Şimdi Ara

ÇOK TERLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
10.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Shinning Star

quote:

Orjinalden alıntı: Sproob

Kış mevsimini özledim

Sokaklarda yaşayan insanları düşün, kömür alacak parası olmayan okuldan gelip evde tir tir titreyen küçücük ilköğretim öğrencilerini düşün. Hala özlüyo musun?

Güzel acıtasyon yapmışsın da acaba o insanlara yardım etmek hiç aklından geçti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 8 Haziran 2009; 14:03:21 >

• T-Shirtini Bol değiştir ve kokuyu önlemek için bir deodorant kullan terlemek iyidir
  • KOKU SORUNU YOK SADECE TERLEM VAR AŞIRI
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkDefender

quote:

quote:

Kış mevsimini özledim

Sokaklarda yaşayan insanları düşün, kömür alacak parası olmayan okuldan gelip evde tir tir titreyen küçücük ilköğretim öğrencilerini düşün. Hala özlüyo musun?

Güzel acıtasyon yapmışsın da acaba o insanlara yardım etmek hiç aklından geçti mi?

imzama baksana bi

• korku abazanlık heyecan ya da bünye sağlıklı olması değil bu meretein nedeni . ter bezlerinin artması vesilesiyle böyle lanet şeyler oluyor . kıyamet habercisi gibiyim
    bende de var ordan biliyorum . kurtulmanın en iyi yolu ameliyat görünen o . ilaçlar günlük olarak işe yarıyor
  • Yaz geldi artık bol bol duş alın , çoğu kişi eminim 2 haftada bir duş alıyordur.Günde bir veya iki günde bir duş alın , sürekli elinizi yüzünüzü yıkayın.
    Ayrıca bol bol su için yaz geldiği için fazla sıvı veriyoruz dışarıya , bu eksikliği hissetmeyebilirsiniz , günde yaklaşık 2 LT su için.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkDefender

quote:

quote:

Kış mevsimini özledim

imzama baksana bi

Yardım sever olmak etrafa duyarlı olmak iyidir. Valla ben kendi adıma birşeyler yapmaya çalışıyorum Huzur evlerine ziyaretlere felan gidiyorum.Ailemde maddi durumu kötü olan bir çocuğun okul ihtiyaçlarını karşılıyor herkez @Shinning Star kadar duyarlı olsa bu dünyada açlık cehalet vb. gibi şeyler kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit. -- 8 Haziran 2009; 14:19:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kNiFé $
    Yardım sever olmak etrafa duyarlı olmak iyidir. Valla ben kendi adıma birşeyler yapmaya çalışıyorum Huzur evlerine ziyaretlere felan gidiyorum herkez @Shinning Star kadar duyarlı olsa bu dünyada açlık cehalet vb. gibi şeyler kalmaz

Elinizde bişey varsa bunu sırf kendiniz için harcamayın, bu para olur zaman olur. Aktif olarak hiç bişey yapmasanız bile empati yapın en azından kendinizi başkalarının yerine koyun bu bile hiç bişey yapmamaktan iyidir.
    Son olarak bakınız imzam herkes duyarlı olmalı 1 lira 5 lira neye vermiyoruz ki. Kurumlara bağış yapmak da şart değil, etrafınızdaki muhtaç çocuklardan 1 tanesine gidip bi oyuncak bile alabilirsiniz, o zevki tatmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinning Star -- 8 Haziran 2009; 14:23:23 >

• konu nerlere geldi
  • konuyla ilgili uzman görüşlerini izleyebilirsiniz

http://www.uzmantv.com/asiri-terlemenin-nedenleri-nelerdir
  • nivea silver protect ve ya pudralı deodorantlar kullan arkadaşın dediği gibi
    +
    Koltuk altına yumuşak bi mendil parçası koyabilirsin.Eskiden annelerimiz dışardan gelince sırtımıza koyardı
  • Ben de cildiyeye gitmiştim.Ter bezlerim normal bir insandan çok çok fazlaymış.Yapacak birşey yok maalesef..
  • Yarım saat dışarı çıkıyorum eve geldiğimde atletim ve tişortim sanki kafamdan 1 kova su geçirmişsin gibi oluk oluk ter fışkırıyor senelerdir anlamıyorum.
  • Benım sınıf arkadaşımdada aynı sorun varmış. Elerefi filan terliyomuş. Bu ter bezlerinin koltuk altına yakın bı yerde vanaları varmış onları kapattırdı. Sende b doktora git o sana izlemen yolu gösterir. Doktora gidemem yazmışsın ama ondan başkası sana yardım edemez.
  • okulda 2. derste manyak gibi terledim bi türlü duramıyom her ders koltuk altım leş oluyor ve kusura bakmayın terleyince don g*tüme yapılıyo bu arada 5 yıllık konuyu hortlatmışım
  • Bende de acaip bir terleme var özellikle kafam, anlım ve belim çok terliyor öyle ki otobüsteyken anlımdan damla damla ter akıyor bildiğin. Bir önerisi olan var mı arkadaşlar ?
  • at banı kurtul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Bende de acaip bir terleme var özellikle kafam, anlım ve belim çok terliyor öyle ki otobüsteyken anlımdan damla damla ter akıyor bildiğin. Bir önerisi olan var mı arkadaşlar ?

Çaresi yok bu illetin tek çözüm olabildiğince kalabalık ve havasız ortamlardan uzak durmak.Aynı dertten muzdaribim.
  • çözüm yelpaze arkadaşlar isterse diva desinler her yere yelpaze ile gidin
  • Hmm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.