ARKADAŞLAR ÇOK TERLİYORUM KOLTUK ALTLARIM FLN İNANILMAZ TERLIYOR GUNDE 2-3 KES TSHIRT DEGISTIRMEK ZORUNDA KALIYORUM DOKTORA GIDEMEM SIGORTAM YOK BI ONERINIZ VAR MI
nive silver protect ve ya pudralı deodorantlar kullan.terlesende en azından ter kokusunu önler.
Aynı durumdan muzdaribim. Bir krem falan bulsam, soyle sursem gun boyunca terlemesem super olacak. yazin siyah ve beyaz harici ne t-shirt ne de gomlek giyebiliyorum.
Sen gene su urune bak istersen, denemedim, bilgim yok, sadece daha once arastırırken bulmustum.
nive silver protect ve ya pudralı deodorantlar kullan.terlesende en azından ter kokusunu önler.
terlemek iyidir. vücut sıcaklığını dengeliyorsun böylece. sadece kokuyu engelle yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: Adenozine
Aynı durumdan muzdaribim. Bir krem falan bulsam, soyle sursem gun boyunca terlemesem super olacak. yazin siyah ve beyaz harici ne t-shirt ne de gomlek giyebiliyorum.
Sen gene su urune bak istersen, denemedim, bilgim yok, sadece daha once arastırırken bulmustum.
Benimde en nefret ettiğim şey. Oturduğum yerde terliyorum. Ama bizim genetik babamda aynı. Şu ana kadar dikkat ettim, ayak bilekleri bile terleyen tek insanım. Yazın hatırlıyorum. Sınava gitmiştim, kağıdın üzerine şıp,şıp ter damlıyordu. Dedim yırtılmadan teslim edebilsek bari.
Benimde en nefret ettiğim şey. Oturduğum yerde terliyorum. Ama bizim genetik babamda aynı. Şu ana kadar dikkat ettim, ayak bilekleri bile terleyen tek insanım. Yazın hatırlıyorum. Sınava gitmiştim, kağıdın üzerine şıp,şıp ter damlıyordu. Dedim yırtılmadan teslim edebilsek bari.
Alıntıları Göster
bende aşırı derece terliyorum özellikle pardon ama apış aram buna bi çözüm bulmam gerek hayır koku falan onu boşverde rahat olmuyorum ter gibi şeylerden huylanırım ben rahat hareket edemiyorum bi yöntemi yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: Tengri No Tengoku
bende aşırı derece terliyorum özellikle pardon ama apış aram buna bi çözüm bulmam gerek hayır koku falan onu boşverde rahat olmuyorum ter gibi şeylerden huylanırım ben rahat hareket edemiyorum bi yöntemi yok mu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
aynı durum bizim ailede de var. ve sınav olayı bende de oldu. kağıdın bir bölümünde gölcük oluşmuştu
quote:
Orijinalden alıntı: __MaSaKi__
abazalıktandır
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: __MaSaKi__
abazalıktandır
Bu arkadaş farklı bir bakış açısıyla yaklaşmış olaya
quote:
Orijinalden alıntı: BSG
quote:
Orjinalden alıntı: Gny*
aynı durum bizim ailede de var. ve sınav olayı bende de oldu. kağıdın bir bölümünde gölcük oluşmuştu
Alıntıları Göster
abi koltuk altım yarı çapı 6 cm olan bir daire çizerek şuan terli durumda off istediğimi de giyemiyorum ama hiç de kokmuyor ama ne bir kızın omzuna elimi atabiliyorum ne de teri gösterebilecek giysiler alabiliyorum Hormonlardan dolayı galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
Kış mevsimini özledim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Sproob
Kış mevsimini özledim
Sokaklarda yaşayan insanları düşün, kömür alacak parası olmayan okuldan gelip evde tir tir titreyen küçücük ilköğretim öğrencilerini düşün. Hala özlüyo musun?
Ben sıçarken çok terliyorum ya demir çıkarıyoruz sanki :S
quote:
Orijinalden alıntı: Shinning Star
quote:
Kış mevsimini özledim
Sokaklarda yaşayan insanları düşün, kömür alacak parası olmayan okuldan gelip evde tir tir titreyen küçücük ilköğretim öğrencilerini düşün. Hala özlüyo musun?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Shinning Star
quote:
Kış mevsimini özledim
quote:
Orijinalden alıntı: Shinning Star
quote:
Kış mevsimini özledim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Shinning Star
quote:
Kış mevsimini özledim