Evet kesinlikle öyle kardeşim ama evde canım sıkılıyor yani bana bir meşgale lazım yani para bahane < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Evet kesinlikle öyle kardeşim ama evde canım sıkılıyor yani bana bir meşgale lazım yani para bahane < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten özel de de mesajlaşıyoruz, hatta çalıştığım yere geldi muhabbet ettik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu diyende çiğköfteyi yiyip parasını vermeyen kişi. Bunu diyende şok marketlerde müşterilerin kaseyi dikizleyen, reyondaki kızlara yürüyen kisi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Değilim, bir gün yolum düşerse nusrete götürürsün bizi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nusret'e gidecek kadar zengin değilim, ayrıca kendimde hiç gitmedim ve asla gitmem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benimde nefsim var evliya değiliz tabiki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olabilir tabiki niye olmasın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hadi karıya kıza yürümeyi nefisle açıklanmaz ama açıkladık diyelim. Hırsızlığın nefisle ne alakası var ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok alakası var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Var mı yollu gacılar. Tipsizde olsan parayla istediğini alabilir misin şok gacılarından. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 28 Ekim 2024; 21:52:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vardır tabi ama ben ilgilenmiyorum çünkü evli barklı adamım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |