydurmak ile o kadar meşgul ve doluyuz ki gün içinde bir dakikamızı benim ihtiyaçlarım,beklentilerim,yapmak isteyip de bir süredir yapamadığım şeyler neydi diye düşünmüyoruz.Bu mücadele durumu bir süre sonra rutinleşiyor,sonrası malum içe çekilme,mutsuzluk,unutkanlık vs vs...

Bu topic iyi geldi,oturup bunları düşüneceğim bu gece...Teşekkürü borç bilirim
  • Evet.Daha sonra bu rutinleşme gunluk ayrıntılara yansıyor.Ocakta unutulan çaya,yapılmayan testlere,iletilmeyen mesajlara falan.surekli birseyler oyalıyor beni.Hayatının tekduze olmasını istemeyen ama onu boyle yaşamak zorunda kalmış insanların acı sonu bu sanırım.
  • quote:

Hayatının tekduze olmasını istemeyen ama onu boyle yaşamak zorunda kalmış insanların acı sonu bu sanırım.

Bu söz beni çok etkiledi.Sanırım harekete geçmek için geç kalmak üzereyim...
  • Şu an bu unutkanlıgın, aklımın onemsiz seyleri reddinden kaynaklandıgını dusunuyorum.Yani benim icin onemli olan oturup fizik cozmek degil,en sevdigim sairi okumaktır.Yapmam gereken seylerin "zorunlulugu" yapmak istedigim seylerin uzerini ortuyor.Bazen bu hayatın bana ait olmadıgını dusunuyorum.Sanki birden cok hayat yasıyorum da benimki arka plandaymıs gibi.Neyse "yapmam gerekenler" icin uyumak zorundayım.Hayırlı geceler herkese.
  • gecen gun bir film izlemistim. "50 ilk opucuk" tu ismi orada bi rkız varduı hergun aynı gunu yasıyordu. yani bir onceki gunu unutup, tekrar dun'u yaşıyordu. hele filmin icerisinde "10 saniye tom" die biri vardı o 10 sn aklını koruyabiliryordu sukretsinki balıklarınkinden 4 sn daha fazla....
    en iyisi sen bir video kaset doldur kendine izle ne yaptın yakında ne olacagı belli olmaz

• düzensiz uyku hafızayı bozar uyku düzenin nasıl?
  • Gingko Biloba kullan...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.