Arkadaslar gercekten cok sanssizim son bi ayda 20 tane iddaa kuponum tek mactan hatta tek golden yatti isteyen olursa ss atabilirim.. Genelde parasal konularda hic isim rast gitmiyo neler onerirsiniz ..
Ulan hakkaten ne kadar sanssizim ya konu actim kimse bakmiyo bile ...
quote:
Orijinalden alıntı: Tolqa_1907
Ulan hakkaten ne kadar sanssizim ya konu actim kimse bakmiyo bile ...
Çok şanslıyım de şanslı ol. Şansızım deme...
Mumkun mu arkadasim ya 1 ayda tek mactan 20 kuponum yatti aglicam ya psikolojik olarak coktum ya elimi neye atsam bok oluyo
Oynama delinin zoruna bak.
Oylede icerdeyim tuttursam parami kurtarsam daha oynamicam ... Gene 5 mac yaptim ilk mac geldi
quote:
Oylede icerdeyim tuttursam parami kurtarsam daha oynamicam ... Gene 5 mac yaptim ilk mac geldi
Şansı aradığın şeye bak.
Nerde aricam hocam sonucta buda sans isi 29 kuponun bi ayda tek mactan yatmasi normal mi sence ?
quote:
Nerde aricam hocam sonucta buda sans isi 29 kuponun bi ayda tek mactan yatmasi normal mi sence ?
geçmiş olsun ne diyeyim
Saolun hocam ama gercekten biktim bu isten ya bu kadar olmaz tek mactan yatinca kupon gozume uyku girmiyo ya :(
quote:
Arkadaslar gercekten cok sanssizim son bi ayda 20 tane iddaa kuponum tek mactan hatta tek golden yatti isteyen olursa ss atabilirim.. Genelde parasal konularda hic isim rast gitmiyo neler onerirsiniz ..
Bak hocam senin dediklerine tamamen katiliyorum ama su devirde harama bulasmayan dunya uzerinde 10 kisi gosteremessin ... Ben baska biseyden bahsediyorum sirf iddaa olarak dusunme bunu .. Ustumde bi sanssizlik var ..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Stone Cold
quote:
Arkadas turkiyenin 4te1 i iddaa oynuyo muslumanlikla ne alakasi var
Bak hocam senin dediklerine tamamen katiliyorum ama su devirde harama bulasmayan dunya uzerinde 10 kisi gosteremessin ... Ben baska biseyden bahsediyorum sirf iddaa olarak dusunme bunu .. Ustumde bi sanssizlik var ..
Güzel mantık, Kumara devam....
quote:
Orijinalden alıntı: ferther
quote:
quote:
quote:
Peki kredi karti kullanmayan , kredi ile bisey yapmayan yada parasini bankaya yatirmayan var mi aramizda ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ferther
quote:
quote:
quote:
Peki kredi karti kullanmayan , kredi ile bisey yapmayan yada parasini bankaya yatirmayan var mi aramizda ?
Niye olmasın???
Hem kredi kartı kullanınca, bankaya para yatırınca nooluyor???