Şimdi Ara

çok ses var yardım plss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayar çok ses çıkarıyor bunu nası engelleyecem fandan geliyo özelliklerde ısındığında bi de yaz geldi başım ağrıyo yaw...

• japon yapıştırıcısı ile :-) şaka
    temizleyerek tabiki ? sence başka nasıl yapılabilir. ? yada fanları değiştireceksin.
  • fanı bir yaglamayi dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FthClk

fanı bir yaglamayi dene.

dikkat et daha sonra kasayı toz girmeyecek şekilde koru. çünkü toz+yağ karışımı olur sana çamur. ondan sonra tüm fan iflas
  • butun fanları cıkar hepsini bi mumkunsu basınclı havadan gecir....bi ses kalmayacagına eminim
  • fanı değiştirebilirsin . pentium 4 ün varsa zaten onlarda fanlarda ses problemi var . piyasada birçok sessiz fan var onlardan birinin seç ve kullan o zaman ses problemin kalmaz
  • abi ne yaparsan yap toz dan koruyamazsın onun için yağ olmaz herhalde ama sessiz bi fan bulacaz herhalde bi marka felan yazın ben çünkü değiştirdim bi tane aldım olmadı bi marka yazarsanız ou alırım.. thanks
  • quote:

Orjinalden alıntı: livinglegend

abi ne yaparsan yap toz dan koruyamazsın onun için yağ olmaz herhalde ama sessiz bi fan bulacaz herhalde bi marka felan yazın ben çünkü değiştirdim bi tane aldım olmadı bi marka yazarsanız ou alırım.. thanks

dostum ben thermaltake silent cat aldım ama şu anda boşta duruyo isterse sana verebilirin
    aha buhttp://dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=A2013
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.