Şimdi Ara

Çok Temiz Benq-Siemens EF71

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı 26.06.09 tarihinde migrostan aldım. Faturalı. 22 gunluk. Full kutu içeriği ile gönderilecektir. Üzerinde tek bir çizik bulunmamaktadir. PDA alacağım için satıyorum.

Saat 16.00 Ya kadar ödemesi yapıldığı taktirde o gün kargoya yetiştirilebilir.

Kargo bana aittir.

Fiyatı pazarlıksız 125 TL' dir.

Kutı İçeriği

* 256 Mb sd kart.
    * Kullanım klavuzları
    * Yazılım cd'si
    * Şarj cihazı ve usb kablosu
    * Pil
    * Kulaklık
    * Faturası

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam telefon guzel ve temız fakat forumda aynı cıhaz ve nerdeyse aynı temızlıkte 70 liradan gitti fiyatta revize öneriorum nacizhane fikrimdir hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer_00

hocam telefon guzel ve temız fakat forumda aynı cıhaz ve nerdeyse aynı temızlıkte 70 liradan gitti fiyatta revize öneriorum nacizhane fikrimdir hayırlı satışlar

Hocam ayni cihazdan 140 a da gitti 20 gun once. 70 TL'ye gitmesi kriter olmamali. Çünkü 169 TL ye aldim ve hiç kullanılmadı diyebilirim.

ilginiz için tşk ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrysocolla -- 18 Temmuz 2009; 19:55:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• buda yeni moda oldu 70 sattı diye piyasası 70tl oluyo hemen nasıl yol gözlüyosunuz var ya ucuza almak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: fishmen

buda yeni moda oldu 70 sattı diye piyasası 70tl oluyo hemen nasıl yol gözlüyosunuz var ya ucuza almak için

kımseyı bu telefonu almıcak oldugum ıcın ınandırmıyacagım fakat ben satılan cıhazın fıyatını soyledım ılan yoruma acık öyle değil mi? ısteyen ıstedıgı fıyatı koyar kımseye zorla koydurmuyoruz kusura bakmayın ama ben arkadası sadece uyardım boyle sert cıkıslara gercekten gerek yok...
  • Hocam fiyatta biraz ikramda bulunursanız hemen almak istiyorum, pazarlıksız demişsiniz gördüm ama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.