Şimdi Ara

Çok ucuz OEM yazılım alışveriş sitesi - sizce bir gariplik var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.domestika.org/_pendientedeborrar/.discounted-software-photoshop-cs-windows-xp/adobe-photoshop-trial.html

Ancak sitedeki yazılımlar piyasadaki fiyatlarından oldukça düşük, çünkü site bunun sebebinin programı OEM olarak aldığımızdan dolayı olduğunu, kutulu paketin içerisindeki fiyatın artmasına sebep olan müşteri hizmetlerinin vs bulunmadığını söylüyor. Bana açıkçası bu kadar fark biraz garip geldi, sizce herhangi bir sorun var mıdır? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum, teşekkürler..

• quote:

Do I have to get registered on the manufacturer's web site?
    No, you don't need to because this is OEM software. Our company has already registered it and so there is no need to do it again. While installation the application will ask you to get registered, click "No", "Skip" or "Do not remind me of registration"

I would like to purchase software for business. Can you send me a bill, invoice, a draft, etc?
    No, we do not provide these documents.

I need a license agreement. Can you send it to me?
    No, we do not send a license agreement because it is OEM software.

Is Technical Support available?
    We do not provide technical support.

adamların söyledikleri :
    ürünü üreticinin sitesinden kayıt ettirmeyin, fatura lisans sertifikası vs göndermiyoruz, teknik desteğimiz yok.... kısacası programı kırmışlar satıyorlar, sende ha kırık kullanmışsın ha buradan almışsın hiç bir fark yok, aşağıda söyledikleri daha enteresan ürünü beğenmedim dersen paranı geri iade edeceklermiş, yersen...

quote:

I have bought software which I don't like. Can I have my money back?
    Yes, we will give your money back.

• Güvenmemek lazım böyle sitelere.
  • Evet arkadaşlar ben de ayrıca araştırdım, site kalpazan.. Ayrıca OEM yazılım sadece yeni bir bilgisayar veya donanım ile birlikte verilir, başka türlü olursa yasa dışı oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.