Şimdi Ara

ÇOK SevdiM.Oda Sevdİ ayrıyız!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biriyle arkadaş ortamında tanıştım yalnız çok güzel gelişti herşey film gibiydi mükemmeldi anlıcanızz bu ilişki 9 ay sürdü ben çoksevdim oda sevdi ama çok mu? azmI? bilmiyorum o özlüyor ben özlüyorum birbirimizi özlüyoruzda seviyoruzda annesiyle tanıştım kız kardeşleriyle tanıştım ben annemle tanıştırmaya wakit bulamadım yada ortam müsait olmadı felan ailemle tanıştırmadığıma yakınıyor tabi bu arada şimdi ayrıldık sevdiği halde ayrılığı seçti soruyorum kendi işini kur askerliğini yap tamam diyor ama şimdi ben buna gelemem diyor yani biz gezeceğiz felan görecekler benim dayanağım yok diyor biz evlilik hakkında ileriye dönükte düşünüyorduk şimdi telefonlarda görüşüyoruz daha bugün beraberdim ama arkadaş gibiydik çok özlemişim sarıldık birbirimize yalnız ayrıyızz...sizce durum ne olmalı ????ne yapmalıyım?? BİRAN önce askere gidip işimi kurmakmı?? yada unutmaya çalışmakmı oda çok ZOR!!****
    ???

• yas kaç ? yani asker yasşın geldi mi üniversite mezunumsun ? iş kurabilicek msin ?
  • yaş 20 açık lise dondurulmuş vaziyette yalnız babamın yanında çalışıorum kendimize ait dükkanımız var işte öyle yok askerden sonra iş kuramadım ama kesin babamla beraber olcaz yok olmadı almanyaya gidicem zaten dayımın yanına..
  • Bişey anlamadım ama hem bulusuyorsunuz hem ayrısınız nasıl oluyor o ?Ayrıca ne olursa olsun sevdiginin peşinden git
  • sewdama koşturmak mantıklı gibi..
  • wallaha bu işler çok kötü bende kızdan ayrıldım o istedi sevdıgınden süphem yok aldatmada yok emınım yakınında arkadaşlarım var tek sorun onun unıde olması hayata benden önce atılıcak olması bırde onun izmirde benım ist da olmam görüşebiliyoruz o geldı ben gidicektım çok gzl şeyler yaşadık belkıde senın yaşamadıklarını bıle ama bitti ve ben 3 haftadır ne uyuyabılıyorum nede yemek yiyebiliyorum en sonunda geçtıgımız perş migde iflas ettı hastanelık oldm stresten perş den berı migdeme agrılar giriyo kusmaktan migde de bişey kalmadı şuan bile migdem kötü yatmaktan sıkıldım o ise ne arıyor ne soruyor izmirin kızları hayırsız oluyor.birde kalp çıktı degerler yuksek çıktı tedaviye gidicem.SADECE YAŞADIGIM ĞÜZEL ANILAR KALDI ELIMDE.ŞU SAATTEN SONRA TEK LAFIM VAR VARSA HAYATA İSYANIN VARSIN OLSUN İÇİNE AT ODA HAYATIN SANA AYIBI OLSUN SEN ADAM GİBİ ADAM OLDA HAYAT ADİLİK YAPIYOSADA YAPSIN ÖTEKİ TARAFTA SEN HAKLI OLUCAKSIN ALLAH BİLİYO KİMİN NELER ÇEKTIGINI O YÜZDEN OLMUYOSA FAZLA KASMA KARDEŞ SÖYLEMEK KOLAY KOLAYSA SENDE YAPSANA DİYEBİLİRSİN AMA YAPICAK BAŞKA BİŞEYIMIZ YOK.

çok sıkıntılıyım içimi doktum biraz idare edin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.