Arkadaşlar elimde fazladan mouse lar ve bir de klavye seti var A4 tech toplu (soldaki) ve lazer (sağdaki) mouse ikisi de PS2 girişli ve çalışır durumda. Toplu mouse Fiyat: 10 TL, Pazarlık payı YOKTUR!! Takas YOKTUR!! Lazer mouse Fiyat: 10 TL, Pazarlık payı YOKTUR!! Takas YOKTUR!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A4 tech kablosuz klavye ve mouse set PS2 girişli. kablosuz çok iyi çalışıyor 10 mt ye kadar denedim tık demedi. Ayrıca 2 tane kablosuz mouse ile beraber veriyorum Fiyat: 30 TL, Pazarlık payı YOKTUR!! Takas YOKTUR!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İstanbul içi kadıköyden elden teslim edilir. İstanbul dışına önce banka havalesi sonra kargolama olarak yollanacaktır. Hayırlı alışverişlerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TEMİZ KAYITSIZ IPAD 2 64GB WIFI+3G BOL EXTRALI KAÇIRILMAYACAK TEMİZLİKTE IPHONE 4 8GB Satılık KASAAkasa Midas HTPC Softmodlu kasa [ARANIYOR ACİL!!!]1GB DIMM SDRAM PC133 168 Pin NON ECC LOW DENSITY DESKTOP RAM
bence piyasadaki en iyi kablosuz klavye mouse setidir. f/p olarak. bunu ve üst model usb olanını kullandim. usb olan daha az cekmektedir. bu ise daha uzaktan cekiyor. hayirli satislar.