Şimdi Ara

Çok Sevdiğim Dedem Vefat Etti.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah(c.c) rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Çok aci ...
  • Başın sağolsun, çok şükür bu yaşıma kadar bir ölümle karşılaşmadım... Bende babaannemi ve dedemi çok severim. Onlar ölürse bende depresyona girerim sanırım.
  • allah rahmet eylesin hocam neler hissettiğini anlayabiliyorum şu an, ben de 6 sene önce babamdan daha çok sevdiğim dedemi kaybettim bu yüzden ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum
  • Başınız sağolsun. Ben de dedemi kaybettiğimizde tarifsiz duygular içindeydim. Sizi anlayabiliyorum. Mekânı cennet olsun inşaallah.
  • başın sağolsun...
  • Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
  • Enbiya Suresi, Ayet 35- Her nefis ölümü tadacaktır. Sizi bir imtihan olarak kötülük ve iyilikle deneyeceğiz. Hepiniz de sonunda bize döndürüleceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Allah rahmet eylesin Murat. Alışamadığımız kabullenemediğimiz tek şey ölmek. Mekanı cennet olsun.

Çok sağol Ali abi , zor abi zor oturduğu yere baktıkca gözlerim doluyor ağlıyorum daha çok taze , biraz kafa dağıtmak için foruma girdim işte ev kalabalık sürekli hareket var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 3 Kasım 2010; 12:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobraFX

öldüğüne inan çok sevindim diyecek kelime bulamıyorum nedenmi ?

1. uzun bir ömür sürmüş yaşamış epeyce

2. dünyanın sıkıntılarından kurtuldu artık günah işleyemiyecek.

3. Tanrı takdir ederse cennete girecek

hocam ben kızmadım iyi bişi demek istemişsin ama daha düzgün ve daha nazik kelimeler seçerseniz iyi olur..
  • Hocam başınız sağolsun. Allah cennette kavuşmayı nasip eder inşallah. Benim de dedem haziranda vefat etti. Her zaman iple çektiğim kurban bayramının yaklaştığını düşündükçe ağlamaklı oluyorum şimdi. Ne güzel ben parçalayacaktım, dedem yiyecekti etleri sofrada. Ama şimdi? Mezarına gideceğim bayramda. Dua okuyacağım bitecek.

Allah sabır versin hocam.
    quote:

Hocam fazla realist konuşuyorsun. Belki doğru şeyler söylüyorsun ama üslubun psikolojik olarak çökmüş durumdaki arkadaş için çok ağır. Lütfen daha dikkatli olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

Hocam başınız sağolsun. Allah cennette kavuşmayı nasip eder inşallah. Benim de dedem haziranda vefat etti. Her zaman iple çektiğim kurban bayramının yaklaştığını düşündükçe ağlamaklı oluyorum şimdi. Ne güzel ben parçalayacaktım, dedem yiyecekti etleri sofrada. Ama şimdi? Mezarına gideceğim bayramda. Dua okuyacağım bitecek.

Allah sabır versin hocam.
    quote:

Hocam fazla realist konuşuyorsun. Belki doğru şeyler söylüyorsun ama üslubun psikolojik olarak çökmüş durumdaki arkadaş için çok ağır. Lütfen daha dikkatli olalım.

eyvallah hocam , bende az yemek yedirmedim dedeme hastanede gece,gündüz başında bekledim

Şirin Baba gibi dedem vardı çok tatlıydı...

Çok Sevdiğim Dedem Vefat Etti....

• Allah rahmet eylesin,toprağı bol mekanı cennet olsun....
  • Başın sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun.Söylerken ağlayasım geliyor yav.:(
  • Allah rahmet eylesin kardeşim.nasıl bir acı olduğunu bilirim.mekanı cennet olsun nur içinde yatsın.
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara Allah sabır versin.
  • başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
  • Ben de dedem vefat ettiğinde çok üzülmüştüm.Ne iyi insandı.Sabrına hayrandım onun.Ben onun yanında dinsiz kalırım herhalde.O kadar iyi bir insandı.

Tüm vefat edenlerin
    Dedemin
    Dedenin

Mekanı cennet olsun.Allah'ın rahmeti üzerlerine olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 2 Kasım 2010; 17:22:00 >
  • Başınız sağolsun kardeş, Allah günahlarını affetsin. İnşallah bolca anılarınız vardır, geriye yalnızca onlar kalıyor..
  • r.i.p.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.